Inlägg från: egrandin |Visa alla inlägg
  • egrandin

    Min dotter pratar med andar på kyrkogården?????

    Jag skulle föreslå att din dotter redan nu får lära sig hur man kommunicerar och framförallt skyddar sig från andar. Jag och min syster har sysslat med sånt sedan vi var små, men vår gammelmoster har alltid varit noga med att lära oss hur man ska skydda sig etc. Det är en speciell gåva att kunna prata med andar, men det kan vara otroligt farligt om man inte gör det på rätt sätt. Det finns många medium som kan hjälpa henne :)

  • egrandin

    Jag accepterar att alla inte tror på andar. Jag accepterar att alla inte tror på änglar. Varför ska vi som tror på sådant inte få den respekten vi visar er? Sen när får man inte tro vad man vill tro?

    Jag har många gånger fått bevisat för mig att andar finns, men jag påstår inte att folk som inte varit med om det och som inte tror på det är dumma i huvudet eller liknande.

    "Dra ner på rödvinet"? Det var en väldigt mogen kommentar. For your information så dricker jag inte ens alkohol, och gjorde det definitivt inte när jag var tio år gammal och fick besök av mormors mamma.

    Låt folk tro på vad de vill tro på. Jag klankar inte ner dig för att du inte tror på samma sak som mig.

  • egrandin

    Hur kan folk vara så nedvärderande? Bara för att vi tror på andar och liknande är vi inte dumma i huvudet. Vi kan uppfostra våra barn superbra trots att vi tror på sånt här.

    Inget säger att ett barn som uppfostras med föräldrar som tror på andar blir annorlunda jämfört med ett barn vars föräldrar inte tror på sånt. Att lösa problem har inget med det här att göra, och våra barn kommer inte bli skadade av detta.

  • egrandin

    Din dotter är absolut inte sjuk. Att ha den här gåvan som det faktiskt är, är helt fantastiskt. Jag tycker du verkar vara en mycket bra mamma med en rejäl dos vett! Genom att inte säga åt din dotter att hon bara inbillar sig eller att hon är sjuk hjälper du henne att utveckla detta. Min mamma har aldrig varit troende och det påverkade mig negativt som barn. Hade jag blivit uppmuntrad året runt till detta hade jag antagligen varit ännu bättre och mer öppen nu. Jag fick bara den uppmuntran 4 veckor om året när Kaj träffade min gammelmoster.

    Hjälp henne och lär dig själv. Ni kommer ha glädje av det båda två :)

  • egrandin

    MrsPenn, och det gör du menar du? På vilket sätt hjälper jag inte?

  • egrandin

    Min gammelmoster utbildar sig till medium och hon har aldrig någonsin ljugit vare sig för mig eller min syster. Vissa tror och vissa tror inte. Vi trycker inte ner er som inte tror, varför ska ni trycka ner oss som tror?

  • egrandin

    Kan ni vuxna(!) människor bara låta oss tro på vad vi vill tro på? Vi säger inte något ont om er för att ni inte tror på samma sak som oss. Ni är vuxna människor, är det så svårt att respektera att alla tror på olika saker?

    Om ni inte tror på detta, måste ni överhuvudtaget kommentera i denna tråd? Vad tjänar det till? Nej bete er som vuxna människor, låt folk tro på vad de själv vill.

  • egrandin

    Hur kan du vara så säker på att hon hallucinerar? Bara för att du inte upplevt detta, betyder det inte att det inte finns. Du känner inte denna flicka, du har varken sett eller träffat henne. Hennes mamma födde henne, uppfostrar Henne. Hon skulle märka av ifall det var hallucinationer och om hennes dotter var psykiskt instabil. Att sås till någon att dennes barn är sjuk utan att ha någon bakgrundsfakta eller ens ha träffat barnet är för mig helt absurt.

  • egrandin

    Hur vet det att de inte finns? Har du bevis på att andar inte finns? Hur kan du veta(!) och vara så säker? Bara för att du inte har upplevt det, så finns det inte?

    Så om någon påstår att kärlek inte finns bara för att denne inte upplevt det så finns inte kärlek? Men vi som upplevt kärlek och vet att det finns då? Vi hallucinerar inte pm kärlek, inte sant?

  • egrandin

    Om jag har upplevt det så är det väl klart att de finns? Om jag sett det med mina egna ögon, hört med mina egna öron och känt med hela min kropp? Jag vet att de finns eftersom jag fått många bevis. Min farmor som alltid tyckte om att buss har vid ett flertal tillfällen både startat, stängt av och höjt ljudet på min stereo. Och nej, det fanns ingen annan förklaring. Inga radiovågor, strömavbrott eller liknande.

    Och nu är det så här. Jag tvingar inte dig eller någon här att tro på detta. Jag kallar er inte dumma i huvudet, psykiskt störda eller schizofrena för att ni inte tror på samma sak som mig. Varför måste det bli en diskussion om vad man tror eller inte tror på, och varför? Låt alla tro på vad de själva vill tro på.

