• ledsenbedragen

    Hittade min sambo på badoo...!

    Min tjejkompis bad mig bli medlem på badoo för att hon skulle visa mig ett par killar hon dejtade, detta var enda anledningen till att jag blev medlem där. Hade inga andra avsikter whatsoever.

    Hittade "av en slump" min sambo där. (Sökte på hans namn + ålder + badoo på google och fick upp hans profil, gjorde det för att jag kände mig så himla säker på att inte få någon träff på sökningen, men tji fick jag...)

    Vi har varit tillsammans i snart 1½ år, sambos i 1 år. Gemensamma saker såsom bil, abonnemang, boende, mm.

    Såg att han varit inne för drygt en vecka sedan, och i profilen står det att han söker någon vacker kvinna att resa med, att han är romantisk och kärleksfull med rätt person, att han vill ha en snygg och självständig kvinna.
    Står även att han är singel, bor ensam och är atletiskt byggd (pfffft...).

    Han har även privata bilder som man bara får se med hans tillåtelse.... Antar att det är lättklädda sådana.

    Är så ledsen just nu, känns som att han söker allt det jag inte är. Jag duger inte åt honom. Ändå säger han att han älskar mig, men jag tror bara mindre och mindre på det. Att han bara tog mig som någon slags mellanlandning fram tills dess att han hittat sin snygga, perfekta, självständiga (blonda) kvinna.
    Någon att knulla och leka sambo med medans han fortsätter dejta och leta efter den perfekta....

    Känner mig så fruktansvärt värdelös.
    Han betonar verkligen orden vacker och snygg, vilket jag då antar att jag inte är. Jag är något jävla bottenskrap som han dras med bara för att slippa ensamheten mellan dejterna..... kul.

    Vad ska jag göra? Gråter

    Pratar jag med honom så kommer han undra varför jag snokar, att han inte klarar av svartsjuka i förhållanden och att jag är dum som tror att han skulle leta efter någon annan... men det är ju så himla uppenbart att det är just det han gör...

    Jag är inte kontrollerade, han får leva sitt liv med jobb, gym och umgänge och har bara frågat honom en gång tidigare varför en tjej skrev på hans fb att hon ville "träffas igen, som vi brukar"... Då blev han arg och sa att det inte var något.
    Jag får däremot knappt prata med en manlig kollega ang upplägget för dagen förrän han undrar vem det är och varför vi egentligen pratade...

    //Sårad 

  • Svar på tråden Hittade min sambo på badoo...!
  • molly50
    Emelie 491 skrev 2013-06-09 16:12:20 följande:
    Jag har anmält alla spekulationer om trolleri.
    Mattias 2007-05-23 <3 Hannah 2011-09-07 <3
  • mion
    ledsenbedragen skrev 2013-06-08 16:43:43 följande:
    Att han söker bekräftelse tror jag absolut på, han skulle göra mycket för att bli omtyckt även om det han gjorde/visade av sig själv inte skulle vara ett uns av den person han egentligen är.
    Kan inte göra det på badoo tyvärr, man måste betala ett par hundra för att kunna skicka meddelanden. :/ 
    badoo är gratis
  • Anonym (ledsenbedragen)
    Flisan79 skrev 2013-06-09 17:34:57 följande:
    Ja det var en riktigt duktig martyr. Han körde hela registret hör jag. Allt för att ge DIG dåligt samvete. För nej, inget av det han säger är sant. Han menar inte ett ord, han använder bara det som ett sätt att styra dig.

    Och nämen va? Var det inte ett slags medgivande du fick där på lunchen. Inte rent ut men mellan raderna. Japp, japp!!

    Brukar det inte stå "senast inloggad" på sånna sidor? Och ja, det minsta han kan göra är ju isf att bevisa att han inte varit på sidan på 1 år. Men troligen är sidan raderad nu. Om inte så kräv lösen och gå in själv. Låt inte honom soppa igen spåren efter sig.
    Japp, tydligen :(

    Jo, på hans sida stod det "inloggad för mer än en vecka sedan".. hade han inte varit inne på ett år skulle det typ stått "inloggad för mer än ett år sedan" liksom... och han utger sig för att bo i sin hemstad 40 mil från där vi bor just nu.
    Och så står det såhär:
    Barn: Ja.
    Det var mer än vad jag visste kan jag tala om.... Så nu har han plötsligt barn också, om man ska lita på vad som står på profilen.

    Ska ta upp detta när han kommer hem, att jag vill se när han skickade sista meddelandet på den sidan. Resten av vad han skrivit till andra tjejer innan dess är jag inte intresserad av då det inte angår mig då vi inte var tillsammans OM det är som han säger att han inte varit inne på ett år.
    Sista svaret från honom på kommentarerna på hans bilder var dock den 24 juni 2012... men man vet ju inte. 
  • Anonym (ledsenbedragen)
    mion skrev 2013-06-09 18:17:34 följande:
    badoo är gratis
    Nej. Att bli medlem ja, men för att kunna skicka meddelanden till folk och för att se deras svar så måste man köpa "super-powers" eller vad det är, och det kostar.
  • Anonym (Badoo)
    Anonym (ledsenbedragen) skrev 2013-06-09 18:24:17 följande:
    Nej. Att bli medlem ja, men för att kunna skicka meddelanden till folk och för att se deras svar så måste man köpa "super-powers" eller vad det är, och det kostar.
    Nope. Att skicka och ta emot meddelande är gratis.
  • Anonym (Badoo)
    Anonym (ledsenbedragen) skrev 2013-06-09 18:23:13 följande:
    Sista svaret från honom på kommentarerna på hans bilder var dock den 24 juni 2012... men man vet ju inte. 
    Däremot måste man själv ladda upp bilder om man vill ta del av andras bilder.
  • Anonym (ledsenbedragen)
    Anonym (Badoo) skrev 2013-06-09 18:34:33 följande:
    Nope. Att skicka och ta emot meddelande är gratis.
    Varför står det då "för att se och svara på detta meddelande måste du ha super powers"?
  • Anonym (ledsenbedragen)
    Anonym (Badoo) skrev 2013-06-09 18:36:56 följande:
    Däremot måste man själv ladda upp bilder om man vill ta del av andras bilder.
    jo jag laddade upp några bilder och kunde se alla hans och alla kommentarer... plus att han hade privata.
  • Anonym (bevisa)

    Han säger; vad kan jag göra för att ställa allt till rätta? 
    Hade jag varit du hade jag krävt att han loggar in på badoo och bevisar att han inte skrivit med någon efter att ni blev tillsammans, kan han inte göra det hade jag lämnat för då har han något att dölja.. Talar han sanning kan han utan problem logga in där och visa dig..

    Sen dethär med två mobiltelefoner, varav den ena alltid avstängd hemma.. Jag hade även krävt att få kolla i den för jag är rätt säker på att han har något att dölja även där, annars hade det räckt att stänka av ljudet om han inte ville bli störd..

    Något skumt är det iaf och jag hade absolut inte kunnat lita på honom eller fortsätta relationen förens han hade visat mig både badoo och mobilen så enkelt är det!

    Uppdatera vad som händer :)  

  • Poison82

    Kräv att få kolla den andra mobilen också. Problemet är ju att han redan fått en förvarning och därför sopat igen alla spår efter sig. Så när du ber att få se dittan eller dattan så syns inget alls och han kommer få dig att framstå som dum och svartsjuk. Du skulle krävt detta direkt igår.
    Hans reaktion säger fortfarande allt och jag säger FLY

Svar på tråden Hittade min sambo på badoo...!