• CurlyRed

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Testade PLUS precis..... Dag 43.... Men hur kan vi bli naturligt gravida??? Räknar ut att det måste varit i Aten då hade jag ÄL... Och vi fick även första IL då... Var det vara det som behövdes...? Så polyp i livmoder och fibros på äggledare hade ingen inverkan? Totalt chockad och tror inte alls på det.... får gå till Gyn i veckan (är isåfall idag redan v6+ 0). Men nu behöver jag råd!!!! Jag tar ju ingenting nu... Vad borde jag börja med? Progesteron? Prednisolon? Trombyl? Har även mailat dr D och bett om snabbt råd. Antar jag borde få till en snabb IL också. Allt är så overkligt och jag vågar i ta ut någon glädje idag... Kram!

  • CurlyRed

    Lillih- hälsa dr D från mig imorn ! Den raringen svarade på 20 min på mitt mail nu ! Subject "pregnant again... Need urgent advise"... Fick honom att svara bums ! Han e grym! Lycka till på måndag!! Hjärtefröjd- tack vännen!

  • CurlyRed

    Tack söta ni!! Dr D svarade på 20 min vilken raring!! Så nu blir det HCG grav test och FCB test imorn, börjat med prednisolon, trombyl och progesteron idag. Troligen IL dropp i veckan, men han ville avvakta prov svaren först. Myran - älskar din formulering, ja sviten gjorde susen !

  • CurlyRed

    En liten hinnsäck på UL och IL dropp har jag fått precis en bra dag idag!! Nu får vi hålla tummar att HCG grav provet ser bra ut också! Återbesök för nytt UL om en vecka! Kram alla!

  • CurlyRed

    Tack alla fina!! IL gick bra, så nu är det bara och vänta och se om Pyret flyttat in för att stanna kör med all support jag kan med fragmin, prednisolon, trombyl och progesteron. Var och testade TSH och FBC idag med. Får se om jag ska öka Levaxin dosen nu, jag och dr D gissar det iallafall

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!