• Poussin

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    TWH - Grattis, nu håller vi tummarna stenhårt för ett plus!!

    Holly - Hur kommer det sig att ni fick ett kuvert? Vi fick antingen veta på plats eller inte veta. Tycker du är stark som inte öppnat det, vet inte om jag hade klarat det och förstår helt liknelsen med julklapparna. ;)

    Här är det 15 dagar kvar till BF, otroligt efterlängtat, men känns nästan overkligt. Drömmer

  • Poussin
    HollyGolightly skrev 2012-11-03 21:18:48 följande:
    Poussin: Vi bad om det, helt enkelt.
    Aha, inte konstigare än så alltså! Flört
  • Poussin
    Snart lycklig skrev 2012-11-03 21:19:00 följande:
    Vad lustigt Poussin, jag funderade f en halvtimme sedan på just dig och hur långt du har kvar. Tänkte att dt inte kan vara allt för länge, och sedan skriver du ditt inlägg.  Så spännande det måste kännas.
    Vad gullig du är som tänker på mig. Hjärta
  • Poussin

    Stumpan - Jag tog Progesteron 400mg 3 ggr om dagen till vecka 12 och sen trappade jag ner och slutade i v 14. Dr D rekommenderade att ta det till v 12, men sen när BM sa att hon hört om en tjej som fått ordination att fortsätta till v 14 vågade jag inte sluta. Glad Håller tummarna för ert lilla pyre!

    Zin - Du är fantastisk!!! Hjärta  Ska lägga in länken i trådstarten. 

    Här går vi in i vecka 39 idag. Var på kontroll i morse, ingen bebis på gång men fick bekräftat att om han inte dyker innan så blir det igångsättning på på BF, dvs 19 eller 20 nov, så max 2 veckor kvar. Skrattande

  • Poussin

    Tack Lully för uppdatering och tack för alla grattis! Helt overkligt att den ljuvlige lille krabaten som äntligen somnat i mina armar faktiskt är min son.

    Tänker på er alla och skriver mer lite senare när vi är hemma och vid datorn.

    Kramar från oss

  • Poussin

    Gott nytt år alla fina tjejer!! Grattis till er som plussat och styrkekramar till er som haft motgångar. Jag hoppas att 2013 blir ett riktigt plus-år här i tråden!

    Jag och lillskrutt mår bra, han växer som han ska och är en väldigt snäll bebis på snart 7 veckor.

    Stora kramar till er alla

  • Poussin

    Hej tjejer!

    Ser att ni diskuterar stelhet i händerna. Jag tyckte det blev bättre ett tag men nu 12 veckor efter förlossningen är det faktiskt lika illa som mot slutet av graviditeten. Jag trappade ner kortisonet väääldigt långsamt och det dök upp när jag var nere på 2,5mg. Slutade helt i v 36. Har tänkt gå till VC men det blir inte av då jag inte vill ta med mig lillplutten dit bland alla sjuka människor. Ska se om jag kan fixa barnvakt och ta mig iväg. Troligtvis (och förhoppningsvis) kommer det, som för Lully, inte visa något, men då vet jag i alla fall... Hoppas ni slipper att det blir så långdraget.

    Holly & Hjärte: Vilken vecka är ni i nu? Skönt att de små är kvar i magen, den pågående RS-epidemin är tydligen den värsta sedan 12 säsonger...

    Lully: Härligt att du är på gång igen!

  • Poussin
    TWH skrev 2013-02-26 19:27:51 följande:
    Lully, har du kontakt med Bling? Puossin, läser du detta?
    Nu har jag läst ikapp lite. Har en liten krabat som vill ha rätt mycket uppmärksamhet för tillfället. Glad
    Bra jobbat TWH och självklart ställer jag upp med vår historia. Skickar över den så snart jag hinner.
  • Poussin

    Stort grattis till era små mirakel Holly!!!! BabyBaby Dåligt att de inte hade bättre koll på moderkakorna, men skönt att ni mår bra. Kram till er alla {#emotions_dlg.flower}

  • Poussin

    Hej alla fina tjejer!
    Tittar in efter lång frånvaro och ville mest säga stort grattis till er som lyckats och ge inte upp till er som fortfarande kämpar!!
    TWH - Stort grattis till din Viktor, min Victor är nu 9 månader och ett riktigt litet busfrö. Glad
    April: Grattis till graviditet!
    Curly - HjärtaHjärta
    Zin - Du är FANTASTISK!!! {#emotions_dlg.flower}
    Stor kram till er alla

  • Poussin

    Hejsan!

    Jag har en fråga till er tjejer här i Stockholm som kommer att behöva IL innan året är slut. Jag har 3 påsar med utgångsdatum i januari och kommer högst sannolikt inte att hinna använda dem innan dess. Om någon av er skulle kunna tänka er att byta en eller flera påsar mot andra med längre utgångsdatum så inboxa mig gärna. Glad

    Snart lycklig - låter som ett spännande besök, tack för att du delar med dig.

    Aylak - tack för tipset!

    Fenan - Hoppas att KUB gick bra idag.

    Onelife - grattis till tickande hjärta!!

  • Poussin

    Maxad - vilket fantastiskt resultat, håller tummarna för er!! Vi ska påbörja syskonförsök nu i vinter och jag siktar på att göra allt så lika förra gången som det bara går. Jag tänkte därför beställa Inofolic och ville bara höra om någon är intresserad av att beställa med mig. Bara att inboxa mig i sådana fall. :)

  • Poussin

    Stort grattis till lilla tösen, Cathy!!

    Är det någon som har koll på hur många Aten-bebisar som har kommit till världen?

  • Poussin

    Grattis Stjärnan!! TWH - Vad skrev du till Dr D för att få kontakt med honom gällande ev syskonförsök? Mailade honom om det för 3-4 veckor sen och har fortfarande inte fått något svar. Bara att maila igen antar jag...

  • Poussin

    Snartgravid - Är utomlands, annars hade jag kunnat göra det. Har du möjlighet att inboxa mig det nummer du ringer till? Tack! :)

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!