• Liel

    Äntligen! Fler som är nygravida?

    Efter en lång väntan, så har vi äntligen fått ett positivt test! Det är så overkligt, svårt att förstå. Men med två digitala cb test, ett med digitalt plus och en med veckoindikator, så är det bara att försöka förstå ;) Det är våran tur nu! Enligt uträkningarna på FL har jag beräknad födsel kring 23 nov. Jag tror jag är i vecka 5. Jag har haft ömma bröst i 1-2 veckor, mått lite illa och ibland har jag en tydlig mol/växtvärk i livmodern. Det som bekymrar mig liite är att det drar och stramar lite i äggledarna ibland, mest höger sida. Men jag är även ganska förstoppad, så kanske är det nåt som trycker på... Fler som känner igen sig? Jag har haft ett utomkveds för 7 år sedan, men det upptäcktes inte förrän i vecka 10-11, först då fick jag ont och hade ingen molvärk eller knappt andra symtom. Jag tror inte det är någon fara, men det är lite svårt att låta bli att fundera..

  • Svar på tråden Äntligen! Fler som är nygravida?
  • Wickedblue
    Larsson2006 skrev 2012-03-28 10:27:21 följande:
    Halloj. Plusade igår. Har en son på 8månader och hade planerat att ha nära mellan dom. Blev gravid och plusade i mellandagarna men fick mf för 5v. sen. Blev riktigt kompliserat och böev tvungen att ligga inne på sjukhus samt skrapa.
    Igår ringde jag gyn för att fråga så att de inte var ett falskt plus men de sa att de bara kunde vara de 3v. efter en skrapning. De tyckte dock vi skulle testa om till helgen och sen om de va plus så skulle vi ringa dom.
    Blir tokig av väntan. Tänkte testa på fredag så jag kan ringa dom direkt.

    Hoppas de e en liten beby!

    Åh jag håller tummarna för dig.Är ju så jobbigt attt gå och vänta och inte veta,kan du inte få göra ett tidigt vul?
  • Liel

    Grattis Larsson2006! Kommer säkert gå vägen den här gången :)

    Hur är det med era symtom tjejer? Kommer dom och går eller håller dom i sig hela tiden?
    Jag blir så nojjig så fort jag inte känner det minsta lilla, och blir mycket lugnare när jag känner av växtvärken i livmodern och ömma brösten.

  • Larsson2006

    Mådde tokilla med min första från v6 och samma med mf. Har ej hunnit så långt med denna än. Slutade må illa och började blöda pyttelite (behövde inte äns trosskydd) de höll på i 2v. Bm sa att de va normalt men de va de ej.

    De vill att vi gör ett nytt gravtest till helgen. Och sen om de va plus skulle vi ju höra av oss. Får kanske göra vul då.

  • Liel

    Ok håller tummarna!
    Jag hoppas på att få göra vul då jag har missfall bakom mig.

  • Ninnis75

    Grattis alla ni som fått plus.
    Märklig tanke att det faktiskt är en liten bebis ni får hint om via den där teststickan som ligger därinne :)

    Njut av tiden och sov,ät,ta hand om er. Läs på massor. Av erfarenheter blir man orolig men varför måste det gå fel bara för att det gick fel 1 el 2 ggr ? positivt tänkt.....lätt att säga, men det är lite sant. vill bara peppa lite .. :)
    Blir det mf el utomkveds är det naturens gång men utomkveds verkar otäckt.
    Hoppas allt går bra för er.

    Jag fick 2 mf innan vår dotter föddes. skrev in mig tidigt på MVC typ redan i v 10 sen fick jag mf som fixade sig spontant. Därefter skrev jag in mig med båda barnen v 12-14.

    Hur man mår e olika. Lagom mycket av symtom och en gravidkänsla är härligt men blir det värre är det jobbiga 9 månader..som en evighet.

    önskar er all lycka! Ni har massor att se fram emot. Lite avis är jag allt :))))

  • Liel

    Tack Ninnis75! Härligt med pepp!
    Jag berättade i smyg för min bästa vän idag, hon har en son på 3 mån och jag ville ha någon att prata med. Lite glädje tårar blev det så nu känns det en smula verkligare. Skönt att få prata med någon som exakt vet hur det känns. Imorgon är det inskrivning, herregud så spännande! :)

  • Larsson2006

    Liel: kunde inte hålla de för mig själv sist så berättade redan i v 6 för min mamma och kompis men de blev mf. Hoppas du slipper de. Det var sjukt jobbigt att berätta det för dom. Min farfar dog dessutom samma dag som vi fick veta det.

  • Larsson2006

    Kan knappt vänta tills imorgon när det är dags för ett nytt test. Om de e plus så skulle vi ju höra av oss till gym (hoppas på vul) så de kan kolla om de e bäbis eller pga att hormonerna inte gått ur kroppen.
    Vill absolut inte komma dit och få veta att det är skräp efter mf. Eller ännu en druvgraviditet.

  • Liel

    Nu är vi inskrivna! Så gullig barnmorska. Jag går in i vecka 7 imorgon och bf fick vi den 22 nov. Hon erbjöd inget vul, men jag tror inte jag behöver ett heller. Blir lång väntan till vecka 18!

  • Larsson2006

    Gjorde nytt test idag och fick ett starkare sträck. Ringde gyn åh har fått tid för vul den 2/4. Undra om de kan se nått så tidigt? Skrapades ju 23/2...

Svar på tråden Äntligen! Fler som är nygravida?