• Svar på tråden Vi som väntar tredje barnet i juni/juli 2012 - nu har de kommit ut!
  • Mamita3

    Vill så gärna skriva mer i tråden, är så kul att följa varandra men ursäkta att det blir så glest.
    Är hemma med vår 23 mån tjej oxå och jag henne att tacka för vikt minskningen.
    Min lilla bumbibjörn.

    Att vara ifrån bebisen i 4 dagar?
    Det skulle inte jag klara, men jag tror inte det är farligt el ngt. Bara jag som är mes.
    Min väninna reser till Barcelona på weekend och klarar det fint!
    Sonen är då m pappa och allt går smidigt.

    Hoppas att ni mår bra!
    Snart är det advent och tänkte prov baka lussekatter imorgon-äntligen !

  • SaJo81

    När mina stora killar var nästan 6mån (4korrigerat) åkte jag bort i fyra dagar! Hade fått ett erbjudande att faktiskt helt gratis åka på en nära väns bröllop i Boden (bor i GBG) som jag inte kunde motstå! Det gick jättebra hemma även om jag saknade kottarna nått fruktansvärt

  • pth

    Har kollat med jobbet, lilla E får följa med. Hade mannen varit hemma hade det varit annorlunda, men vi jobbar på samma ställe så han ska också åka. Nu kan vi vänta med att bestämma, men tror nog att lilla E får följa med. Blir tufft nog vara ifrån mellan N så länge. Stora M är jag ju van vara ifrån, hon är ju hos sin far varannan vecka.

  • mpta

    Hej alla! Ja tänk va tiden går, Alfred är redan över 5 mån. Han älskar verkligen mat så ersättning äta oftast bara tidigt morgon samt kväll. Det har gått fort å smidigt med de andra två å när vi börjat med mat. Gissar på att det kanske sett lite annorlunda ut om ja amma men nu äter han ju ändå flaska så då kan han lika gärna äta mat istället :) Igår va ja p knäppte kort på Alfred eftersom stjärnstudio va på barnens hus å eftersom barnen har knäppt på förskolan så ville ja ha kort på Alfred å :) det gick bra, hans runda goa kinder syntes verkligen :) skriver ju från telefon så nån bild kan ja inte lägg ut. Här hemma pratas det för fullt om jul, barnen längtar!(jag också!)

  • Erik

    Edit blev 5 månader i söndags. Hon äter redan fulla måltider... lunch får hon en burk kött/potatis samt lite fruktpuré som efterrätt. Middag äter hon en burk frukt eller grönsaker eller halva av båda. På kvällen försöker jag få i henne gröt men det tycker hon inte om.... inte heller välling är något hon gillar. I övrigt så får hon ersättning. Ammar henne endast nattetid. 

    Nu har hon gått o blivit förkyld så i natt har vi inte sovit alls!! Känner mig som en Zombie i dag... :( Men dom ska ju vara förkylda så att deras immunförsvar byggs upp försöker jag intala mig själv. :D

     


    Erik -04, Elias -07, Edit -12
  • pth

    Lilla E har fått en tand! Märkligt hyr stolt man kan bli över ngt sådant, som om det vore en prestation. Hoppas det är fler tänder på g och att det är därför han är gnällig och sover dåligt och att det sedan går över. Han vill bara sova hos mig och amma mest hela nätterna. Han vill inte alla ha flaska eller sova i egen säng längre.
    Vi har bara provat ge litelite mat på fingret, men borde nog anstränga oss lite mer för han är väldigt intresserad av vad vi stoppar i munnen.

  • Du och Jag ver2

    Här hade vi dopet i helgen, gick jättebra! Bara det att dagen efter vår äldsta full med vattkoppor...så hon har varit hemma i veckan, få se om Julia och mellandelen också åker på det (samt maken som inte haft det. ..) Vi började med gröt för några veckor sedan. Nu äter hon gröt två ggr/dag sedan någon dag tillbaka, ammar utöver det. Sover fortfarande bra *peppar peppar* vaknar till varannan natt kanske, men somnar om när hon får nappen. Börjar nog med smakportioner av mat till jul. Vi har funderat lite på bil här. Vi här en passat idag, så vi alla får plats bra. Men, jag står ute på marknader ibland, då brukar hela familjen följa med. Blir lite tait med plats då (trots takbox! ) Så vad finns det!? Sr n kan det ju vara bra med en smutsig om man s ka ha med nån mer, eller om det blir en fyra!!

  • Erik

    Var till BVC i dag. Edit vägde 8140 gr o mätte 65 cm. Så hon är en rejäl liten dam. :) (precis som sin mor). 

    Tyvärr är hon förkyld nu också. Måste vänta med vaccinationen till onsdag och hoppas att hon är frisk då. Har inte fått sova på två nätter så är sådär lagom pigg... :/ 


    Erik -04, Elias -07, Edit -12
  • mpta

    Idag sprack Alfreds första tand fram! Va tiden gå fort! Jag hade planerat att allt skulle gå långsammare med tredje så ja verkligen skulle hinna njuta men istället får han tänder först av alla! Äldsta va 10 mån å mellersta va 8 mån och Alfred är inte ens 6 mån. Sitta korta stunder kan han göra ibland å men oftast tar han stöd av magen :)

Svar på tråden Vi som väntar tredje barnet i juni/juli 2012 - nu har de kommit ut!