• Anonym

    Vad er är mörkaste hemlighet?

    FemmeM skrev 2013-01-04 19:05:25 följande:
    Öh, nä kanske inte svettiga men kåta och äckliga är väl precis alla som måste köpa sex? :O

    Haha exakt!!!
  • Anonym
    Marina80 skrev 2013-01-04 19:06:48 följande:
    Jag kan ha missat något nu men att hundar hugger katter kan väl ändå inte vara något okänt fenomen för en van hundmänniska? Jag säger inta att alla eller många hundar gör det men ovanligt är det inte. Hundar är faktiskt i grund och botten rovdjur som jagar andra djur för att överleva. Tom min förra hund som var snällheten själv kunde gräva upp mullvadar och nacka dom. Dock brydde han sig inte om andra djur utan bara just mullvadar. Tror att det var för att en mullvad bet honom en gång.

    Tycker det är hemskt när ägaren låter sin hund jaga stackars, vettskrämda kaniner. Jag spyr på sådana ägare!
  • Anonym

    Jag provade amfetamin och tar det då och då när jag inte har mitt barn jag lever ihop med en missbrukare och kan inte tänka mig ett liv utan honom. Dock va de inte han som presenterade mig för amfetamin han bad mig sluta direkt. Dock tar jag i smyg iband

    Jag vill så mycket men får inte tummarna loss 

  • Anonym
    Severus skrev 2013-01-06 18:04:43 följande:
    Sålde stålborstetricket, inte fittan
    Kan tänka mig att det är ungefär samma sak i dit fall..
  • Anonym

    Min hemlighet är att jag känner Seve privat och hon skulle aldrig fixa att skada en människa

    Hon är för foglig och snäll 
    Sorry Seve om jag krossade din hårda image 

  • Anonym
    Anonym skrev 2013-01-06 20:41:22 följande:
    Min hemlighet är att jag känner Seve privat och hon skulle aldrig fixa att skada en människa

    Hon är för foglig och snäll 
    Sorry Seve om jag krossade din hårda image 

    Lite Stalkervarning, men vill tillägga; jag ser ju på Fejjan hur du fixar och donar med barnen, bakar och tapetserar om hemma

    Fikar med dina vänner.
    Fattar inte varför du försöker framstå som "ond" när du är en god vän(ser på Fejjan där vi är vänner ) en omtänksam och kul mamma?????

     
  • Anonym
    puss skrev 2013-01-06 21:13:16 följande:
    Hon har ju skadat flera människor.

    Hur vet du det?
    Eller utgår du ifrån att allt du läser på Familjeliv är sant? 
  • Anonym
    Anonym (CODY 47) skrev 2013-01-06 21:39:26 följande:
    Mördare brukar ju överleva längre än horor.

    Det tror jag med, men tror inte Seve har haft ihjäl någon
  • Anonym
    puss skrev 2013-01-06 21:40:34 följande:
    Hur så?

    Känner henne på riktigt och det finns inga tecken på sadism där. Inte vad jag märkt av
  • Anonym
    puss skrev 2013-01-06 21:44:45 följande:
    Häng fram pungen så får du se.

    Aldrig
    Så nära vän är jag inte!!! 
  • Anonym

    att jag för drygt en vecka sen låg med min väninnas kille. han kom hem till mig. sov över. jobbar på så vis att han e borta varannan vecka. så han ska komma mer till mig.
    det knasiga e att jag inte har dåligt samvete? därför att hon och mitt ex flirta som fan med varann, vilket ledde till att det separerade.
    så jag tar gladligen emot hennes kille. :) 

