• Svar på tråden Fortsättningstråd för oss med sept/okt 2012 bebisar
  • Sladdis12

    Segt med Vattkoppor Glimra! Har han många? Kan ju vara så olika det där, allt från enstaka koppa till hela kroppen full! Mina storingar hade det ganska lindrigt. Det som är jobbigt är ju att de får det efter varann så det blir lång vab-period... På så sätt kan det ju vara skönt att klara av det under mammaledighet.

    Kul att resan blev lyckad Saftis. Kan tänka mig att alla charmades av lilla M, hon är ju så söt!

    Här är allt bara bra, lite sned i nacken efter sista migränatacken men mår jättebra igen o det är ju huvudsaken. Däremot har vi just nu väldigt jobbiga nätter. Har sen 2 v tillbaka sovit jättedåligt. Har ju haft kvar ett nattmål o tyckt att det varit helt ok men nu vill hon snutta hela nätterna känns det som... O får hon inte så vaknar hon ordentligt o är sen är hon vaken flera timmar... Gäääsp! Trodde det kanske var någon engångsgrej i början men nu har det varit varje natt... Måste nog ta sluta amma-fighten på matten snart iaf... De stora har automatiskt slutat utan att jag behövt neka dem, Men här har det ju gått åt andra hållet!

    Ser ju ut att bli en fantastisk dag i dag! Njut i solen alla mammor!

  • Saftmedbulle
    Glimra2 skrev 2013-05-19 17:15:19 följande:
    Saftis, japp nu slevar han i sig som förr igen, Har börjat ge små smörgåsbitar med mjukost, han verkligen gillar det, han äter en hel skiva ibland till gröten!!
    Skönt att er resa gick bra med M :)

    Här har storebror fått vattkoppor så det blir ingen rytmik för oss, och sen lagom till vår träff den 29 så har nog Tigo fått det eller också kommer han ev vara smittsam eftersom det smittar 2-3 dagar innan det bryter ut :( jätte trist, var ju så länge sen vi sågs nu.
    Usch och blä för vattkoppor... men...som Sladdis skrev...kanske skönt att ha det avklarat ändå. Krya på er!
  • Sladdis12

    Grattis till dig Heds o alla andra oxå!! Hoppas ni alla haft en mysig dag!

    Själv blev jag uppvaktad med frukost på sängen! Mysigt o lite roligt att ligga o lyssna på hur mannen råddade alltihop med hjälp av tre barn! Sen var det bara att se nyvaken ut 45 min senare när blommor var plockade, räkor skalade o teckningar ritade

  • Saftmedbulle

    Hmm...jag fick ett grattis - that´s it...får väl kanske skylla mig själv eftersom jag sagt att vi inte firar mors dag i min familj (fast... kunde ändå inte låta bli att överraska honom lite när det var fars dag i november) :(
    Blir det fika samma plats och tid som vanligt på onsdag eller har vi andra planer?

  • Sladdis12

    Vi pratade ju lite löst om picknick men jag vet inte, vädret har ju varit lite opålitligt senaste dagarna... Finns det ngt smart ställe som är barnvagnsvänligt där man kan handla fika o ta med ut på en filt men oxå ha chans att sitta inne om det krisar? Förslag....?? Vilka är det som har tänkt att vara med?

  • Glimra2

    Hade gärna hängt med men Tigo bär ju ev på vattkoppssmitta så vi får hålla oss för oss själva.
    Ha det så mysigt så hoppas jag vi ses någonting i sommar :)

  • Heds

    Det finns ju picknick-ställen när liljeholmen centrum. Vi kan väl mötas i stora entrén till gallerian så avvaktar vi och ser hur det blir där och då med tanke på vädret...

  • Jennny

    Jag skulle supergärna komma med. Meeen Theo blev förkyld igen! Så nu har han varit sjuk typ 5 dar och är piggare men hostar å har rinnig näsa fortf så de e kanske inte så kul om han smittar. Vet man att man kan va ute känns det kanske mer ok men de ser ju lite ostadigt ut

  • LittleMY

    Isabella är eventuellt förlyld, blir första förkylningen då. Vi umgicks med en massa andra söta bebisar, och flera blev sjuka efter det, så jag vill inte utsätta era bebisar för eventuell förkylning. Annars hade jag jättegärna kommit med! Vi är mest hemma nu på sommaren, inga större planera, så vi hänger gärna med på nästa räff. Picnic vore ju toppen då, om man vet vädret ska vara bra.

Svar på tråden Fortsättningstråd för oss med sept/okt 2012 bebisar