• Svar på tråden Fortsättningstråd för oss med sept/okt 2012 bebisar
  • Jennny

    Ha det så trevligt! Theo blev sämre och igår kväll fick han som astma, andades tungt och ansträngt och det pep och lät läskigt. Vi fick åka in och andas i en mask och han fick kortision. Kändes som vi åkte hem med en annan kille, plötsligt glad och livlig från att ha varit så matt.

    Hoppas kunna följa med nästa gång!

  • Dag och natt

    Oj vad jobbigt Jennny!! Lilla stackaren. Hoppas att han blir bättre snart. Ha så trevligt idag tjejer!


    ♥♥♥ Älskade Wilma - vår ängel 101227 ♥♥♥ Lillebror Isak 120910 ♥♥♥
  • LittleMY

    Jennny, otäckt ... skönt kortisonen hjälpte. Skönt ni åkte in. Vad sa dem att det var då, var det typ astma? Min man har astma, är lite orolig att Isabella också ska få det framöver.

    Tur vi inte åkte & fikade med er idag, för Isabella började snora alldeles nyss - allra första förkylningen, Misstänkte ju att det var på gång. Blir att inhandla lite Nezeril här idag. Hoppas ni har det trevligt på fikat!

  • Glimra2

    Jennny, har Theo förkylnings astma? Kommer inte ihåg om du nämnt det tidigare.
    Som tur är växer de ifrån det, oftast.
    Har ni fått pulmicort och aromir utskrivet?

    Krya på er alla som är förkylda, bebisar och mammor :)

  • Sladdis12

    Jaha, trodde inget gått iväg då jag blev avbruten i skrivandet...

    Krya på er alla som är krassliga! Lät ju otäckt det där Jennny! Skönt att det snabbt blev bättre iaf!

    Som jag berättade för de som var o fika så har vi nu gjort ett tvärt slut på amningen på natten här hemma! Alva har den senaste tiden börjat snutta hela nätterna o nu har det pågått så länge så nu får det vara nog. Ingen rolig första natt... Men stod ut o tröstade, sjöng o klappade mest hela natten och hon åt inte förrän 05.30! Puh! Får vi se hur nästa natt går!

    Mysigt väder idag hoppas vi har bättre tur med picknickplanerna nästa gång!

  • Glimra2

    Sladdis12, men vilken liten snuttis du har, blir ju inte mycket sömn om man ska agera napp hela natten :)
    Men bara du har bestämt dig så kommer hon nog förstå att hon ge med sig snart.

    Här har vi slutat amma helt sen nån vecka tillbaka, han ammade ju på morgonkvisten men nu sover han förbi det, och om han vaknar så nöjer han sig med att somna om brevid mig.

  • Jennny

    Tack allihop! Idag har han varit piggare och feberfri, hade 38,5 i tre dar. Han har inte visat tecken på astma tidigare, bara varit förkyld väldigt mkt och länge varje gång. De sa inte så mkt mer utan åtgärdade bara det. På tisdag har vi en tid för läkarbesök för att ta en koll på honom ordentligt.

    Trist att så många av er andra oxå e förkylda, ska inte de va på väg bort nu?

    Sladdis, heja dig! Det kan ju bli kämpigt men de brukar väl haja rätt fort vad som gäller. Förstår att du känner att du vill göra en förändring! Man måste ju få lite sömn. Lycka till!
    Glimra skönt att ni verkar haft ett bra avslut!

  • Sladdis12

    Skönt att höra att han är bättre Jennny o att ni fått en tid för uppföljning!

    Natten gick bättre än igår. Vaknade iof flera ggr men blev bara riktigt ledsen vid ett av tillfällena när inte amning erbjöds. De andra ggr räckte det att jag klappade lite på henne så somnade hon om Fick sedan amma vid 05.00 o somnade sedan om o sover fortfarande såna här morgnar är det lite synd att man måste upp med storingarna!

    Glimra - ni verkar ju ha fått ett bra avslut på amningen. Skönt när ni båda verkar nöjda här ammar vi på morgon o kväll hoppas jag ett tag till o så ngt lite mellis ibland oxå

  • LittleMY

    Ni kanske redan har pratat om det har, jag var ju lite frånvarande tt par månader här under flytten, försäljningen osv. Är det nån som redan jobbar på eller snart vill börja jobba på en till bebis? Vi är redan på gång. Ja allså bara med försök, inget plus ännu, kan ju ta jättelång tid. Längtar efter att bli med barn igen, men är samtidigt lite nervös också, det blir ju inte så lätt att springa efter Isabella i månad 7-8-9.

Svar på tråden Fortsättningstråd för oss med sept/okt 2012 bebisar