Inlägg från: HäckHäxan |Visa alla inlägg
  • HäckHäxan

    Nu jäklar tänker jag knäcka städkoden!

    Chianti skrev 2012-02-19 12:30:52 följande:
    Åh det är så skönt att få ordning på underklädeslådorna! Jag tog strump- och troslådan som ett declutterprojekt för några veckor sen, och det håller sig jättefint nu. Och så är det så härligt att ha ordning i lådor man rotar i varje dag. =)
    Men precis, måste få satt upp min spegel också som står på den byrån, är rädd att den skall ramla ner varje gång jag drar ut en av lådorna Tyst
    En man med en hjärna större än hans penis = Välhängd!
  • HäckHäxan
    Luktärten skrev 2012-02-19 12:54:09 följande:
    HäxanSurtant hade samma problem med underkläder, fanns helt enkelt inget att sätta på sig på morgonen. Fast efter Decluttrandet av byrån så vips fanns det underkläder igen, utan att jag shoppat. Sån härlig känsla!

    Alla kläder i garderoben är nu genomgådda och en del provade. 2 utslitna klänningar i sopen och 2 kjolar att skänka bort blev resultatet. Nu är det bara resten kvar....

    Kan dock konstatera att andelen kläder var i minoritet av allt som fanns därinne.
    Super duktig är, bra jobbat! {#emotions_dlg.flower}
    ,
    *harklar mig* det är inte en gång jag sprungit in på vår ica butik och köpt trosor och strumpor under sista året och därför vet jag att jag skall ha så det räcker ( och blir över) och därför vägrar jag nu köpa nya. Skulle däremot behövt köpa nya toppar använder inte bh för jag hittar ingen modell som är skön, bra och bekväm, men det verkar nästan lika svårt att hitta som bh nu för tiden, alla är typ sport liknade och pressar fan fast brösten mot ryggraden och det är inte riktigt vad jag kallar bekvämt OCH jag är högst bekväm

    Jag har fått avbryta, dels glömde jag att jag bjudit hit syrran och brorsan och deras respektive på kaffe dag, sen har jag en huvudvärk from hell, kniper ihop ögonen mot solljuset och känner mig helt mossig och ont och blä!
    En man med en hjärna större än hans penis = Välhängd!
  • HäckHäxan
    ratwoman skrev 2012-02-19 21:58:50 följande:
    Hur 17 gör ni?
    jag smygstartade med att skina sinken och det gick faktiskt ganska hyffsat. Men nu har jag insett att jag inte hinner diska undan all disk innan mannen eller dottern och jag själv för den delen.

    Hur får man in rutinen.. jag tycker att jag diskar och diskar och lägger saker i blöt men ändå så har jag massvis med disk... *suck* 
    Jag brukade skölja allt noga efter varje måltid och stappla de fint i diskhon, sen diskade jag efter middagen eller på kvällen. hade ett kalasbra ställ från ikea två våningar som man fick plats med mycket på. Jag gillar att handdiska faktiskt, lite som terapi för mig. Dock har jag diskmaskin nu för tiden och jag får nästan krupp ibland av att inte skölja av allt som jag är van vid osv osv Men killen från bosch sa att man skulle låta fett vara kvar för det smörjer maskinen.
    En man med en hjärna större än hans penis = Välhängd!
  • HäckHäxan

    Jag står still mer eller mindre, men de är lite mkt just nu, håller på att köra in en ny medicin, skulle laga ett hål i tanden och det blev rotfyllning istället Tyst Dottern hade pappa helg i helgen, men de gick ju inte eftersom han är i Skottland och jobbar. Det märks dock på mig att jag hade behövt en paus, de blir plottrigt i mitt huvud. Visst att man klarar saker och det gör man, jag vet inte hur de är för andra, men ibland behöver jag en stund när jag inte är bara mamma, utan mer kan vara bara häxan, säkert ego och illa av mig, men så fungerar jag ändå.

