• Liel

    Äntligen! Fler som är nygravida?

    Efter en lång väntan, så har vi äntligen fått ett positivt test! Det är så overkligt, svårt att förstå. Men med två digitala cb test, ett med digitalt plus och en med veckoindikator, så är det bara att försöka förstå ;) Det är våran tur nu! Enligt uträkningarna på FL har jag beräknad födsel kring 23 nov. Jag tror jag är i vecka 5. Jag har haft ömma bröst i 1-2 veckor, mått lite illa och ibland har jag en tydlig mol/växtvärk i livmodern. Det som bekymrar mig liite är att det drar och stramar lite i äggledarna ibland, mest höger sida. Men jag är även ganska förstoppad, så kanske är det nåt som trycker på... Fler som känner igen sig? Jag har haft ett utomkveds för 7 år sedan, men det upptäcktes inte förrän i vecka 10-11, först då fick jag ont och hade ingen molvärk eller knappt andra symtom. Jag tror inte det är någon fara, men det är lite svårt att låta bli att fundera..

  • Svar på tråden Äntligen! Fler som är nygravida?
  • Larsson2006

    Var nyss på vul. Man kunde se en fostersäck på ca 3mm. Tihi! Då va de tydligen en ny graviditet och inte mitt gamla mf som gav plus!

  • Liel

    Åh grattis! Så vilken vecka är du då i nu?

    Om man vill göra ett vul ska jag prata med barnmorskan eller ringa gyn istället?
    Jag vill så gärna veta att allt står rätt till..

  • mrstr

    Vill bara hoppa in här och säga att jag förstår er känsla! :) Jag är också gravid och VILKEN KÄNSLA. Så fort jag tittar ner på lilla magen så får jag en sån harmonisk känsla. Jag hoppas att ni mår bra :)

  • Larsson2006

    Nu när jag fått bebyn bekräftad så blir jag livrädd så fort jag känner lite molvärk eller när jag ska gå på toa. Är så rädd att det skall vara blod och att jag skall förlora även denna. Jag höll själv på att stryka med sist.

  • cherryrose

    Heej! Jag vill gärna vara med här ;) plussade idag o är i v 4+5 tror jag - heeeelt sjukt alltså!! Kan fortfarande inte förstå det!

    Grattis till er andra - som sjutton!!! ;)

  • Liel

    Ja jag är också rädd vissa stunder, andra stunder helt lugn. Idag sved det lite när jag kissade, men nu känner jag inget, vet inte om det är urinvägsinfektion på g... Känner mig lite smått febrig också, måste nog ringa gyn iaf imorgon om det inte är borta då. Jag är rädd för att dom ska skriva ut antibiotika, jag är så skeptisk till all medicinering nu när jag är gravid. Rädd för att det ska framkalla missfall.

  • Larsson2006

    Jag fick penicillin innan jag fick mitt (mot öroninflamation). Läkaren sa att det var helt ofarligt och det stog att de var helt ok i bipacksedeln. Hade ju fått mf iallafall eftersom det var en druvgraviditet. Men just nu och just när jag fick mitt mf kände/känns det väldigt osäkert med mediciner. Med min son så åt jag inte äns alvedon. Åt bara folsyra och sista veckorna åt jag järntabletter.

Svar på tråden Äntligen! Fler som är nygravida?