• mammave

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Nellin och Ciccie: jag håller tummarna för två plus i tråden i morgon då :)

    JZ79: usch lät jobbigt. Hoppas du blir bättre snart.

    Glad midsommar på er. För min del blir det fest, eftersom jag inte har en chans att vara gravid just nu, så jag får väl passa på (om det nu skulle dyka upp ett plus ngn gång)

  • mammave
    72dagar skrev 2012-06-22 23:35:06 följande:
    Håller på att bli galen på denna väntan. Är rastlös och irriterad. Så svårt att tänka på annat. Dagarna går så långsamt. Vill ju ändå försöka njuta av livet men det är inte lätt. Vill bara springa långt bort. Funderar på om motion vore bra just nu. *nattdepp

    Känner verkligen igen mig i detta. Det är jobbigt att bara vänta och vänta. Ciccie: dumma mens, lider med dig. Kram Nellin: hur går det? Min mens varade i bara två och en halv dag denna gång (första mensen efter mf) . Ngn annan som haft så kort mens? Jag är van vid att ha mens i en vecka så det här känns väldigt skumt. Testade dock för säkerhets skull, så gravid är jag inte iaf. Jag trodde den bara gjorde uppehållen dag för att komma tillbaka, men så verkar det inte vara.
  • mammave
    Nellin skrev 2012-06-23 20:40:16 följande:
    Nu kom det mer blod i toan när jag kissade, så nu kom nog mensen. Kräks Usch vad jobbigt. Vilken besvikelse!
    Men men... försök 16 är kanske vår tur.

    Kram på er! 
    Kram :( Försök 16 låter som en bra siffra, den håller vi på

    Kravmärkt: Efter din korta mens efter avbrytandet, hur var kroppen sen? Fick du vanlig cykel o mens sen?
  • mammave
    Kravmärkt skrev 2012-06-23 22:54:53 följande:
    Ja nästa mens blev som vanligt igen. Har ju hellre en två/tredagars mens än sjudagars men allt som avviker från det normala är ju jobbigt när man är i färd med att försöka göra barn.

    Fick bruna flytningar idag. Har aldrig haft spottings (som de tydligen kallas) förut men eftersom jag har en polyp som passande nog hänger i min livmoder och gör livet surt för mig, så är det väl den som spökar. Förra cykeln hade jag mellanblödningar var och varannan dag och när jag sökte hjälp så hittade gyn just det där lilla gynnaren som med största sannolikhet stör ordningen i mig.
    Ja, helst vill man ju att den ska försvinna i nio månader. Men var din cykel lika lång som innan oxå?
    En polyp? Vad gör de åt denna lilla störande sak? Jobbigt med saker som stör, man vill ju bara att det ska vara som vanligt så man kan plussa ngn gång och att allt sen ska gå vägen.
  • mammave
    Rebster skrev 2012-06-25 08:38:26 följande:
    Åh, jag blir galen av all väntan. Nu fick jag äntligen tag på min gyn för att kolla hur det går med mina provsvar. De var färdiga men läkaren hade inte lämnat någon kommentar så hon jag pratade med skulle fråga honom hur han skulle återkoppla till mig. Hon kunde se ett förhöjt värde på ett av hormonproverna, men hon sa inte vilket men hon skulle kolla med honom. Min sambos spermaprov hade inte kommit tillbaka.
    Hur som helst så kommer det inte hända något förrän i augusti. FAN!
    Väntan är det jobbigaste :( Under sommaren har de väl inte så mkt personal tyvärr :(

    Nellin: konstigt med din mens elr vad det nu kan vara. Har du testat nyligen? Har läst att många får som mensblödning när de egentligen skulle ha mens och är gravida. Jag fortsätter hoppas för din del.

    Min kropp är helmysko efter mf :( Jag vill ju bara lämna det bakom mig, men det verkar hemsöka mig hela tiden :( Fick ju min första mens efter mf i måndags och den varade i 2,5 dar. Igår fick jag som bruna flytningar som inte gett sig idag. Jag blir tokig på detta. Är det detta som kallas mellanblödning elr spottings tro? Kan inte det tyda på att man inte får ÄL? Känner att jag har dålig koll på sånt. Ngn som vet? Trodde kroppen fått ordning på sig och så får man bakslag hela tiden :(
  • mammave

    Pastell: jobbigt med all väntan :(

    Kan man få äl trots bruna flytningar en vecka efter mens? Äl borde dyka upp typ på fredag tror jag, men har nu haft bruna flytningar i snart två dar :(

  • mammave

    Kanske4: åhhh, vad ledsamt. Vet precis vad du går igenom eftersom jag nyligen gått igenom samma sak :( Det känns som en evighet med all väntan på nytt vul o att det ska komma ut av sig själv. Massor av kramar.


     

  • mammave
    kanske 4a skrev 2012-06-26 20:49:59 följande:
    Hur länge fick du vänta?
    Var på ett vul i v.7 där de sa att fostret var mindre än förväntat och fick ett nytt inbokat en vecka senare (då var de fortfarande inte inne på mf, men jag befarade det värsta - som visade sig vara sant). Efter vul 2 (i v8) ville de att kroppen skulle få chans att ta hand om det själv så då tror jag det var ett nytt vul efter 14 dar (i v10). Sen fick jag en skrapning inbokad ( i v11) pga att jag inte ville ta tabletter och sköta allt hemma själv, men innan skrapningen började jag störtblöda och fick åka in akut och blev inlagd. Allt ville ej ut då heller så jag provade tabletter (2 olika), men det funkade inte så det slutade med en skrapning iaf  Så för min del tog allt en himla tid och man blev superfrustrerad av att vänta på ett mf när man ville ha barn. Det var hemskt jobbigt, men nu är vi på't igen, så man återhämtar sig. Jag hoppas verkligen inte du behöver vänta så som jag fick göra, utan att du får ett snabbare förlopp. Vill du fråga mig saker så tveka inte. Jag är ingen expert, men har nyss varit med om det. Massor av kramar.

    JZ79: vad bra att ni fick en återbudstid :) Då kommer det ju gå snabbare :)

    Nellin: beklagar mensen :(

    Här tror jag de bruna flytningarna börjar avta och ska börja äl-testa imorgon på dag 10. Nu ska det här bli barn, hoppas jag
  • mammave

    Asch då att ingen berättade det för mina äggstockar. Jag har varit på två semestrar utan att bli gravid. Men vad bra, då vet de om det nu tills nästa semester då :P

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus