• Redaktör

    Nu startar Familjelivs julkalender, vinn leksaker fram till jul! Berätta om den konstigaste julklapp du fått och var med och tävla!



    Nu startar Familjelivs julkalender! Varje vardag mellan den 3 december och den 21 december kan du vara med och vinna leksaker. Håll utkik - det startas en ny, rolig tävling varje dag!

    Var med och öppna luckan den 3 december i Familjelivs julkalender!

    Idag kan du vinna en fin byggsats för alla barn, en tågbana från Brio: Mountain Mining set.
    Här kan du läsa mer om leksaken. Värde cirka 329 kronor.

    Idag vill vi att du berättar om den konstigaste, knasigaste eller mest överraskande julklappen du fått! När tappade du hakan när du öppnade paketet, när fick du anstränga dig för att hålla god min och när blev du riktigt överraskad? Det kan handla om både roliga, tråkiga och oväntade presenter!
    Vi vill även att du skriver en kort motivering till varför du vill vinna Brio tågbana. Bäst julklappshistoria i kombination med motivering vinner priset.

    Tävlingen öppnar idag och pågår fram till midnatt 3/12. Vinnaren utses av en jury på Familjeliv och presenteras den 4/12.

    Vinnaren måste svara på vinnarmejlet i sin inbox inom en vecka, annars går vinsten till någon annan.
    Vi kommer göra vårt bästa för att du ska få din vinst före jul, men vi kan inte garantera det.

    Läs gärna våra fullständiga tävlingsregler.

    Lycka till! Tomte
    Familjeliv.se - utsedd till Sveriges bästa community av InternetWorld.
  • Svar på tråden Nu startar Familjelivs julkalender, vinn leksaker fram till jul! Berätta om den konstigaste julklapp du fått och var med och tävla!
  • stinurt

    Jag fick en te påse av min syster.

    Alla satt och skrattade när jag öppnade :)

    Samma jul fick min mamma en gammal smutsig strumpa! :D

    jag vill gärna ha tågbanan så att jag kan få ge den till min snart 3-åriga dotter!

  • Min lycka

    En gul bad gummi anka från en svärmor.Hon tyckte att jag hade ökat i vikt o trodde att vi väntade smått utan att ha berättat det.Skulle tro att ankan var till den ev barnet,men man visste ju aldrig med henne.
    Hon vart besviken iaf o frågade om jag verkligen skulle äta upp den sista kakan på min tallrik.

    Om jag skulle vinna så är frågan om det blir sonen eller gubben som blir gladast.De är tågfantaster båda två.=)

     

  • Ida Lindh

    När jag var 18 år hade jag en killkompis som var lite småkär i mig. Han körde mig ofta och överallt till alla möjliga ställen. Den man ringde mitt i natten liksom...

    En kväll vid jul skulle han köra mig till en fest.

    När jag skulle kliva ur bilen och hade tackat för skjutsen så sa han - vänta! Jag har något till dig Ida... Öppna handskfacket..

    - Shit tänkte jag... Vad är nu detta?
    Ett frieri? Förlovning? Nej nej nej... Minns paniken jag kände. Han var inte alls min typ och var dessutom inte så noga med hygien eller hur han såg ut.

    Med en stor klump i magen så öppnade jag handskfacket och där låg....
    EN OST!

    Jag skrattade så jag höll på att trilla ur bilen och han tyckte han hade gett mig en fin och bra gåva...

    Jag var så lättad och glad över den osten och han vart nog aningen besviken och kunde inte förstå det roliga.. Jo jo ;)

  • frånochmeddu

    Jag var 15 år och min söta pappa hade glömt handla julklappar, eller ja.. Han var alltid ute i sista sekund! På julaftonsmorgon åker hand iväg för att "göra några ärenden".. Jag förväntade mig väl något lite roligare än EN SOLCELLS LAMPA i form av en SKÖLDPADDA, köpt på rusta.. Hahaha! Det och någon slags blinkade lång julpyntsljus grej.. Mindre kul som 15åring, men jag blev full i skratt och glad ändå! Galna, fina Pappa!

