• Forumvärd

    Jag är gravidtråden!

    Här kan ni som blir gravida skriva in er! Solig
    Diskutera gärna om ni vill!

  • Svar på tråden Jag är gravidtråden!
  • 123456

    Så kul med flera gravida vip medlemmar! Nu går jag snart in i vecka 30 och har BM tid idag så då får man kolla att allt är i sin ordning. Har mått bra sen första trimestern var över men nu börjar jag bli lite större så jag känner av storleken och får lite krämpor pga av det.

  • Pau
    Känner igen det där om att börja bli större och att det böjar bli jobbigare. Är oxå i vecka 30, vilket datum är du beräknad? =)
     
  • Pau

    Hej på er allihopa!
    Ledsen att jag varit lite inaktiv på sistone. Har mobilen på lagning och brukar alltid kolla FL där igenom :) Hoppas ni alla mår bra och att graviditeterna går som dom ska :)
    Har själv gått in i vecka 30 nu och mår fint, bortsett från lite värkande höfter och en mage som är lite ivägen ibland   börjar kännas att det är 10 veckor kvar och att jag behöver lyssna lite mer på kroppen och på hur mkt jag faktiskt orkar. Har en förmåga att köra på som vanligt och glöma bort att jag måste ta det lite lungt.

    Ta hand om er!

  • Spirello

    Sedan långt innan jag blev gravid har jag haft problem med ryggen, det har inte direkt blivit bättre nu och jag sover inte särskilt bra. Sambon får knappt plats i sängen på grund av alla kuddar jag använder som stöd för rygg, mage och huvud. Igår tröttnade sambon uppenbarligen, för hem kom han med en gravidkudde. Så skönt som jag sov i natt har jag inte sovit under de senaste fyra åren. Bra tips om ni är fler som har svårt att hitta en bekväm sovställning.

  • Trasslet

    V 20 och foglossning har satt in rejält. Har svårt att gå.. Såhär var det inte med sonen, men ska till bm idag och se om man kan göra nåt. Börjat träna igen och funderar på om det har med det att göra, även om det inte gör ont under själva passet. :/ Ont eller jättetjock och utan kondis..?

    Annars har jag redan gått upp 8 kg!! Gick upp 30+ med sonen och det här verkar barka åt samma håll. Oh joy..... :(

    Mindre roligt idag alltså, men förhoppningsvis vänder det. :)

  • Spirello

    Vecka 17+6 idag, och jag tror att jag har börjat känna bebis röra sig där inne. Ni som har gått lite längre än jag, eller som har varit gravida förut.. Hur vet man om det är bebis som känns?

  • Trasslet

    Spirello - med första barnet kan det vara svårt att veta, men när kickarna eller tumlandet blir kraftigare så vet du i efterhand om det var det du kände. :)
    Här kickas det för fullt nu och man kan känna bebisen från utsidan fr o m den här veckan. Sååå mysigt! :D

  • Spirello

    Jag är nu ganska så säker på att det är bebis som jag har känt av. Sitter och ler för mig själv på jobbet när det sätter igång där inne. I morgon har vi RUL och om det går så ska vi ta reda på kön, så spännande.

Svar på tråden Jag är gravidtråden!