• wonders

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Försöker: Grattis vad kul att det gick vägen. Hoppas nu att ni har is i magen och budar så ni vinner ert framtida hem.

    Kanske 4a: Har svårt att förstå hur det känns att få missfall men att få info om att någon närstående är gravid vet jag hur det känns och är väldigt svårt att hålla glädjen kvar i rösten även om man är glad för deras skull så är det en påminnelse om hur svårt det verkligen är att hamna på plussidan..

    Jayt håller tummarna att det är den enklare vägen mot plus ni får besked om.

    JZ: vad skönt att bli av med så mycket vikt. Själv har jag bara lyckats med 3kg men även små framsteg är ju fortfarande bättre än inga..

         

  • wonders

    Oj vad kul att se när man öppnar datorn. GRATTIS 72dagar!!! Vilken bra alla hjärtansdags present till dig och sambon. Och en present som inte går att köpa för pengar.Flört

    Pastell vad jobbigt med soppor men det är ju skönt att BaPumba verkar ha lite recept på lager så du inte behöver äta samma varje dag.  

    Jayt håller med den som skrev att fråga om han skulle ha lämnat dig om det hade varit dina ägg det var fel på.. Ibland tänker man ju lite fel och behöver få lite pepp. Tror att det är det som behövs. Ta väl hand om varann så kommer det nog att gå bra. Tycker dock synd om den andra tjejen som får ditt prov och som inte har koll på att hon inte har så bra värden som du sa. Klantigt borde ju vara en viss "regel" eller protokoll som görs efter på ett sånt lab.

    Tror att som Lillnosens syster sa att ju mer de är tillsammans desto enklare tar de sig dit de ska. De får liksom hjälp av varann.40milj är den bra siffran som man säger att det är normalt. Min sambos är lite "slöa" så därför har vi gjort ICSI.      

    Kul att titta in när ni har skrivit så mycket. Hoppas ni alla får en riktigt bra alla hjärtans dag. Solig   

  • wonders

    Jag har ju då gått den långa vägen och eftersom jag bor i Sthlm så är det som så att för att jag dessutom är lite till åren så för att hinna med utredning och igångsättande av behandling innan jag fyllde 40 så fick vi söka oss utanför Sthlm eller då privat men eftersom man har 3ggr gratis(beroende på var man bor) och man inte har pengar i överflöd så fick vi skynda på lite för att hinna börja med våra försök. Tog ungefär 4mån tror jag. Vet också att det kan ta upp till års väntan. Dock var det så att man ska ha försökt i minst 1år (i Sthlm) för att få dessa gratis försök.

    Det finns något som heter vårdgaranti och där ingår att man inte ska behöva vänta i mer än 3mån på att få sätta igång men då måste man veta om detta och ligga på för att få en snabbare tid. Plus att man måste vara beredd på att inte få behandlingen i den stad där du har sökt behandlingen.

    Hmm hoppas att du förstår hur jag menar..Glad   

  • wonders

    Usch låter inge bra att ha ont i magen och behöva äta endast klara soppor och dryck. BlähSkrikandes Måste man ju tröttna på ganska så snabbt. Hoppas att det går över fort så ni slipper hålla på någon längre stund. Blir ju att som du säger Pastell att det inte finns energi till något efter ett tag..

    JZ du är såå duktig. Det är homestretch nu så bara håll ut det är snart klart. Tycker du ska fira med precis det du vill ha just då. En stor bit kött eller äpple eller varför inte köttbit med chutney på äppleFlört Ät bara inte för mycket för kan bli för stor omställning för magen men det vet du säkert redan.

    Idag är det fredag och även om jag känner glädje så är jag så trött pga förkylning att jag bara skulle vilja åka hem och sova igen. Försökt med the och honung och andra små huskurer men inget har lyckats ännu. När jag kommer hem ikväll är det nog marsch i säng för sömn är nog det enda som hjälper.

    Hoppas alla får en riktigt skön och rolig dag. KRAMHjärta{#emotions_dlg.flower}Kaffe    

       

  • wonders
    Lillnosen skrev 2013-02-15 11:09:39 följande:
    JZ - Va kul med nytt! Men du får vänta lite med att köpa för mycket, för du ska ju ner ännu mer :) Vilken förvandling det blir!

    I helgen blir det lite lagom tempo. Ska ta sovmorgon både lördag och söndag och sova tills vi vaknar! Oavsett hur länge det nu blir... Sen ska vi fixa lite. Tyvärr jag vi insett att vi måste ta dit skadedjursbekämpare för bedömning. Så gott som varje dag dödar vi 5-10 silverfiskar... Bara imorse tog jag en i vår walk-in-closet och 2 i trappen! Så början på nästa vecka kommer de ut och kikar. Vi har fått fällor av vår vice värd men de hjälper inte, inte en enda har gått i fällorna. De sa att vid bekämpningen ska husdjur inte vara i huset på 24 timmar och man får inte skura golven på 4 veckor. Så nu måste vi sätta fart och skura fogen i klinkersgolvet i hall, wc och köket. För det gjorde vi inte innan vi renoverade. Fogen är riktigt skitig...
    I övrigt i helgen ska jag måla lite smått och pyssla lite i gästrummet, möblera där. Sen ska vi satsa på att få ut allt ur tvättstugan för nästa vecka ska vi börja renovera den. Men jag känner mig lugn. Vi hinner det vi hinner! Vi ska sova så mycket vi vill och kvällarna blir det myspys :)

    Röd ceder hjälper mot silverfiskar. Finns på nätet att köpa. Tror att länken tom heter röd ceder. =)
  • wonders
    Jenso skrev 2013-02-15 12:31:30 följande:

    Hej allihop har inte skrivit nat pa ett tag men har last det mesta tror jag. Forst och framst stort grattis 72 dagar!! Hoppas pa pluss for er som ar mellan agglosning och BIM.

