• Svar på tråden Fortsättningstråd för oss med sept/okt 2012 bebisar
  • Glimra2

    LittleMy, idag har det gått lite bättre, han har faktiskt ätit lite och druckit sin välling ikväll. Vi har kört med majsvälling som är glutenfri nu när han varit dålig. Det är så skönt att se honom äta igenGlad
    Angående skugga på picnic så brukar jag ha ett litet parasoll som man har till vagnen som man kan sätta bakom dem om de tex sitter med ryggen mot solen, om du förstår hur jag menar Glad

      

  • Sladdis12

    Hej, hej! Sitter ute på altanen o njuter av ett glas vin som jag smuttat på sen middagen! Kofta på visserligen så här på kvällen men ändå sååå mysigt!

    Glimra - hur har det gått med Tigo? Blåbär antar jag att du testat? Tycker det brukar funka bra men har de fått ngn elak magbacill kanske det inte hjälper.

    Sandyjoe - låter ju helt klart som kryp är på G! Men håller med dig lite om att det inte gör ngt om det dröjer. Vi ska ju till Kreta om en månad o hoppas litegrann att hon inte är så mobil då!

    LittleMy - hoppas du kan komma 29:e! För min del funkar fm eller mitt på dgn bäst, em svårare då jag måste hem o rådda mat åt ungarna som ska iväg på aktiviteter. Visst är det lite bökigt med solen, tunna kläder är väl det som gäller som skydd för solen o så skugga då.... Om man inte ska gå så långt så kan man ju ta med ett litet parasoll att spänna upp där de sitter så kan man själv sitta utanför i solen om man så vill.

    Jennny - ja, som sagt lite bökigt med kläder. Jag hade tagit på både body o kofta idag då jag tyckte det var lite kyligt på morgonen o sen sov Alva i två timmar under en utflykt o nu på kvällen såg jag att hon hade värmeutslag i nacken. Så det var uppenbarligen för varmt....

  • Glimra2

    Sladdis vi lyckades skriva våra förra inlägg precis samtidigt :)
    Tigo är på bättringsvägen som sagt, men blåbär hade jag inte testat, ska komma ihåg det till nästa gång.

  • Jennny

    Va skönt att Tigo äter lite bättre! Hoppas det vände nu! Klart man blir orolig när de inte får i sig. Theo har varit sjuk mkt men alltid ätit. Dock har det i flera fall lett till att han ätit normalt och inte sagt ifrån och sedan spytt :(
    Han är nu inne på sin 7e förkylning och varje har hållt i sig i 2-3 veckor. Han fick bricanyl nu och läkaren pratade om astma. Typ att han är känslig och det sätter sig snabbt på honom. För även om det varit den årstiden så har han väl varit lite väl mkt sjuk??

    Ang kläder så skulle jag föredra långärmad body men theo blir supervarm och alldeles klibbig. Hans pappa har gått i shorts sen mars så det säger kanske en del om generna där ;) Men det är ju knepigt med kortärmad om man inte hittar skugga. Tycker det finns mkt bättre tunna kläder för flickor än för pojkar.

    Ang 29e så spelar tid på dan ingen roll för mig.

  • Heds

    Hej hopp!
    Glimra: skönt att Tigo mår bättre! :)
    Han dricker inte vatten?

    Här händer det fortfarande inte så mycket på ål/kryp-stadiet... Iris ligger fortfarande och guppar på magen som en säl. Hon tar sig dock runt i en cirkel men fattar inte hur man tar sig framåt. Dock så sitter hon väldigt stadigt nu så jag har slutat att lägga en kudde bakom henne. :)

    Ang. Träff så är fm/dag bäst för oss.

    Kram på er!

  • Sandyjoe

    Glimra: vad skönt att Tigo mår bättre! L har också varit sjuk med feber, hosta och ville inte heller äta, men han åt iaf halva mängden mat jfr med tidigare och både bajsade och kissade X flera så då fick han ju ändå i sig tillräckligt trots allt. Men han tappade en del i vikt, är mindre knubbig nu...de brukar dock ta igen det ganska snabbt. Ang tid den 29/5 så kan vi bara dagtid fm då vi måste passa dagislämning kl. 9 och hämtning kl.15. Ang klädsel så har vi kört med kortärmad tröja och långbyxor, solhatt och liten kofta om det varit kyligt. Men om han ska vara i solen får han ha en långärmad body trots han blir svettig. Får välja en ljus bara... Glimra: bra tips med parasollet! Sladdis: låter härligt med ett glas vin på altanen, längtar verkligen till vår semester när jag hör det! Jennny: hur går det med handen?

  • Sladdis12

    Jennny - segt med så mkt förkylningar! Är ju så trist när de är dåliga. Låter ju lite som han är extra känslig då det kommer så ofta!

    Här är det oxå trist idag! Har varit lugnt på migränfronten sen 2 månader tillbaka. Hon har iof varit sned i nacken emellanåt men inga migränanfall. Men idag var det dags igen huvudet tryckt mot höger axel o några timmar senare ledsen o ljuskänslig o så kräkningar på det! Usch, stackars liten. Och så när hon ligger hos mig vilket hon gjort i 2 h nu så tittar hon upp emellanåt o ser ut att säga, hjälp mig mamma... Försöker då prata lite tyst med henne o då ler hon ett pyttelitet leende som för att säga, ok du gör så gott du kan iaf... Snuttan!! Sen somnar hon igen. Det som är skönt är att Ipren som vi kan ge nu när hon är lite större hjälper mkt bättre än Alvedon. Så tror inte hon har så ont efter att den börjat verka. Är bara väldigt medtagen o så känns det nog läskigt med kräkningarna för då blir hon ledsen Trodde ett tag att vi skulle slippa detta nu men så var det ju uppenbarligen inte...

  • Glimra2

    Åh stackars lilla Alva, usch att hon ska behöva få dessa migränattacker.. Skönt att hon kan ta Ipren nu.

  • Saftmedbulle

    Sladdis: Blää...trodde ni var färdiga med det där :( pepp!

    Glimra: Äter Tigo som han ska nu?

    Heds: Vi funderar på att dyka upp på rytmiken imorgon...kommer ni?

    M äter bra och har blivit en riktig "tjockis". Vår lilla trip till Göteborg och Tyskland gick över förväntan. M talar flytande tyska nu ;)
    Fick rådet av BM att undvika andra barn där (mässlingen härjar tydligen där), men det var inte så svårt. Lite trist väder (hade ju hoppats på vårväder), men annars har vi sett en hel massa och visat upp lillskrutten för vänner och bekanta.

    Ska bli kul att träffas den 29:e...M fick en läkartid då, men den har jag bokat om ;)

  • Glimra2

    Saftis, japp nu slevar han i sig som förr igen, Har börjat ge små smörgåsbitar med mjukost, han verkligen gillar det, han äter en hel skiva ibland till gröten!!
    Skönt att er resa gick bra med M :)

    Här har storebror fått vattkoppor så det blir ingen rytmik för oss, och sen lagom till vår träff den 29 så har nog Tigo fått det eller också kommer han ev vara smittsam eftersom det smittar 2-3 dagar innan det bryter ut :( jätte trist, var ju så länge sen vi sågs nu.

Svar på tråden Fortsättningstråd för oss med sept/okt 2012 bebisar