• Redaktör

    Nu startar Familjelivs julkalender, vinn leksaker fram till jul! Berätta om den konstigaste julklapp du fått och var med och tävla!



    Nu startar Familjelivs julkalender! Varje vardag mellan den 3 december och den 21 december kan du vara med och vinna leksaker. Håll utkik - det startas en ny, rolig tävling varje dag!

    Var med och öppna luckan den 3 december i Familjelivs julkalender!

    Idag kan du vinna en fin byggsats för alla barn, en tågbana från Brio: Mountain Mining set.
    Här kan du läsa mer om leksaken. Värde cirka 329 kronor.

    Idag vill vi att du berättar om den konstigaste, knasigaste eller mest överraskande julklappen du fått! När tappade du hakan när du öppnade paketet, när fick du anstränga dig för att hålla god min och när blev du riktigt överraskad? Det kan handla om både roliga, tråkiga och oväntade presenter!
    Vi vill även att du skriver en kort motivering till varför du vill vinna Brio tågbana. Bäst julklappshistoria i kombination med motivering vinner priset.

    Tävlingen öppnar idag och pågår fram till midnatt 3/12. Vinnaren utses av en jury på Familjeliv och presenteras den 4/12.

    Vinnaren måste svara på vinnarmejlet i sin inbox inom en vecka, annars går vinsten till någon annan.
    Vi kommer göra vårt bästa för att du ska få din vinst före jul, men vi kan inte garantera det.

    Läs gärna våra fullständiga tävlingsregler.

    Lycka till! Tomte
    Familjeliv.se - utsedd till Sveriges bästa community av InternetWorld.
  • Svar på tråden Nu startar Familjelivs julkalender, vinn leksaker fram till jul! Berätta om den konstigaste julklapp du fått och var med och tävla!
  • Vanilla ice queen

    Jag var 21år och min pappa och min lillasyster bodde i Kapstaden. Jag fick en avi på posten med ett mjukt paket. När jag på julafton öppnar paketet som var från min pappa så låg dör i en catsuit i slitet jeanstyg. Den var urringad ner till naveln och med mockasnörning över bysten. Jag kunde inte ens hålla mig för skratt i telefonen när han ringde och frågade om jag gillade den. Det visade sig att min syster sagt till honom på skämt att en sådan där skulle Michelle älska! Han hade inte förstått att det var ett skämt utan köpt den och på fullaste allvar trott att jag skulle älska den.

    Jag vill vinna en brio tågbana till min lilla dotter som älskar att leka med tåg. Tyvärr försvinner bitarna snabbare än tåget och en påfyllning vore en riktigt bra överaskning

  • Kiimzaan

    Min konstigaste julklapp var en potatis som jag fick som ung :) de roligaste var att de va inget skämt haha utan en helt seriös julklapp . Kanske var de för jag alltid va så ivrig för att öppna julklappar. Men kan säga att jag grät i flera timmar tills jag fick andra julklappar av min mamma

  • Kiimzaan

    Brio tågbana skulle jag vilja ge till min son då han ÄLSKAR DEM då han har svårt att leka själv fast med dem kan han sitta i timmar och va i sin egna tågvärld :)

  • Victory1

    Jag fick ett paket toapapper en jul av mina föräldrar. Visste inte vad jag skulle tro eller tycka, men tackade så mkt för den. var 19 år då har ja för mig. 

    Tågbanan skulle passa ur bra som helst till min mans son=) 

  • Koppkaka

    Jag fick ett paket med ihopknölat tidningspapper av min storebror en jul. :P

    Jag vill vinna tågbanan till min son, för han lyser upp som en sol så fort han ser ett tåg :1)

  • Delphin80

    Konstigaste julklapp jag fick var en toalett borste i form av katt av min lillebror. Jag blev väldigt förvånad att han köpte julklapp till mig men ännu mer förvånad ner jag såg vad det var. Jag bodde fortfarande hemma och behövde inte en egen taobortse brosan förklaring var men du gillar katter.

    Jag vill vinna ett tåg då min son som är tre år älskar att leka med tåg och så fort vi är i nån butik där finns tågbana för barn att leka så har vi problem att få honom därifrån. Därför skulle vara skönt att ha en hemma så man kan säga till honom att du har en egen hemma så vi går hem och leker.

  • Speciella Tina

    Mina föräldrar är separerade, och pappa har en ny fru. Tyvärr är det nog hon som väljer klapparna, för innan fick vi alltid bra klappar... För några år sedan fick jag och min bror vars ett ljus format som en kuk, och vars en kalender - med bilder på dem och deras katter. Favoritbilden i kalendern är en bild på en staty av John Lennon som sitter på en bänk. När man tittar närmre ser man att det inte är en bild på själva statyn, utan att det är en bild av en bild! Hon har alltså tagit en bild, lagt på kullersten, och fotograferat bilden!

    Min dotter har precis fått ett större rum, och en det är lite tomt. En tågbana hade hon älskat att leka med!

  • Ahaa

    Den första julen efter min och sambons son föddes (min svärmors första barnbarn) fick jag en vigselring med en väldigt stor diamant i av min svärmor Förvånad  "Öhh, tack?" Det enda som rörde sig i mitt huvud var: "Men varför får jag en vigselring av HENNE för??" Den julklappen gör mig fortfarande förbluffad emellanåt. -Varför får jag en vigselring av min svärmor för? Visst, den är jättefin men borde det inte vara min sambo som ger mig den!?

    Den var en aning för stor så jag använder den på långfingret, haha.. Fortfarande ogift, inte förlovad ens en gång. Precis som vi vill ha det mannen och jag Skrattande

    Vill gärna vinna tågsettet till min son som härom dagen klämde fingret så illa att fingerspetsen bara hängde kvar i en millimeter hud. Lyckligtvis verkar OP gått bra och fingret ser ut att växa fast igen. Skulle vilja ge han detta då han älskar tåg, åker tåg både till farmor och sina systrar så kan han leka att han åker till dem han saknar. Då glömmer han kanske förbandet han har runt handen. 

    *Håller tummarna* 

  • Cinza

    När jag var barn så fick jag ett STORT paket av min morfar. När jag öppnade var det en massa silkepapper i och på botten fanns en mindre kartong med.... Spik! Undrar fortfarande hur han tänkte ð???

    Min lilla tös på 20 månader har precis lärt sig säga tåg och hade blivit överlycklig av att få ett alldeles eget.

  • Liljan77

    Min konstigaste julklapp var när jag fick billiga köpta pepparkakor av dåvarande svärmor.
    Hon visste att jag hade bakat o vad,så vart hon ville komma med den piken,vet jag inte.

    Vi vill gärna vinna tågbarnan då sonens gillar tåg o jag,mamman,fortfarande vid 35 års ålder tycker det är kul att kravla omkring med rumpan i vädret o låta*tut tut*.
    Bra att ha barn när man är i lektagen.Tomte 

Svar på tråden Nu startar Familjelivs julkalender, vinn leksaker fram till jul! Berätta om den konstigaste julklapp du fått och var med och tävla!