Inlägg från: HäckHäxan |Visa alla inlägg
  • HäckHäxan

    Nu jäklar tänker jag knäcka städkoden!

    angio101 skrev 2012-04-06 08:35:34 följande:
    Körde stora vårtvätten igår på allt i sängklädesväg man inte tvättar kontinuerligt, dvs kuddar, täcken, madrasskydd och bäddade rent med plastad frotte i botten så nu kan bebis komma när hen vill utan att resårmadrassen blir förstörd...  Har även plockat fram 50/56-kläder till BB.
    Det kliar i fingrarna efter att ta itu med fönstrena, nu har de äntligen sopat gatorna och gårdarna här, men idag regnar det, så får vänta lite.

    Märks det att jag håller på och boar inför förlossning Tungan ute?
    Nej då inte alls DrömmerSoligFlört

    men de är gott att få det gjort oavsett, bra jobbat.

    När kommer liten då?
    Trygghet är att gå vilse utan att tappa bort sig...
  • HäckHäxan
    angio101 skrev 2012-04-06 10:27:52 följande:
    liten är beräknad till 24 april, så dvs när som helst, är inom det här "tre veckor för tidigt - två veckor över, allt är normalt"- intervallet.

    Nu ska jag kuska iväg och köpa garn till litens babyfilt.
    Spännande Skrattande
    Trygghet är att gå vilse utan att tappa bort sig...
  • HäckHäxan

    Äntligen har jag fått tömt och tagit bort diskstället som stod på diskbänken, satt en mindre hylla på väggen och där bor nu kryddorna!

    Nu är min mamma nere från norr och hälsar på en vecka, så de blir lugnt, bara få vardagen att flyta. Undra hur många veckor de tar tills jag fattat vart kryddorna är

    Nu är det bara vattenkokaren som står på diskbänken, men den försvinner när jag fått köpt bänkskivan och satt upp, sen kommer diskbänken alltid vara tom förutom när man grejar på den och kanske någon blomma som prydnad, för att jag faktiskt helt plötslig hat plats att ha en blomma där


    Trygghet är att gå vilse utan att tappa bort sig...
  • HäckHäxan

    ÄNTLIGEN!!!!!

    Idag har jag fått köpt pluppar till garderoberna, så imorgon tänkte jag få satt upp hyllorna och lägga in kläder, hell yea att de skall bli gott!

    Fick även köpt, bänk/bords skivan och skruvat fast ben när jag kom hem, så där står min dator nu i skrivande stund, 180 cm mer avlastningsyta i köket, inte fel alls. Här an vi sitta och äta frukost ihop på morgonen, kvällsmat mm, blev nästan som ett barbord fast normal höjd och vi kan kolla ut genom fönstret.

    Jag fick även köpt mörkläggningsrullgardiner till sovrummen så de skall upp i veckan tänkte jag

    Diskmaskinen är igång och jag skall tömma tvättmaskinen och hänga eller kasta in i torktumlaren om en stund, avnjuter ett glas vitt och dottern är kidnappad av min mamma


    Trygghet är att gå vilse utan att tappa bort sig...
  • HäckHäxan
    stjärnflocka skrev 2012-04-14 22:36:56 följande:
    Å vad ofta jag vill klicka på "gilla-knappen"! Ni är grymma!
    Håller med, så känner jag också ofta när jag läser
    Trygghet är att gå vilse utan att tappa bort sig...
  • HäckHäxan

    Idag har jag röjt i dotterns rum, satt upp en black out rullgardin, tömt, rensat och donat, tog typ halva dagen Tyst Tvättat tre maskiner, trasor, hundhanddukar och en med blandat smått och gott, sånt där som aldrig hamnar med vår vanlig tvätt, diskmaskinen har gått två gånger idag, jag och barnen, min och syrrans pojke har rullat köttbullar. Sen fick jag sanera köket , men det var det värt Vi hade kul. Köttbullar med mos, passa på innan färskpotatisen kommer

    Jo jag har rensat ut mitt en skafferiskåp och ställt saker i ordning, mat och diverse köksmaskiner, sen gick jag igång i burkskåpet också när jag ändå höll på.

