• korfu08

    Ni med bara 1 barn.

    Så enormt korkat av dina sk vänner att säga så, har man ett barn är det ett mirakel och alla kan inte få flera barn. Har varit i samma sits som du och mått dåligt en gång av kompisars kommentarer, en del lät mig va och accepterade att med min och min mans sjukdom, så blir det bara ett barn och det var för två år sen när jag var sjuk som jag förstod att det viktigaste är att jag blir frisk, och jag har ett barn vilket mirakel och va underbart och min man blev frisk från sin svåra sjukdom, vi lever ett harmoniskt liv och vår dotter som är ensambarn har hur mycket kompisar och vänner som helst, och är jättesocial och vi mår bra idag, du får inboxa mig TS om du vill, så kan du få lite tips att slippa må dåligt, ta inte på dig skuldkänslor du och din man går er egen väg.

    Dina sk kompisar är inte mycket att ha när de säger som de gör, välj de som accepterar. Lycka till

  • korfu08

    Tycker inte att dina vänner är riktiga vänner när de resonerar som de gör, man har rätt att själv välja sånt på egen hand, vi skulle också behövt gå igenom IVF pga sjukdom hos min make, och jag blev allvarligt sjuk för två år sedan och insåg då att jag inte skulle orka med en IVF och vi bestämde att satsa på familjen vi tre, och idag mår jag bättre än nånsin och maken med och vår dotter nu 7 år vet hur det är och är en underbar liten tjej och vi har det bra och det är väl viktigast, sen får andra tycka vad de vill, men de kan inte bestämma en sån sak.  Stå på dig TS

  • korfu08

    Tycker det är så larvigt av folk att fråga sånt, kan de inte leva sitt liv och skita i andra ? Men det är typiskt Sverige att alla skall vara som alla andra och avviker man är man konstig vi har en dotter 7 år och kommer inte att skaffa fler barn och vi trivs som familj.

  • korfu08

    Ja gurkan det är väl vi kvinnor som diskuterar den frågan mest. Och jag tycker det är larvigt av folk att fråga när man skall ha syskon, det borde folk skita i och leva sitt liv istället, själv är jag nöjd med vår familj som består av tre personer och kommer så att göra.

  • korfu08

    Rockelina, tyvärr är det så i landet lagom att alla skall göra likadant och avviker man är man konstig vi trivs jättebra med ett barn och hon har mycket kompisar och är social och vi mår bra och har lämnat detta med eventuella syskon bakom oss pga sjukdom

    Tycker alla kan få leva sitt liv och göra det som känns bäst för dem själva istället alla behöver inte göra likadant som mängden. 

  • korfu08

    Omgivningen skall inte lägga sig i hur många barn folk skaffar utan leva sitt eget liv istället, tyvärr är Sverige landet ta efter och landet lagom där alla måste göra likadant som grannen.

  • korfu08

    Man skall vara glad att man kan få barn överhuvudtaget och stannar det vid ett barn är det bra och vill man ha ett barn är det helt ok. Det är omgivningen som måste sluta lägga sig i andras liv och leva sitt eget. Vi har ett barn och vi stormtrivs som familj och vi bryr oss inte om omgivningen och de frågar inte längre efter syskon.

    Vi skall i landet lagom alltid göra som alla andra, man gör det som passar och man skall vara glad att man kan få barn.  

Svar på tråden Ni med bara 1 barn.