• Poussin

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Zin - Jag har 10 sprutor som jag kan skicka ner till dig. Säg bara till. Ska äntligen sluta ta dem om några dagar efter 2 månaders stickande.

    Lully - Vad bra att du fick svar. Han skickade påsar till mig och de var framme på någon vecka utan problem.

  • Poussin

    Stort grattis vännen!! Vilken underbar nyhet!!! (fast jag visste det ju redan ) Sååå glad för er skull. Njut och ha en underbar helg. Enorma kramar

  • Poussin

    Lillih - Fy vilken stress att hon inte såg hjärtat först men vad underbart att hon hittade det! Det är klart att du är gravid och lilla pyret ska ingenstans på ett bra tag! {#emotions_dlg.flower}

    Angla - Vi bodde på hotellet som Lillih nämner ovan.
    Är du säker på att Dr D sa tisdag eller torsdag för proverna till USA? Jag har bara hört måndag eller tisdag. Jag skulle dubbelkolla det innan ni bokar resa om jag vore du.

    Jam - Grattis till bokad resa! Glad

  • Poussin

    Zin - Vad visade hCG? Ska du ta ett nytt imorgon?

    Curly - Skönt att ni känner att ni kommit vidare hjärtat. Nästa plus är bara runt hörnet, hystero först och sen blir det bebis och då kommer den att stanna hela vägen! KRAM Hjärta

    Hjärte - Instämmer med Zin, Dr D pratar väldigt lugnt och frågar ofta om man har förstått så man behöver inte alls vara expert på engelska för att klara av konsultationen.
    Minns tyvärr inte vad clexane kostade, minns du Curly?

  • Poussin

    Zin -  Nej vad tråkigt. :( Men du har en helt underbar inställning vännen och jag har inte det minsta tvivel om att ni kommer att lyckas. Håller tummarna för att guldägget ligger i frysen och längtar efter att få flytta in. Hjärta Stor kram

    Hjärte - Vet tyvärr inte gällande prednisolon.

    Gällande Blodstatus så tar jag det numera bara en vecka efter IL dropp så man behöver inte ta det en gång i veckan hela graviditeten. :)

    Jag var på UL och KUB i morse. Fick se en liten krabat som inte alls ville lägga sig som BM tyckte, men allt såg bra ut och KUB gav 1:15588. Vi känner oss lugna och ska nu verkligen försöka slappna av och bara njuta av allt.

    Stor kram till er alla

  • Poussin

    Tack allesammans! {#emotions_dlg.flower}

    Hjärte - Jag får IL dropp var 4:e vecka. Vilken underbar sköterska du har fått tag på, det är mycket värt!

    Perry - Lycka till imorgon, spännande att äntligen få se det lilla pyret!

    Zin - Tog du Trombyl? Stora kramar till dig Hjärta

  • Poussin

    Curly - Skönt att bli av med det, nu är det er tur vännen! Och du behöver inte oroa dig för att det ska hända igen, för det kommer inte bli några fler rester utan bara en fin mini-curly som kommer att stanna alla 9 månaderna!!! Hjärta

    Hjärte - Jag fick IL var 10e dag under behandlingen och sen jag blev gravid var 3-4 vecka. Och ja du kan köpa ut det mesta utan recept i Grekland.

    Lully - Hur mår du och lillkillen? Baby

    Kram!

  • Poussin

    Lully - Åhhh vad härligt att bebis växer och mår bra, skönt att få det bekräftat! Glad Jobbigt med sammandragning och högt blodtryck men skönt att du är sjukskriven 50% så att du kan vila och ta hand om er - finns inget viktigare just nu!

    Vi mår bra tack, är i v 13+2 idag. Längtar tills det syns och känns lite mer, men det kommer ju tids nog. Flört RUL känns som en evighet bort, blir inte förrän v 20+0. Blev lite senare eftersom det är Midsommar veckan innan och BM gärna väntade en extra vecka för då ser man hjärtat bättre.

    Kram!

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!