    Nu innan nattning tog ja de sista plocket i Frejas rum och städade upp de dom lekt med också. JAG HAR ONT I MIN KROPP, som faen.....


    Trygghet är att gå vilse utan att tappa bort sig...
  • HäckHäxan
    060810 skrev 2012-05-14 15:12:29 följande:
    Får inte använda kemisk propplösare i mina plaströr.
    Men hyresvärden kommer hit i eftermiddag och kollar på det.
    Tycker han kan komma nu. ;)
    Diskade lite i badrummet och fick städat och rensat lite där så det är ju inte helt i onödan allt men det tog mycket ork som jag hade behövt lägga på annat.
    Verkar konstigt för det finns ju propplösare och den är gjord för plaströr, enbart plaströr, den får man inte använda i gamla kopparrör och annat.
    Trygghet är att gå vilse utan att tappa bort sig...
  • HäckHäxan
    060810 skrev 2012-05-15 13:06:54 följande:
    Jag fick ordning på den med hjälp av hyresvärden som kom och spolade med en högtryckstvätt.
    Det var tokstopp långt ner i rören i källaren men nu är det bra flöde igen. ;)

    Har inte alls orkat det jag skulle utan har mycket kvar. Men jag gjorde rent kylen i a f. ;) alltid något.
    Där låg sallad och melon som sett sina bättre dagar och stank så ut med dem. ;)
    Åhh vad gott, skönt att det fixade sig
    Trygghet är att gå vilse utan att tappa bort sig...
  • HäckHäxan

    Jag har vart borta ett tag, men jag har fått gjort en del.
     Secondhand butiken har vart här och hämtat lite, en möbel och annat krams, skall packa ner mkt mer och fick hem kartonger i veckan.

    Håller på att röja ur min garderob och packar ner allt jag inte skall ha i en säck, men det lär bli fler än en, dessa skall syrrorna gå igenom och sen lämnar de resten till myrorna eller secondhand butiken. Önskar man kunde fraktat allt till något utsatt land där de behövs, på riktigt!

    Jag har fått fixat skivan jag suktat efter till köket Det blev kalas. Nu måste jag bara få fixat sockel till städskåpet så jag kan ställa den mot den som jag vill ha den.

    Har räddat en katt som min syster hittade under sin grannes veranda, undernärd och jävlig och för säkerhets skull på tjocken *jippie* precis vad jag kattallergikern behöver, där fick jag för att jag försökte vara en snäll själ, nu är det som de är, tror hon har skabb, så vi har td till veterinären imorgon, just nu bor hon på badrummet och har så gjort några veckor, hon har varit ute i huset när de andra katterna varit ute, men hon är stingslig och taggad mot dom, helt förståelig om hon e på tjocken och allt sånt där. Jag måste få kört till tippen och försöka få ordning på mitt förråd ( rum ) där uppe, så hon och ungarna kan bo där, funderar seriöst på att kasta in allt på vinden och rensa därifrån, för det kan ju knappast vara massor av möss kvar som bor där, nu när det är så varmt ute.


    Trygghet är att gå vilse utan att tappa bort sig...
  • HäckHäxan

    Jo jag har fått fixat hyllor, nästan så det räcker till mina garderober, behöver kanske några till.

    Mitt problem nu är att göra realistiska listor på vad vi behöver i sängkläder, handdukar och i kläder åt mini, köper alltid för mkt och massor är praktiskt taget oanvänt, försöker bättre mig där!

    Får jag dessutom ordning på förrådet (rummet) där uppe så kan jag ta dit alla tyger och sånt som jag tänkt skapa av, det ger mer plats här nere också, hade vart bra!


    Trygghet är att gå vilse utan att tappa bort sig...
Svar på tråden Nu jäklar tänker jag knäcka städkoden!