    Så nu på lördag skall Freja sova hos syrran och hennes sambo till söndag, deras ide faktiskt, så då skall jag typ bara ligga i min soffa och fisa, ha sov morgon, äta skräp och inte ta mer ansvar än jag måste.

    Jag har lärt mig av misstagen genom åren, att jag minsann skall göra allt när jag är barnledig, men så blir det inte och ångesten av att inte göra det äter upp mig, så nu satsar jag på att lära mig göra inget, bara vila mig när hon inte är hemma. Det gör att jag är en bättre förälder när hon kommer hem sen, för hur jag än vänder på det så får ja mer gjort med hemma än borta, för när hon är hemma flyter vår rutin, när hon är borta tappar jag alla rutiner.

    Idag har jag dessutom ont som fan i axel och rygg, vet inte om jag legat dumt, men ont gör det.

    Små mål idag. Det är dessutom fint väder så jag funderar på att hämta dottern en timmer tidigare och vara ute och leka på någon lekplats och njuta av solen!


    En man med en hjärna större än hans penis = Välhängd!
  • HäckHäxan
    Pallas skrev 2012-02-23 19:28:15 följande:
    Jag bytte till e-cigg. Nikotinfri är jag inte, men jag slipper iaf 3999 andra gifter och kemikalier som finns i vanliga cigg. Det har inte ens varit svårt när jag får "röka". Man drar in smaksatt och förångad vätska och det känns precis som att röka, fast det är gott.

    Det började med att jag läste en tråd på ett forum om fenomenet elektroniska cigaretter. Sen fick jag en provcigarett av en kompis som vet att jag inte kan låta bli att röka. När den dog började jag fråga runt på olika forum och sedan slog jag till och köpte mig två egna. Nu har det blivit en liten hobby, haha. Väntar hem smakerna Vanilla Chocholate Fudge, Jordgubb, Cola, Äpple och Menthol nu. 
    LÄNK snälla det där hade jag velat prova och läsa på om.
    En man med en hjärna större än hans penis = Välhängd!
  • HäckHäxan

    Jag har varit förslappad hela helgen, förutom fixandet av diskbänk innan sängen. Men idag tvättar jag och byter sängkläder, andra maskinen är i, tvättade två igår också, så idag är de bara sängkläder som tvättas för de finns ingen annan tvätt kvar, har några mattor och täcken jag tänkte få kört också, längtar till varmare dagar när man kan hänga ut tvätten

    Solen skiner här och jag har just fått hem min dotter som ens syrran kidnappade i fredags Funderar seriöst på att gå ut och njuta av solen, städningen lär ju knappast försvinna


    En man med en hjärna större än hans penis = Välhängd!
  • HäckHäxan
    angio101 skrev 2012-02-26 22:19:22 följande:
    frysen avfrostad, sinken shinad, soporna slängda :)
    Duktigt!
    En man med en hjärna större än hans penis = Välhängd!
  • HäckHäxan
    Pallas skrev 2012-02-26 18:08:07 följande:
    Ah, har inte tänkt på det. Skadar ju inte att ta ett tillskott. Försöker vara ute i solen lite också, men jag får lite prestationsångest när det är fint väder - då MÅSTE man vara ute och göra något. Suck. Nåja, i dag är jag bitter och förgrämd och vill helst gå i ide, i morgon är det en annan dag. Kanske känns det bättre då.

    Kom förresten på att det kan vara PMS också, den verkar bli värre med åren... 
    Jag är likadan, måste vara ute, inte vara hemma, ut i solen, brukar ta min dotter och gå till närmsta lekställe och samtidigt får jag ångest för att jag inget vettigt gör, rent logiskt spåndumt, för jag gör ju något vettigt, är ute med min dotter Obestämd
    En man med en hjärna större än hans penis = Välhängd!
Svar på tråden Nu jäklar tänker jag knäcka städkoden!