  • Anonym
    Anonym (20+) skrev 2013-01-11 03:11:25 följande:
    Att jag stal pengar från båda mina föräldrar som tonåring. En hundring här och en femtiolapp där under flera år. Största summan som jag tog på en gång var nog femhundra kr, som jag tog för att jag hade gjort av med min egna sedel som jag hade lovat mamma att inte röra. Så jag tog en ny ur sparbössan och låtsades att den var min. Under åren blev summan av alla dessa sedlar säkert tusentals kronor och jag har fortfarande inte betalat tillbaka. Jag skäms så mycket att jag ibland gråter hejdlöst, för det var aldrig till något allvarligt heller! Jag ville bara kunna köpa en massa trams. Saker som jag gott kunde ha sparat till själv om det var så djävla viktigt.  Jag planerar att betala tillbaka vartenda öre i smyg, men jag är arbetslös och har varit det hela mitt liv, så ibland får jag rå-ångest eftersom jag inte vet hur i helvete jag ska lösa detta.  Hur fan kan man stjäla från sina egna föräldrar?! De som aldrig har varit annat än hjälpsamma och snälla mot mig. Fy fan, jag mår illa.

    Jag har också tagit pengar från mina föräldrar i desperation kände jag då som liten. Tog pengar vid två tillfällen för att jag kände mig tvungen och mådde skit pga det. Det var skolans fel också, de tvingade oss att sälja fula julkort pga någon klassresa, dessa julkort ritade vi själva och var ju urfula. Jag lyckades ju inte sälja alls, så i ren desperation tog jag 100kr från min mor och i skolan låtsades jag som att jag sålt 10 jävla pack julkort. Mest irriterad på skolan som tvingade mig sälja fast jag inte ville och mig själv också som inte vågade säga att jag inte lyckats sälja något av de fula vita julkorten med streck på (jo så fula var de). Samma en annan gång. FY det var hemskt, jag mådde skt att jag tagit pengarna, något jag ALDRIG tidigare ens tänkt tanken eller velat göra. Var jätte ledsen. Sen kan jag nu som vuxen undra varför jag inte helt enkelt berättade till mor att jag inte lyckats sälja, hon hade ju självklart hjälpt mig och jag hade inte behövt må så dåligt över dessa pengar, men, men lätt att va efterklok!
  • Anonym
    Anonym (20+) skrev 2013-01-17 17:19:51 följande:
    Men åååh! Jag har varit med om nästan samma sak, fast vi skulle sälja kolor eller nåt! :( Jag var inget vidare på att sälja, för tyst och blyg, så det var lätt att säga nej till mig. Så jag snodde det som skulle ha blivit summan av försäljningen (minns inte beloppet just nu) från mamma och gav till skolan och gömde kolorna som jag inte hade lyckats sälja. Precis, varför sa man inte bara som det var?! Min mamma är ju världens snällaste, men ändå kunde jag ha jättekonstiga tankar att hon skulle bli...arg på mig? FÖR VAD? Man tänker konstigt när man är liten. :/ Fick du nånsin chansen att ge tillbaka allt, då? 

    Ja, vad roligt att du skrev om din erfarenhet. Förmodar också att jag var blyg på att sälja dessa skitsaker, jag insåg ju att det var skit och man såg på folk som först trodde det skulle vara fina julkort att det inte var något dem ever skulle köpa. Men, men. Vi hjälps åt mycket i min familj med allt möjligt, hjälper till och kör dem, handlar mat ibland och så har jag både köpt fina saker till föräldrarna men har också fått mycket mer tillbaka ändå. Tror inte mina föräldrar skulle vilja ha pengar från mig eller ens ta emot, de hade vägrat. Så jag får helt enkelt låta det vara en dum grej jag gjorde som liten, blyg osäker flicka.
  • Anonym
    Anna Collovin skrev 2013-04-16 20:33:50 följande:

    Haha så det finns fler av min sort där ute go for it tjejen men var försiktig
    Såg precis Amy McDonald köra bil fort på Top Gear.... mycket sexigt 
  • Anonym

    En av mina största hemligheter är att jag inte skulle bli ledsen som nordkorea försvann ifrån kartan. Och att jag heller inte bryr mig nämnvärt om svälten och aids i afrika. They should know better by now!

  • Anonym

    Jag vet varför världen ser ut som den gör idag, och jag vet vilka som ligger bakom det.


    Tyvärr så kommer ingen tro mig om jag berättar för de flesta människor inte är mottagliga för sanningen.

Svar på tråden Vad er är mörkaste hemlighet?