• Äldre 17 Jan 17:50
  1400764 visningar
  23482 svar
  23482
  1400764

  Vi som försökt ett tag utan plus

  Bapumba- jag testar med äl-stickor och så ligger vi under den mest fertila perioden. Brukar bli runt 2-3 gånger i snitt. Att ligga varannan dag hela månaden skulle jag a l d r i g palla. Sen är vi inte det paret som ligger mer än ca 2 ggr/månaden vanligtvis

 • Äldre 18 Jan 11:34

  Ja det är svårt att veta vilken ton som inlägget har när vi bara skriver. Jag tror nog bara Maramina menade väl och att Fru2011 ändå tog illa vid sig, då det är ett känsligt ämne. I en underbar värld så plussar vi gärna imorgon utan att vi har koll på cykeln, men så ser det tyvärr inte ut för de flesta. Om jag går till mig själv så var det betydligt tuffare i början att få ett minus för då var man så taggad. Nu är det mest "jaha ja varför skulle det funka den här månaden om det inte gjort det de senaste 8 gångerna.."

  Bim om en vecka idag (tror det står 23e i listan men det ska vara 25e om min lutealfas inte blivit 2 dagar kortare), börjar bli skenis nu i vanlig ordning.

  Attfånga- skit också Kram till dig

 • Äldre 18 Jan 15:13

  Kaylie- du är inte fånig. Men en kopp går bra. Tror min bm sa vid min tidigare graviditet att jag skulle försöka hålla mig till max 2 koppar och jag håller det nu med.

 • Äldre 18 Jan 19:22

  Lindai- låter som ett kanonupplägg!

  Jag är på bim -6 typ och har som vanligt massa känningar i livmodern med molvärk och ömhet.

 • Äldre 19 Jan 15:22

  Maramina- inte är du hemsk heller

  Jag är skengravid. Någon mer som är det?

 • Äldre 19 Jan 17:20

  BaPumba- ja det är en märklig grej egentligen. Sedan vi började försöka (maj förra året) så har jag fått ont i brösten sista veckan innan mens och även fått molvärk nästan direkt inpå äl fram till mens. Det har jag aldrig haft tidigare så störigt. Men nu vet jag om att det inte behöver betyda graviditet men ändå så tänds ett liiiitet hopp inom mej

 • Äldre 19 Jan 20:27

  Men Mave44 Fy fan va trist det är jag vet.. Finns inga ord som tröstar nu men en kram från en som ändå vet hur det känns att misslyckas gång på gång. Välkommen tillbaka när du känner att du vill!

 • Äldre 19 Jan 20:28

  Kaylie- hoppas på plus från oss båda snart få!

  Tvåtilltre- bra upplägg!

 • Äldre 20 Jan 07:16

  Tilly- beklagar mensfan

 • Äldre 20 Jan 11:32

  Fru2011- fy så tråkigt! Hoppas monitorn hjälper till nu då.

  Attfånga- jobbigt att det skulle göra såå ont när man helst bara vill låtsas som ingenting

  Själv har jag kvar mina symptom (ömma bröst och molvärk) och är väl i princip lika säker denna månad som förra, att det tagit sig. Men jag har ju haft fel förr om man säger så..

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus
Logga in
Bli medlem