• Poussin

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Hjärtefröjd - Instämmer med Zin. Bra ide!

    Zin - Hur mår du idag? När får ni veta hur det gått för småttingarna i värmeskåpet?

    Trevlig helg allesammans!

  • Poussin

    Perry - Dr D var på semester förra veckan så det är nog därför. Jag har också väntat på svar och det dök upp igår till slut.

  • Poussin

    Hjärtefröjd - Grattis till ruvning! Håller tummarna för att det räcker med de mediciner du tar så att du inte behöver åka till Aten.

    Angla - Roligt att ni är igång! Utöver det du köpt så är mina 2 "favoriter" Inofolic och Fertile XX som bägge ska förbättra äggkvaliteten. Dr D rekommenderar många att ta Fertile XX.

    Zin - Hur mår du?

    Holly -  Lycka till i jakten, hoppas det går vägen med vårdcentralen!

    Jag brukar få mina 180 mg/ml IL på ca 60-75 min, beror lite på gångerna.
    Är nu i v 10+4, har varit på inskrivning och även ett "lugna nerverna" UL, det är så svårt att tro att det faktiskt kommer att bli en bebis i slutändan. UL såg fint ut, fick se en liten krabat på 4 cm som sprattlade hejvilt när BM tryckte på magen. Så häftigt att man redan kan se armar, ben, näs-och käkben. Känner mig mycket lugnare nu och börjar faktisk tro på att jag ska bli mamma i november.

    Trevlig helg och stor kram till er alla!

  • Poussin

    Jag köpte mina Fertile XX från vitalfoodstore.com eftersom jag fick höra att flaskorna hade fastnat i tullen för några tjejer som beställde på ovan sajt...

    Zin - Hur mår du? När är TD?

    Jam08 - Spännande att ni är igång, klokt beslut. Glad

  • Poussin

    Zin - Du har mina tummar, håller dem stenhårt!

    Lully - Tack, det är bara bra med magen. KUB på torsdag, ska bli spännande att se pyret igen. Hur mår du och lillkillen?

  • Poussin

    Zin - Mitt FBC rusade också i höjden några dagar innan TD och då skulle jag ta ett IL så snabbt det bara gick. Har du ett planerat snart. Har du inte tagit clexane hittills alltså?

    Lully - Som Zin skriver så verkar det göra skillnad vad man skriver som ämne. Hoppas han hör av sig snart, förstår att du blir stressad. Tur att det finns underbara personer som har möjlighet att hjälpa till om det krisar.
    Grattis till 10 årig bröllopsdag! Du får vila upp dig i helgen.

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!