• Hannah8401

    Hårt tränande kvinnor som försöker bli gravida?

    Hej!

    Jag undrar om det är någon mer än jag som tränar ofta och tungt som försöker bli gravida? Eller någon som lyckats? Tror ni det kan påverka chansen negativt?

    Hittade ingen liknande tråd, de flesta handlar om att gå ner i vikt och börja träna för att bli gravid:)

    Vore roligt att diskutera detta, samtidigt om man nu lyckas, hur man tränar under och efter graviditet.

    Glad påsk!

  • Svar på tråden Hårt tränande kvinnor som försöker bli gravida?
  • Camille

    Tack Hannah ska kolla in länkarna!

    Jättegrattis Weebee!! Håller tummarna nu att allt går vägen!!

  • WeeBee

    Jo, det gick ganska fort Har hunnit ha 3 st menstruationer sedan den kom tillbaka.

    Men jag har ju faktiskt verkligen gått in för att bli så fertil jag bara kunnat! Har dragit ner från drygt 10 timmar till 3 timmar träning å minskat intensitet samt ätit upp mig 14 kg från när jag vägde som minst.

    Det var tydligt att fettprocent å träningsmängd var det enda hindret.

    Jag är skitglad å helt lycklig över att jag faktiskt kunde bli gravid
    Nu hoppas jag bara att det behagar stanna kvar oxå!

  • WeeBee

    Tack! Fortfarande svårt att fatta...å svårt att helt njuta iom att det finns en risk för missfall...men jag håller tummarna för att det ska gå bra!

    Jag är ju frisk å dessutom i god fysisk kondition

  • Camille

    Ingen blödning av p-piller heller... =( känns ju lite hopplöst allting nu måste jag säga. Tror aldrig jag har känt mig så här otränad som nu heller..grrrhh! Har sådan lust att bara ge mig ut och springa 4mil på studs. Få endorfinerna att spruta och kunna bli av med alla de här jobbiga känslorna som just nu nästan kväver mig.

    Men har mitt i allt också lyckats dra upp en gammal skada i underbenet, så jag kan inte ens springa hur mycket jag än vill... men det kanske på något sätt är lika bra. Får nog bli ett litet gympass imorgon ändå.

    Grattis igen weebee, helt fantastiskt! 

  • Camille

    Ja på måndag! Har fått tid för ultraljud den 28:e så då är det bara att hoppas att det kommer finnas några mogna ägg som är redo att lossa :)!

  • Camille

    Hej!
    Hur går det för er alla?
    Jag har varit på ultraljud av äggstockarna. Hade tyvärr för små äggblåsor på ena sidan och andra sidan kunde hon inte riktigt se. Nästa vecka blir det blodprov för att se om det blivit ägglossning. Men läkaren trodde inte att det skulle bli någon ÄL.. Så jag gissar att det blir ytterligare några månader med väntan... Känns som om kroppen förfaller till ingen nytta just nu!

    Har sådan fruktansvärd abstinens gällande hårdträning!

  • Hannah8401

    Men vad tråkigt! Varför kunde hon inte se den ena? Det lät ju konstigt! Du hade ätit första pergotimekuren nu? Då behöver du säkert kanske dubbel?

    Jag väntar på mensen nu, ska börja med pergo igen på dag 3. Jag förstår din abstinens. Jag har fått massa träning denna veckan, tror det slutar på 12 pass, det är ju en del av jobbet då men brukar inte ha så många. Men har självklart inte tagit ut mig på alla. Men blev ju säkert inte mer fertil denna veckan

Svar på tråden Hårt tränande kvinnor som försöker bli gravida?