• Nellin

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Vårväntan: Jag skriver samma som Inelg. Jag har haft paus i några månader efter ett års försökande, och jag mår mycket bättre nu. Och jag känner mig redo att börja försöka igen efter kommande mens. Pausen var ett mycket bra beslut som har varit väldigt nyttig för vår relation och för mitt välmående. :)

    Ta god hand om varandra! :) 
  • Nellin

    Ja tjejer, ibland känns det som om man inte är annat än en trasig bebismaskin som inte vill funka.
    Men nu kan vi i alla fall njuta lite av solen och värmen, vara ute mycket och hitta på aktiviteter som inte involverar att vara en misslyckad värphöna.

    Jag vill önska er alla en härlig onsdag!
    Kram på er hönor! Glad 

  • Nellin

    Söndermarken: Jag har tänkt på dig. Hur är det med allt? Jag förstår vad du menar om din vän, jag har flera liknande situationen rullande här också. Vänner på smällen hit och dit. Kan inte jag också få en bebis i magen? Usch och fy... 

    Idag har varit en riktig bebislängtardag för mig. Jag har tänkt på det mer eller mindre precis hela tiden, hela dagen. Det känns hopplöst och omöjligt, som om det aldrig kommer att hända. Det är ju idiotiskt att ligga och tänka så, men just idag gör jag det. Det har gått över ett år och jag trodde verkligen att jag skulle få ha rund mage vid det här laget. Nu väntar jag på den där förbannade mensen igen, för att vi ska kunna sätta igång. Är på dag 32 i morgon och ännu lyser den med sin frånvaro. Tuttarna har dock ökat en hel BH-storlek, haha! Sambon klagar inte. :)

    Jag sitter ofta och undrar hur det känns... att ha en bebis i magen som rör sig och sparkar runt. Jag försöker föreställa mig när jag tittar på andras magar, och jag längtar så himla mycket. Vilken speciell känsla det måste vara! Värdefullt! 

  • Nellin

    Rebster: Nej det blir lite overkligt emellanåt. Den senaste veckan har jag däremot fått en himla massa mer jobb så min kalender kommer vara smäckad från och med nu. Det borde hjälpa att hålla tankarna på andra håll. Man blir ju smått psykotisk av att gå omkring i denna längtansbubbla och jag tycker det tär alldeles för mycket.

    Att det ska vara så himla svårt att baka en liten bebis! 

  • Nellin

    Idag kom mensen, nästan som på beställning! :) Så nu kör jag igång med RR och BDG och hoppas på att få ÄL tack vare detta. :) Tuta och kör!

  • Nellin
    Vårväntan och Ciccie: Jag håller tummarna för er båda! {#emotions_dlg.flower}

    Själv har jag fortfarande mens och har så haft sedan i fredags. Käkar bara bidrottninggelé för min rosenrot var visst slut. Hoppas på att det funkar, för då blir det en januaribebis! Försök nummer 13 i orningen, så jag håller tummarna på att det är ett lyckotal.

    Puss och kram till er allihop! 
  • Nellin

    Jag vill bara kika in och önska er alla en Glad Påsk! Jag knaprar BDG så det står härliga till, men känner inte ett dugg annorlunda i kroppen. Jag antar att det visar sig när det blir dags för ÄL, vilket i så fall är om en vecka eller nåt. Jag vågar dock inte hoppas på att få ÄL då det inte är en självklarhet med PCO. Men jag håller tummarna. Det borde vara dags nu, på 13:e försöket. Och så skulle det ju vara perfekt med januaribebis, eller vad säger ni damer? Nåväl, det visar sig tids nog. Jag ska försöka att inte bli alldeles ivrig och hoppfull. En dag i taget! Nu ska jag i alla fall hälla upp ett glas vin och njuta av påskkvällen. Stor kram till er alla! Kanske kommer påskharen till några av oss med ett litet påsk'ägg' i alla fall. ;) Hejsålänge!

  • Nellin

    Värmland: Har du kollat upp dig hos gyn? Jag tänkte om du kanske har PCO, för då kan man få positiva ÄL-test när man inte har ÄL. Har du regelbunden mens? Långa cykler eller normalt på typ 28 dagar? Om du får så många positiva tester så skulle jag inte lita på att du faktiskt har ÄL, utan istället kolla upp var som orsakar att de blir positiva. Hoppas att det ordnar sig för dig!

  • Nellin
    Josefinasfina: Men vad härligt! Ett stooort grattis till er! Den här tråden behövde verkligen ett plus, så nu får du se till att sprida gravidbaciller här inne till oss andra. :)

    Själv hoppas jag på att BDG hjälper mig få ÄL. Om den kommer så bör den göra det runt måndag-tisdag. Därför börjar jag testa redan i morgon med ÄL-stickor för att inte missa den. HOPPAS HOPPAS HOPPAS!!! Försök nummer 13, nu jävlar! 
Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus