• CurlyRed

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Grattis Poussin till att ha fått prov svar och tel tid! Själva har vi packat väskorna och kört web check in imorn bitti bär det av till Aten! Har suttit och räknat på IVF veckor... Om kroppen är vänlig att köra en vanlig cykel längd redan den här mån efter missfall, skulle vi kunna börja med Synarela 3-5 mars och då blir det ÄP och ET v15, vilket hade passat perfekt efter påsk och lugnare på jobbet. Och då har vi 1,5 mån innan spray start att förbereda m immuno behandlingar enligt vad dr D kan råda oss till . Men vi får avvakta mens och se hur det blir! Trevlig fredag kväll alla!

  • CurlyRed

    Tack raringar japp blir samma hotell som Poussin men svit då rummen var slut... Kan leva med det känns som om jag har ÄL på gång... Vet ni vad första tanken var? "Bara jag inte blir gravid... Då blir det missfall igen..." inte för att chansen är större än ca 1%... Och efter 4,5 år, så kanske den är nere på 0 men nu vill vi ju satsa på immuno behandling! Lovar komma med Aten rapport på mån kväll

  • CurlyRed

    Hälsningar från Aten ! De har gratis Wifi på hotellet, så kikar in och säger hej! Vi var en timme försenade igår, men allt gick bra. Åt god grekisk mat och fick ett tal terass tips på bar från hotellet, så där satt vi med varsitt glas mousserande och njöt av utsikten mot Akropolis! Poussin - dr D ringde aldrig igår om IL tid för ikväll... Hoppas han inte glömt att boka... Får ringa deras tel idag och höra. Kram alla!

  • CurlyRed

    Nu fick jag äntligen tag i honom. Han är alltid så lugn... "don't worry" är nog hans favorit uttryck Kl 7 ikväll blir det IL och blodprover och ultraljud kl 9 imorn på sjukhuset. Skönt, nu kan vi koppla av Har redan sett Akropolis och Agora. Nu är det fika paus m gratis wifi

  • CurlyRed

    Zin- har bett om Gestone sprutor, men det är bara ett apotek i Aten som har, enl dr D och han trodde inte det skulle gå att få tag i tills mån... Tänkte fråga själv på apotek på mån... Sen sa även dr D "jag tror inte du kommer behöva det"... Får fråga vad han menar på mån.

  • CurlyRed

    Tack söta Tjorven, hoppas så att du har rätt! Fått IL ikväll av samma sköterska som Poussin hade 2v sen, så nu har vi sett samma foton Sen god grekisk middag och vin, hoppas det inte påverkar resultatet kram!

  • CurlyRed

    Japp dragon babys ska det bli om mens kommer i tid och det blir kejsarsnitt så hinner vi precis control freak nähääää ...?

  • CurlyRed

    Zin - håller med Poussin, helt otroligt vad du varit med om, men samtidigt blir jag inte förvånad... Skulle önska en sjukvård i framtiden där IVF kliniker samarbetar med kirurger för laparoskopi och hysto, med de bästa fertilitets utredarna, senaste tekniken för VUL och inte minst psykologer som alla skulle ha tid som par både inför och efter IVF och extra besök vid missfall. All utredning skulle bara individ anpassad !! Och immunologiska orsaker skulle vara en självklar del i både utredning och behandling! Visst vill ni också bo i ett sånt land Poussin- ja nu har vi sett samma foton hon var jätterar, vi kollade tv ihop och hon översatte sen visade hon i sin väska att hon hade engelska böcker, så hon går och pluggar också. Ambitiös! Nu ska vi strax checka ut och åka till dr D. Det är ju en timme före här, så kl är snart 8. Ska bli sååå spännande...

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!