• Liel

    Äntligen! Fler som är nygravida?

    Efter en lång väntan, så har vi äntligen fått ett positivt test! Det är så overkligt, svårt att förstå. Men med två digitala cb test, ett med digitalt plus och en med veckoindikator, så är det bara att försöka förstå ;) Det är våran tur nu! Enligt uträkningarna på FL har jag beräknad födsel kring 23 nov. Jag tror jag är i vecka 5. Jag har haft ömma bröst i 1-2 veckor, mått lite illa och ibland har jag en tydlig mol/växtvärk i livmodern. Det som bekymrar mig liite är att det drar och stramar lite i äggledarna ibland, mest höger sida. Men jag är även ganska förstoppad, så kanske är det nåt som trycker på... Fler som känner igen sig? Jag har haft ett utomkveds för 7 år sedan, men det upptäcktes inte förrän i vecka 10-11, först då fick jag ont och hade ingen molvärk eller knappt andra symtom. Jag tror inte det är någon fara, men det är lite svårt att låta bli att fundera..

  • Svar på tråden Äntligen! Fler som är nygravida?
  • Mylittlebaby

    Hej jag hoppar gärna in här :) jag är ganska nygravid jag med :) är i vecka 9+0 så vecka 10 nu . Plusset jag fick var overkligt , kunde inte förstå det alls även fast jag tagit ett digitalt ^^ gick på mitt första vul men såg inget foster :( men en vecka senare fick jag se lilla pyret på bild och ett tickande hjärta ! Jag var så orolig och är extremt orolig nu med då jag fått missfall en gång tidigare i v 6-8. Mår fruktansvärt illa och det är tufft för jag har en liten fyraåring hemma ;)

  • Liel

    Tyckte också att det var overkligt för jag trodde verkligen inte att det tagit sig den här gången heller. Men ett digitalt plus ljuger inte ;)
    Mår också illa, hela dagarna mer eller mindre och är otroligt trött, börjar känna mig känslig också och lättirriterad. Men jag kräks inte... Är i vecka 8 nu (7 + 4). imorgon ska jag på mitt andra samtal med barnmorskan.

  • Mejamelon

    Hejsan! Jag hoppar också in  här :) Jag är inte säker på att jag är gravid ännu, men min mens är 4 dagar försenad och det händer aldrig! Mina bröst är svullna och de ömmar nåt otroligt. Mensvärk har jag också, så orolig blir jag hela tiden! Har köpt ett test idag, men vill testa på morgonurinen i morgonbitti för att vara säker. Jag har känt av lite smått illamående, men jag undrar om det bara är inbillning. Trött är jag i alla fall! Så vi ska hoppas att det blir ett + imorgon :) Jag har inga barn från tidigare så jag är en riktig nojig-lisa.
    Är det ett + har jag bf 121213, så i så fall är det en liten lucia eller stjärngosse där inne :)
    Grattis till alla +! :)

  • Liel

    Jag fick mitt plus jätte fort på ett digitalt cb och då hade jag gått över tiden ett par dagar. Testade inte ens med morgonurin. Vad har du köpt för test? Lycka till!

  • Mejamelon
    Liel skrev 2012-04-10 16:25:37 följande:
    Jag fick mitt plus jätte fort på ett digitalt cb och då hade jag gått över tiden ett par dagar. Testade inte ens med morgonurin. Vad har du köpt för test? Lycka till!
    Tack! Jag har köpt Clearblue digital test och det lär väl ska vara rätt säkert. Jag springer ju på toan femtioelva gånger per dag, försämrar inte det för testet? Därför tänkte jag att morgonurinen skulle vara bättre :)
  • Liel

    Det var lika för mig, hade kissat en timme tidigare innan jag testade, men det gick ändå. Jag tror att det bara är före bim som man ska testa med morgonurin.

Svar på tråden Äntligen! Fler som är nygravida?