  • jordnöten

    Konstigaste julklappen fick jag av svärmor, när jag var höggravid med första barnet. Hon hade ringt och frågat flertalet gånger vad jag och sambon önskade oss i julklapp, vi svarade att det enda vi ville ha och det enda som vi behövde var saker till kommande bebisen, eftersom vi inte hade madrass, täcke till spjälis, badbalja osv. Så ger människan en flaska vin, kändes ju väldigt passande och välbehövligt...

    Önskar vinna tågsetet, för att förhoppningsvis slippa ett syskonbråk. Jag har 4 barn som delar rum, och leksakerna som finns, delar alla ( i teorin!), men det skulle verkligen underlätta här hemma, med mer spår och mer lok och vagnar. 

  • Oklok

    Ja och jag fick då en gång en toaborste med skafftet planterat i en kruka. Fin blomma liksom. Blev så himla paff så jag visste inte riktigt om jag skulle skratta eller gråta, då jag heller inte kunde tolka om presenten var på skoj eller seriös, med tanke på att de som gav mig den är lite för strikta för som humor och gjorde inget sken av att det skulle va kul :D.
    Ja järnvägen vill jag så klart vinna pga att vi har världens sötaste lilla tågfantast här hemma så lyckan skulle bli total!

  • magelita80

    Alla verkar berätta om den mest konstiga julklappen så jag tänkte berätta om den mest överraskande. Första julen efter sonens födelse fick jag en Marc Jacobs väska av svärmor. Blev väldigt förvånad eftersom hon ogillade mig starkt på den tiden.

    Vill vinna briotåget till sonen då han älskar briotåg. Hans favoritaffär är pop eftersom de har tågbana där. Han gillar att bygga och ta isär saker och då är tågbanan perfekt. Vill ge min son tågbanan för jag tycker så synd om honom för han har åkt på 5:e halsflussen sen i maj.

  • Aljoro

    Det konstigaste jag fått var en sjungade fisk som min mormor tyckte var så rolig, hon ville helt seriöst att den skulle hängas upp på väggen. Den var ful störande och inte alls kul. Som tur va skulle jag snart flytta och då råkade den komma bort i flytten. Skulle vilja vinna tågbanan åt min dotter, hon älskar tåg och vill ofta lyssna på en sång om tåg.

  • Isabelle och Casper

    Jag var nog 8-9 år och önskade mig femlingar (tror dom hette så) fem små gubbar(tre tjejer och två killar) med tillhörande lekplats, ville sååå gärna ha det. Så när Kalle va slut och maten uppäten och vi ivrigt väntar på tomten så följer jag med min plastmamma ut i köket. Hon säger att hon vart i leksaksaffären och frågat efter femlingarna  men att dom inte hade något sådant, tyvärr sa hon. Jag blev så besviken. Sen kom tomten och vi fick våra paket. Jag öppnade ett stort paket och där fanns femlingarna med lekplats. Jag var lyckligast i världen. Att man kan bli sååå fruktansvärt besviken och sen på ett naft bli såå nöjd, glad lycklig det är otroligt :)

    Jag skulle vilja vinna tågbanan då min dotter på snart 3 hör tåget som går utanför oss och ber oss vara tysta för hon ska lyssna och säger sen "tåget inte farligt". Jag skulle vilja ge henne det då jag själv som liten på dagis älskade att leka med tågbanan.  

  • virre85

    När jag var 5-6 år kommer inte riktigt ihåg hur gammal jag var så öppnade jag en present av min gammel mormor.. En nobless ask, lyckan var gjord tills jag öppnade den och hittade en klocka. Blev så besviken och undrade vart hon gjort av chokladen =)


    (¯`°?.¸ ღ♥Elias 071103 & Elin 100108♥ღ ¸.?°´¯)
Svar på tråden Nu startar Familjelivs julkalender, vinn leksaker fram till jul! Berätta om den konstigaste julklapp du fått och var med och tävla!