• Svar på tråden Fortsättningstråd för oss med sept/okt 2012 bebisar
  • Glimra2

    Littlemy, vad spännande att ni redan hoppat på tåget igen ;) ja det blir nog både tufft och roligt att få de så tätt.

    Här blir det inga fler bebisar iallafall, känner mig nöjd och så klar man kan bli med mina två grabbar :)

  • Sladdis12

    Bebisverkstaden är definitivt stängd även här! Har ju fått min lilla bonus redan som jag "egentligen" inte skulle ha så här på ålderns höst....hihi

    Jag har ju 17 månader mellan mina stora så jag blev ju gravid när Viktor var 8 månader! Visst var det lite tungt emellanåt men det positiva med barn tätt har absolut övervägt Så jag håller tummarna för att du plussar snart

  • Heds

    Nae, inget bakande här än. Men vi har iaf bestämt när vi ska börja och det blir om lite mer än 1 år. :) jag längtar verkligen inte efter att vara gravid och jag har ju förlossningstrauma som måste bearbetas inför ny förlossning... Men, vi vill att Iris ska få ett syskon så då får det bli så.

  • Saftmedbulle

    Inga bebisplaner för oss här... Min mans bästa kompis fick en dotter i morse...jättekul...en liten ny kompis till M...

  • Jennny

    Nu har vi fått träffa en jättebraläkare i samband med 8 månkontrollen. Hon konstaterade förkylningsastma och troligen har han pga trånga luftvägar å utebliven behandling inte lyckats bli av med förkylningen första gången utan den har bara lagt sig ett tag å blossat upp på nytt hela tiden. Så nu ska vi lära oss använda andningsmask och mediciner och hoppas mota bort förkylningen för denna gång. Men det är svårt! Han vill mest smaka på masken

    Här har vi pratat om hur vi vill göra med syskon men inte kommit fram till nåt, stort utbyte av varandra om de är tätt men de måste ju va ett jättejobb! Just nu är jag nog så uppe i Theo och njuter av honom, känns fortf som han e så ny. Men va roligt littlemy!! Lycka till nu! Och heds; har du börjat få nån hjälp med bearbetelsen?

  • Glimra2

    Skönt att ni fick bra hjälp Jennny.
    Min äldsta hade förkylningsastma och kommer ihåg att det var lite trixit med masken, men de vänjer sig fort och sen går det bra.

    Idag hörde jag att Tigo satt och gnisslade tänder!! När jag tittar i munnen så har ett litet hörn av övre framtanden tittat fram och det är alltså det lilla hörnet han gnisslar undertänderna mot, huu jag ryser...

  • Heds

    Jenny: nae, jag har inte tagit tag i det än... Jag ska höra av mig till BB-stockholm sen när det börjar bli aktuellt att skaffa syskon. Så jag väntar lite till. Hehe.

  • Qliana

    Jennny: läskigt med astma. Kan det växa bort eller är det livslångt?

    Sladdis och Glimra. Avis på att ni orkar avvänja. Jag vill, men orkar inte. Känns som Milo äter var tredje timma dygnet runt...

  • Qliana

    Jennny: missade en sida. Skönt att det "bara" är förkylningsastma.

    Vi fick barn med 15 mån mellanrum. 10 min kaos varje timma. Alltså 50 min som var bra! Det är jobbigt men jag skulle lätt kunna göra om det trots att det faktiskt inte alls var planerat.

  • LittleMY

    Qliana: Härligt att höra att du känner som du gör - för lite nervös är jag ju allt, 2 bebisar/barn samtidigt! 15 mån är ju rätt nära, och så blir det ju inte för oss. Blir jag med barn nu direkt så blir det 18 månader mellan, men det tar ju säkert at ett tag att bli med barn, som sist.

    Jenny, skönt ni fick träffa en bra läkare. Undrar som Qliana också om det växer bort?

    Förstår att ni andra ant väntar ett tag till inför syskonförsök, eller om ni redan har flera att det räcker med barn nu. Vi har kört igång nu med första försöket, får se vad som händer framöver.

    Min lilla tösa kan säga mamma och pappa nu, fast det blir typ papapa, och mamama. Varje gång jag säger pappa och henens pappa sitter brevid så tittar hon på honom, så hon vet att det finns nån koppling mellan ordet pappa och han. Men, hon tittar inte på mig när min man säger mamma. Men ... hon sjunger glatt ut orden iaf.

Svar på tråden Fortsättningstråd för oss med sept/okt 2012 bebisar