    Ts har visat tydligt att hon gärna lyssnar på oss som har upplevt sånt, så varför måste ni andra lägga er i? Om hon nu väljer att gå i vår riktning, varför måste ni försöka dra henne till er i stället? Alla här är vuxna människor som kan ta ansvar för sig själva och för sina barn. Jag har föräldrar, jag behöver inte fler som talar om för mig vad jag ska tro på och inte. Jag tror på vad jag upplevt.

  • egrandin

    Det är inte bara jag. Min pojkvän var med vid alla tillfällena. Min syster har varit med vid andra tillfällen. Jag vet att det var farmor eftersom jag kände hennes närvaro, och att jag kände mig lugn och inte rädd.

    Nej jag har inte fått dem på foto. Jag behöver inte få dem på foto för att tro. Jag litar på min känsla och jag litar på min gammelmoster. Jag litar på att det är mina släktingar som stökar runt i köket, lyfter på tallrikar och glas, öppnar skåpluckor och blåser ut mina ljus. Min svärmor har varit med om sånt. Min mormor. Min pojkvän. Min syster. Hos min svärfar springer det runt en liten pojke och skrattar, busar och leker. Han dog för över 30 år sedan i deras hus.

    Du behöver inte tro på något av detta. Men visa mig samma respekt som jag visar dig.

  • egrandin

    Jag tror på andar. Jag vet(!) att det var farmor. Låt mig tro på vad jag vill, vad skadar det er? Bete er som vuxna människor och låt folk tro på vad de vill.

    Isolerad? På vilket sätt är jag isolerad? Eller lågbegåvad?

  • egrandin
    Bassenasse skrev 2013-07-21 12:09:17 följande:

    Har inte läst övriga inlägg och helt ärligt orkar jag inte heller.

    Räcker att jag läste här på sista sidan och ser att det finns en massa påhopp.

    Till dig TS: 

    Alla är mediala som barn, med tiden som vi växer upp får vi lära oss att det är fel och stänger där genom ner den mediala sidan. Samma sak gäller kommunikation med djur. Alla kan prata med dem när vi är små.

    Men denna värld vi lever i är det fel och därför backar vi mer och mer undan för det.

    Låt din dotter få prata med dem om hon vill.

    Det är inget som helst fel på din dotter!

    Jag har en kompis som flyttat ner från norr till söder.

    Kvar där uppe i norr finns hennes familj kvar bla där hennes syster har barn i ungefär samma ålder som min kompis. När min kompis dotter blev allvarligt sjuk så kunde hennes systers barn känna av det uppe i norr.

    Samma dag som de for in akut med deras dotter så ringde de uppe i norr från dagiset deras dotter gick på, att de inte kunde lugna ner deras tjej. Hon skrek hysteriskt att hon hade ont och grät och skrek min kompis namn.

    De fick köra och hämta henne för de fick inte henne lugn.

    Någon dag efter pratades systrarna vid i telefonen och berättade då vad deras lilla dotter gjort på dagis. 

    Min kompis blev helt tyst och paff för det var samma dag som deras dotter akut åkt in på sjukhuset med stora smärtor.

    Systerns dotter känner av hur min kompis dotter mår och känner och upplevde hennes smärta trots att det fanns flera mil mellan dem och hon OMÖJLIGT kunde veta vad som hänt, när ingen i familjen i norr visste.

    Samma dag som flygolyckan inträffade där Stefan Liv omkom kom hennes mamma på henne att hon stod och pratade för sig själv ute på gården vid ett träd. När hon gick fram och frågade vem hon pratade med så fick hon till svar Stefan. Hon frågade vem Stefan och hon svarade han som spelar hockey mamma!

    Hon visste då inte om än att Liv hade omkommit i en flygolycka. 

    Att ha denna mediala förmåga är fint, och inget att behöva oroas för. 

    Med tiden kommer de troligen att stänga ner den oavsett med tanke på hur omvärlden tar emot dem som är mediala. Du ser ju bara hur folk hoppar på här inne.

    Det roliga är att de som inte tror på det, eller ens vill försöka tro på det, de sågar det vid fotknölarna och säger saker som att man e psykiskt störd osv. TROTS att de själva en gång i tiden varit öppna för detta men inte minns det, för de var så små.

    Till er som kommer med påhopp och elakheter:

    Lägg ner! Ni tjänar inget på det. Bara för att ni inte tror på saker betyder det inte att det inte existerar.

    Glöm aldrig det!

    Och nej, jag själv är inte medial, men jag har många vänner runt om mig som är. Och de är fullt normala människor, precis som du och jag.  


    Guldstjärna till dig. Åh så glad jag blev av att läsa detta!
Svar på tråden Min dotter pratar med andar på kyrkogården?????