• Poussin

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Zin - Skönt att du börjar må bättre! Dr D ville att jag skulle ta hcg imorgon, men jag ska på kurs hela dagen så det får bli på torsdag. Får ändå inte svar innan måndag så det känns lite sak samma.

    Myran - Håller tummarna för fina blåsor på torsdag!

    Curly - Har du fått svar från Dr D gällande TSH?

  • Poussin

    Holly - Välkommen hit! Du kommer att få en lista på tester att ta här hemma och skicka ner till Dr D innan du åker ner.  Det är inte bara blodstatus utan även ett gäng andra tester.
    Vad som ingår i priset är konsultationerna med Dr D, både på plats, per mail och per telefon. Ett IL dropp som du får på plats och så får du med dig 2 påsar hem till Sverige. Inga andra mediciner ingår, men du kan köpa t.ex prednisolon och klexane/fragmin till bra pris nere i Grekland. Lycka till!

    Zin - Hur mår du? När ska du testa TNF igen?

    Själv har jag pratat med Dr D som inte är nöjd med min FBC från förra veckan, för hög nivå av vita blodkroppar. Han tycker inte min kropp verkar svara på IL, så antingen hör jag till de 1% som är resistenta eller så har jag en annan infektion i kroppen som bråkar. Suck... Han frågade om jag kunde få IL ikväll, "it's en emergency", känns sådär att höra. Sen när han insåg att det inte är möjligt innan måndag sa han att det är ok och ta det lugnt i helgen och oroa dig inte... Ska göra mitt bästa, men ordet "emergency" är ju inte direkt något man vill höra.
    Frågade även hur jag har mått och vad jag har känt, har ju inte direkt känt något överhuvudtaget så jag hade inte så mycket info att ge honom. Ja ja , vi får se hur det blir.

    Kram till er alla!

  • Poussin

    Tack raringar! Snart måndag och känner mig rätt lugn ändå. Hoppas bara att jag inte är resistent, men skulle jag vara det så får vi ta ställning till det då. Nu fortsätter vi att hoppas på att pyrena hänger kvar. Glad
    Det är de vita blodkropparna som är för höga, har inte testat NK-celler igen, men det vore rätt intressant att veta vad de ligger på.
    Stor kram till er alla! Hjärta

  • Poussin

    God morgon tjejer! Hjärta
    Tänkte ta och bättre på statistiken ytterligare i vår kära tråd - jag fick nämligen precis ett fint PLUS på stickan!!! SkrattandeSkrattandeSkrattande
    Testade positivt redan i söndags, men har inte vågat tro på det förrän nu när plusset är tydligare. Är såååå glad, men det är inte helt lätt att ta in att försök nr 5 faktiskt funkade. Tror mest att det är immuno behandlingens förtjänst, men säkert även Inofolic och Fertile som bättrat på äggkvaliteten och korta metoden som jag mådde sååå mycket bättre av!
    Jag ska ta hcg på torsdag och måndag och då håller vi tummarna för att det ökar som det ska.

    Stor kram till er alla! Solig

  • Poussin

    Curly - TACK raring! Hjärta Bra ide med gravid tråd, jag väntar på hcg svaren nästa vecka sen tittar jag in! Flört

  • Poussin

    Tack så mycket allesammans, ni är så rara! HjärtaCurly - Jag tror som sagt på att ÄL skedde senare än ni trodde och att det är en liten "made in Sweden" istället för "made in Greece"!!
    Bra med backup plan, men hoppas av hela mitt hjärta att ni inte ska behöva den! Stora varma kramar Hjärta

    Kram till er alla!

  • Poussin

    Curly - HjärtaHjärta Nästa gång kommer det att gå hela vägen vännen, 3e gången gillt! Stora kramar till er båda!

    Zin - Det låter ju kanon, vad glad jag blir!

    Myran - Bra att du kontaktat Dr D! Vi kan hänga med dig ner och ta en tjejhelg i Aten om du bestämmer dig för att åka ner! Flört

    Jag var och tog hcg imorse och ska ta ett nytt på måndag, tisdagen blir spännande! Glad

    Kram till er alla

  • Poussin

    Susie - Tack raring! Kyss

    Curly - Låter underbart med sol och golf, ta hand om dig och ladda batterierna. Skönt att din kropp sköter sig när det gäller mensen så att du slipper ha ont och kan boka in HSG och hysto.
    Fettämnet, hahahaha, tack för kvällens gapskratt! Hjärta

    Zin - Hur går det för dig?

    Själv fick jag svar på hCG idag och det låg på 269 i torsdags vilket är helt i sin ordning. Tog ett nytt prov i morse så nu håller vi tummarna för att det fortsätter att öka.

    Stor kram till er alla

  • Poussin

    Zin - Åh det låter underbart! Instämmer med Tjorven: njut för nästa år blir det ingen skidåkning för din del! Flört

    Var hos gyn imorse och hCG har ökat från 269 i torsdags till 1250 igår så nu känner jag mig lugnare. Fick en kram av rare gyn och ännu ett "well done" från Dr D. Flört
    Har tid för VUL 5/4. Ska bli väldigt spännande.

    Kram till er alla!  Hjärta

  • Poussin

    Tack Lully! Hjärta Nej, ingen direkt behandlingsplan förutom IL i början av nästa vecka. Får se vad han säger sen.
    Ja gyn är verkligen toppen och roligt att han intresserar sig.

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!