• CurlyRed

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Hej Gloxi - välkommen hit! Du är i gott sällskap, här har vi alla gjort många återföringar, men nu ska vi bli gravida tillsammans ! Köp boken "is your body baby friendly" av Allan E Bear om immunologi och Fertilitet, den är bra att ha läst innan Aten, så får du grundläggande info. Finns på nätet på alla bokhandels. IL tar ca 1 timme att få, men känns inte obehagligt. Lycka till!

  • CurlyRed

    Jag är inne på 15e dagen förkylning i rad sen IL droppet... Intressant att höra vad han svarar 3 till IL dropp = 45 dagar förkylning till eller...? Det positiva är väl att kroppen verkligen reagerar! Grattis till sprut start idag Poussin min vän !

  • CurlyRed

    Jippi spottings idag känns ju konstigt att säga så, men då bör mensen komma om 3 dar! Och då kan jag boka in HSG röntgen och hysto och uppstartsmöte med Ackis för nästa IVF! Poussin- gick det bra m första Puregon sprutan idag ?

  • CurlyRed

    Åh Cathy - stooor kram till dig!!! Förstår att du måste vara oerhört besviken och frustrerad! Men när du känner dig redo igen, så boka Aten, det är så värt det!! Jag gjorde ju som dig och själv medicinerade och lyckades ju visserligen bli gravid men förlorade det ju redan i v6. Det verkar inte finnas några genvägar om man har immunologiska problem... Kanske detta låter som en klen tröst just idag dock. Kram igen!!

  • CurlyRed

    Hej alla vänner! Hemma efter trevlig middag under krogveckan ! Idag har varit en bra dag. Ingen mens = bra för kan ju inte ta blod prover i helgen. Och för att jag träffade läkaren som ska göra hysto och fick första lediga tid vilket blir 6e mars. 3st specialist läkar kollegor skulle vara där då på besök så jag får "6 extra ögon" som han sa inga problem sa jag. Dessutom blir man ju sövd. Han lovade kika extra i öppningarna till äggledarna eftersom det verkar vara någon fibros eller sammanväxning där. Lämnade VUL bilderna på polypen och äggledaren till honom (dock från Aten men det sa jag inte). Ja def en polyp var hans svar. Är nyfiken och samtidigt nervös för vad de kan hitta...

  • CurlyRed

    Susie- välkommen in hit ! Ja vi kämpar på, men nu är det seeeegt för den j-kla mensen vill hu aldrig komma (aldrig har man väl sagt så förr . Måste ju vänta på den för att boka in HSG röntgen... Och efter det kan vi boka in ny IVF. Så nu väntar vi bara... Dag 38 idag.... Jag som brukar ha 28... Men antar att missfallet vänt helt upp och ner på den här cykeln. Hysteroskopi iallafall bokad 6e mars, alltid något - så nu ska polypen bort! Poussin - grattis igen till bra resultat, den här gången händer det!!!

  • CurlyRed

    Hej Lully, skickar styrkekramar till dig! Sjuk och gravid och att din pappa är sämre! Tufft tufft! Men blir så glad att höra att babyn mår bra måste va underbart att känna sparkarna!! Själv är jag less less less på att mensen aldrig kommer... Dag 39 idag och har haft spottings sen förra ons, dvs en hel vecka... Vad e det här... Grrrr. Och inte är jag lättrörd, godis sugen ell fått nån hormon finne heller som jag brukar innan mens... Inte kan den väl bara hoppa över efter ett missfall??? Kram alla!

  • CurlyRed

    Just ja en fråga till; räknas Fertile XX som "natur medicin"? Stod i papperna från hysto läkaren att man ska sluta med alla natur mediciner 2v innan operation... Och kom på att det var igår... Vad tror ni, ska jag sluta idag?

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!