• Studentens

    Ni som dricker cola och ni som har slutat!

    Ni som dricker coca cola, hur mycket dricker ni om dagen? Har ni gått upp i vikt? Och ni som lyckats sluta dricka cola, hur gick ni tillväga och gick ni nerni vikt av det? Jag känner mig så otroligt less på coca cola men får världens panik när jag "bara" har en flaska hemma.....vill gärna bli kvitt detta beroende nu! Finns det någon eller några Där ute som kan komma med några tips? Peppning på hur mycket ni gick ner när ni slutade med cola?

  • Svar på tråden Ni som dricker cola och ni som har slutat!
  • hysteria

    För tändernas skull kan det nog kvitta om man dricker juice eller cola, speciellt om man dricker det vid många tillfällen.

  • Dr Mupp

    Jag dricker ungefär en liter cola om dagen. Hemskt, men hur många är det som inte dricker närmare en liter kaffe om dagen. Det är det ingen som reagerar på.


    Rational arguments don?t usually work on religious people. Otherwise there would be no religious people.? - Gregory House, M.D
  • Neko
    Studentens skrev 2012-09-20 19:21:09 följande:
    #Neko Hm blev knasigt när jag skulle svara på ditt inlägg :S Men iaf, jag är riktigt imponerad av att du slutade rakt av efter så lång tid, för de är väl på ungefär så många år jag ligger på också. Problemet är att har jag cola hemma så går jag och tar av den, typ "bara de här glaset" sen så fortsätter de så....och ger ja fan i att köpa hem så känns de riktigt förjävligt i kroppen och i psyket, vet inte alls hur jag ska göra för att sluta för jag känner verkligen hur less jag egentligen är
    Jo jag slutade när jag hade cola hemma. Tyckte det var jättejobbigt att inte ha ngt hemma och det var lättare att sluta när jag ändå kände att blir jag desperat så kan jag ta lite.. då försökte jag stå ut lite till och lite till etc. Men nu har jag samma problem med choklad =S Men prova att köpa hem en flaska trocadero istället för cola nästa gång och testa hur det går?
  • Neko
    pluvdo skrev 2012-09-20 19:22:32 följande:
    På kvällen är det ju verkligen inte bra att dricka det egentligen...
    Bättre att dricka cola på kvällen än att inte äta någon mat på dagen =) Lättare att avstå colan också när man inte är hungrig/sugen. Bara man inte dricker typ en timme innan man borstar tänderna gör det nog ingen skillnad. Typ säg ingen cola före kl 18 eller ngt sånt.
  • Michael 087

    jag har bytt till coca cola zero


    Before you diagnose yourself with depression or low self esteem, first make sure you are not just surrounded by assholes
  • Texasthecat

    Dricker ungefär 1,5 l - 2 l cola om dagen nu. Förr kunde jag dricka upp till 6 l om dagen. Har inte gått upp i vikt sen jag började dricka cola och har inte gått ner i vikt sen jag drog ner på det. Drog ner på colan pga att jag skadade mina njurar av att jag drack alldeles för mycket vätska med colan, teet och annan vätska som mjölk osv.


    Go suck on a lemon or something...
  • Uncle Frank

    Vad är det egentligen som är så speciellt med Coca-Cola?
    Jag är själv en storkonsument av läsk, och dricker 1-1,5 liter om dagen. Hade jag enbart fått dricka Cola hade jag dock blivit less direkt.
    När jag handlar dryck kan det bli allt från MER eller sockerdricka till Red Bull.

  • kiriaki

    Brukade dricka 2-4 liter cola per dag. Singel. Helforstorda tander. Fet som fan. Seg i skallen. Ersatte det med 2 liter multivitaminjuice ett tag, blev vitaminforgiftad och jattesjuk (ja man kan do av vitaminoverdos). Atergick till cola, fortsatte vara fet med daliga tander och seg i skallen. Fick nog av att vara ett fetto, ersatte colan med 3 liter vatten per dag. Lag pa soffan och svettades och hade feber och migran i 4 dagar innan det gick over.

    Vager idag 40 kg mindre, helt klar i skallen (enorm skillnad faktiskt), inga problem med tanderna langre, traffade en skitsnygg kille, han friade, vi gifte oss, vi vantar bebis! Jippi!

  • vivi85

    Var/är cola missbrukare.. Innan jag fick dottiern drack jag 2-3 liter om dagen. Vägde få ca 67 kg till mina ca 1,60..slutade efter jag fött henne. Rasade till 49 kg.. Blev gravid igen bär hon var 5,6 mån.. Gick upp till 58 eller ngt.. Sen ner till ca 51.. Väger ca det nu med nästan 5 år senare.. Dockr jag tillbaka i cola träsket.. :( men dricker bara cola zeri ca. 3 liter dag..9

  • Lindsey Egot the only one

    Jag är periodare! Just nu de senaste två veckorna har jag inte druckit så mycket men normal "om det anses normalt" dricker jag 1,5 liter om dagen, nackdelen är att har vi coca cola hemma så dricker barnen det också och det är inte bra. Min yngsta säger cola om allt drickbart t.o.m vatten heter cola men han dricker det inte förutom på kalas och till helgmyset medan de stora 9-17 år kan ju servera sig själva.
    Jag väger 3-5kg för mycket men har faktiskt inte gjort något åt graviditets kilona efter den siste.

Svar på tråden Ni som dricker cola och ni som har slutat!