    Vi var pa fertilietsklinken idag och det var lite samre nyheter an vi hoppats. Vi visste redan att min man hade en lagprocent av normala spermier men han har relativt hogt antal totala spermier sa det ar inte jatte dalig prognos. Men det visade sig att jag har hogt FSH varde vilket i stort sett betyder att aggreserven inte ar sa hog. Nu ska vi iallafall fa IVF och ska kora langa protokollet vilket kanns lite drygt men de tyckte nedreglering etc skulle funka battre pga av mitt hoga hormon varde. Vi ska troligen borja i april och far gora aggplock osv om allt gar bra fram emot sommaren..Manga funderingar nu ska forsoka vara positiv for eftersom jag ar under 35 sa behover hogt fsh varde inte betyda daligt aggkvalite sa vi far se vad AMH testet sager..


    Som min syster sa till mig när jag fick reda på att jag bara bar runt på 6st ägg vid en av behandlingarna: "Det behövs bara ett guldägg" =) Och det är så man får tänka.
  • wonders

    Hejsan. Det var mycket både roligt och trisst här inne. Kul att så många snart kommer att få svar på plusstickan i alla fall. =)
    Man kan blockera och lägga till och dra ifrån personer som man vet inte vill eller som man själv inte vill visa vissa saker. Dock har jag för mig att den stora inställningen gör man när man lägger in fotot från början. Där kan man lägga in att det bara är en själv som ska kunna se fotot eller hur man nu vill göra.  

    Ett tag när jag gick in på FB så kändes det som att hela bekantskapskretsen skulle ha barn. suck och ve var det då. Dock har detta nu planat ut och de inläggen duggar inte lika tätt.

    Själv har jag tydligen missat min ÄL-dag för idag är jag på cd12 och testat sen cd8 som det står på paketet.. Förra cykeln var det d9&10.. Hmmm tja man får väl sexa och hoppas på det bästa denna månaden känns det som.
    Men en bra nyhet i allt detta är att min förkylning som jag dragits med ett tag har börjat släppa idag. Alltid något. Glad
    Ok. Tjejer nu biter vi ihop en liten stund till för snart får vi veta vem som vunnit guldäggen denna omgång. Hoppas på många denna gång.

    Kram till er alla goingarSolig    

  • wonders

    Hejsan tjejer
    Lillnosen krya på dig. Låter mindre skönt att ha sån smärta att man knappt är kontaktbar.

    Nellin hoppas hoppas att det är din tur nu. 

    Mylady välkommen åter när du har ork att följa med igen. Ibland kan det bli lite för mycket med viljan vs kunnandet..

    Försöker hoppas att ni har stället som i en liten ask. Är ju roligt när det finns något som trillar åt rätt håll i livet. Detta skulle vara en sån sak tänker jag för er. 

    Pastell håller med dig. Var på Ikea häromdagen och det enda jag såg var tjejer med gravida magar eller små knytt som var på utsidan och precis nykläckta. Varför släpar man med sig sådana till Ikea det första man gör. Skicka mannen efter att ha tittat på hemsidan vad man vill ha. Svårare än så är det inte.

    BaPumba jag har provat lite olika modeller med några dagar innan och fördelat på 5dar i veckan innan glad gubbe. Dagen gubben visar sig och dagen efter men inte dag 3. Kanske värt ett försök. Man vill ju verkligen att det ska ta sig så man "offrar" sig gärna en extra gång bara det blir plus i slutet. Drömmer

    Själv är jag på cd14 och har börjat få menssmärtor. Eftersom jag inte har haft en glad gubbe så vet jag inte om jag har haft någon ÄL denna gången eller om det har hoppat. Det var ju i två dagar förra omgången så får väl vara glad för det.. Tror ju inte att det kommer att bli någon ÄL dag denna omg. utan bara att invänta mensen nu. Får inrikta mig på att köra igång testningen tidigare nästa omgång istället.    

    Hoppas att ni får en riktigt skön dag. Här skiner solen nu iaf. Solig             

  • wonders

    Maramina det var verkligen inte min mening att få dig att må dåligt med mitt inlägg. Tyvärr verkade vi bara valt fel dag att besöka Ikea när man har typ pms. Jag har syskonbarn och andras med för den delen i min omgivning som gör mig fylld av kärlek och varm inombords. Vi behöver någon som visar att det finns en annan sida att se saker från. Så hoppas att du inte lämnar tråden för gott. :)

    God natt allesammans

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus