• Zombie

    Göra egen välling som mättar bra? Recept mottages tacksamt.

    Fast äta på natten behöver många barn första året ! Att sova från 19.30-00 är bra gjort tycker jag !
    Näringsmässigt ska man ge ersättning då egengjort inte innehåller det en bebis behöver !

  • Zombie

    Förlåt men vet att det inte rekommenderas att göra egen välling innan dom är 1 år !
    Barn har även tillväxtperioder då dom äter mera o om hon sovit hela nätter innan så är det ju ingen vana att vakna o vilja äta !

  • Zombie

    Är inte ens säkert att barnet skulle sova bättre på annan välling , kan vara en period då barnet helt enkelt ändrar sin rytm ! Egen välling är inget att rekommendera , kan du fråga vilket BVC som helst om !
    Sen måste du väl förstå att folk ger dig tips om att inte göra egen välling när du inte verkar veta om att det inte är bra !

  • Zombie

    Men jösses , vad hade du väntat dig när du frågar här ???
    Kan lova att många googla åt dig o då får du dom svar du får som är det bästa för barnet ! Men ge vad du vill men du behöver inte vara otrevlig när du får tips o råd !

  • Zombie

    Vem har sagt att barnet har näringsbrist? Vem har sagt att du gör fel ? Det är upplysningar som ges att det bästa för barn i den åldern är köpt ersättning/välling ! Att ser inte rekommenderas att göra egen ! Är väl bra att få den upplysningen om man inte vet om det ?
    Fråga BVC då hur du ska göra egen välling om dom nu tycker du ska göra det ?

  • Zombie

    Det var faktiskt du som läser mellan raderna o tolkar tipsen på ditt sätt. Sen blir du sur .

    Ta det positivt att du fick veta att det inte är en rekommendation med egen välling för små bran istället eftersom du inte visste det : 

  • Zombie

    Fråga bvc eller en barnläkare tycker jag så slipper du tjafsa här , jag har nyss varit i en liknande sits o fått det svart på vitt.
    Lämnar tråden o ser om du skriver vad dom sa när du kollat upp detta. 

  • Zombie

    Ja recept då det är ca 20 viktiga näringsämnen i välling , kan vara krångligt att få in alla dom om man ska göra den själv !

  • Zombie

    Fast BVC vill att barn som är under året får i sig även dom i vällingen oavsett om dom äter bra o varierad kost för det är nästan omöjligt att ersätta all den näringen med vanlig mat

  • Zombie

    Då måste ju BVC kunna ge dig recept på välling oxå om dom tycker det !

  • Zombie

    För jag tycker det är konstigt med allergi o ni inte får info vad ni ska ge! O sen tror jag inte att barnet ändrat sovrutiner för att hon inte blir mätt

  • Zombie

    Ganska fult att du säger att vi inte vet ett skit oxå tycker jag , mina erfarenheter jag talade om efter tre barn o den otrevliga ton du gett hela tiden säger ganska mycket om dig . Detta är ett forum o alla har egna erfarenheter o man måste ju få fråga eller ? Vad du har för problem vet inte jag men nått är det !
    Tycker du ska läsa dina egna inlägg i denna tråd o ändra attityd mot andra !

  • Zombie

    Jag har aldrig antytt det o det är du som hela tiden hugger för du läser mellan radera ! Jag talade om vad barnläkare o BVC säger till oss i dessa fall o då tar du åt dig , dåligt självförtroende kallas det ! Lämnar denna tråden o hoppas att det inte finns fler dom du på detta forum ! Är inte bara mig du var otrevlig mot !

Svar på tråden Göra egen välling som mättar bra? Recept mottages tacksamt.