Inlägg från: finskorpan |Visa alla inlägg
  • finskorpan

    Vi singlar som ska insemineras 2012!

    inatt drömde jag att jag var höggravid. och sen var magen mycket mindre men jag mindes inte att jag fött barnet så jag trodde fortfarande att jag var gravid. Tyvärr så säger testerna något annat. Gråter
    Någon mens har jag dock inte fått men det tror jag inte jag kommer få heller - tror (och väl hoppas) att jag bara har ÄL på riktigt varannan månad. Jag säger hoppas för då tror jag att chanserna blir bättre i oktober - bara jag kommer iväg. 
    Nu blir det till att ÄL-testa och hålla koll på kroppen. 

  • finskorpan

    Idag var jag säker på att mensen skulle komma för jag hade samma huvudvärk och feber som jag brukar få. Men  när väl febern kommer får jag ju mens inom sex timmar men det har uteblivit. Det som gör mig ledsen är att för de flesta så är ju detta ett toppentecken - utebliven mens hurra! Men inte för mig...
    Juni-cykeln (med insemination) tror jag visserlgien inte jag hade någon sån mensvärk men ingen mens trots två stora foliklar eller vad det heter - en på var sida. Men nu har jag iaf en liten annan plan - cykeln efter utebliven mens ska jag åka. 

    Önskar dig lycka till Wimlan!

    Marlee: hoppas tiden går fort! 

  • finskorpan

    Men näää! Nu vet jag inte vad jag ska tro! Kände på jobbet idag att det knep så i "tjejmagen" så jag tänkte "men vad katten, har jag redan ÄL igen - jag får testa när jag kommer hem". Men tji fick jag för det var ju mens... Men det är ju en hel vecka sedan BIM och jag hade hoppats på att jag inte skulle få alls för då betyder det ju att jag bara har mens varannan månad men då är det ju ändå lätt att bestämma att jag ska insemineras den månad efter jag haft mens liksom. Men nu verkar kroppen helt galen så...

    Önskar jag bodde i en storstad där det var lättare att hitta en gyn som kunde hjälpa men nu måste jag nog åka väldigt långt. Kan det inte bli lagligt i Sverige så man kan få hjälp på nära håll. Men jag får väl testa ÄL och blir det en stegring och jag kan åka och göra en dubbelinsemination så gör jag det. Men det får bli sista försöket.

  • finskorpan

    jag har hört att spermier bara lever i 12 timmar när det är insemination via klinik å de är "tvättade" eller vad det kallas.

  • finskorpan

    Vad tråkigt Plopp76! Men nu har du provat en gång och fått koll på allt du behöver göra - du får bryta ihop och sen ta nya tag!

  • finskorpan

    jag vet inte om jag ska göra något mer försök.... det är ju uppenbart att min kropp inte följer någon som helst medicinsk logik. Alla säger att man får mest senast 16 dagar efter ÄL men jag fick min 22 dagar efter... Eftersom jag åker till Danmark blir det väldigt dyrt och nu börjar pengarna ta slut... kanske är det inte meningen (jag tror på sånt). samtidigt så brister mitt hjärta av blotta tanken att ge upp.

    Någon gyn har jag inte hittat som kan hjälpa mig och jag fick så dålig bild av mama mia när jag kontaktade dom för ett år sen så dit vänder jag mig inte. bor ju dessutom långt från sthlm.

    frågan är... ska jag hitta något att ersätta min dröm med? men vad... 

  • finskorpan

    heminsemination känns just nu inte aktuellt. 

    på ett ytligt plan känns det lätt att glömma allt för det känns så ouppnåligt. Men om jag säger till mig själv att du blir aldrig mamma så vill jag bara dra täcket över huvudet och skita i allt. Jag kanske ska vänta tills jag haft en ÄL utan mens och sedan göra ett sista försök på ÄL efter den. Bara det stämmer med jobbet. 

    Nu är jag ju "bara" 32 så jag har väl tid att vänta på regeringen men det är ju nu jag vill, inte om tre år. 

  • finskorpan

    Marlee: kan man beställa receptfritt alltså? Varifrån? Jag har ju troligtvis pco-s och syrran fick pergotime men det var ju lätt för dom var ju ett par. Kan det vara något för mig att prova inför nästa försök? (och nej, jag tar absolut inte ditt svar som något medicinskt eller någon rekommendation Glad)

  • finskorpan

    Lägg till mig å: klinik 2 försök

    nu har jag börjat ÄL-testa igen. Skulle det bli positivt till helgen KAN jag faktiskt åka men jag får se hur jag gör... Testar iaf för å ha koll på vad som händer i kroppen. 

Svar på tråden Vi singlar som ska insemineras 2012!