• L1977

    BF Oktober 2014

    Hej!! Får jag vara med här? Testade pos igår. Första försöket för oss. Jag har barn sen tidigare (12 & 10) så de är stora! Det blir min sambos första barn. Känns på visst sätt som mitt första igen, då det var så längesen. Bokat tid hos bm, pratat om vul o kub test.

    BF 5/10.

  • L1977

    Vi har inte heller sagt något till någon. Kommer berätta för min bästa vän imorgon. Svärföräldrar o syskon osv får vänta till efter kub. Lr iallafall ett par veckor till.... Svårt att hålla tyst om så roliga nyheter. Mår svagt men ändå konstant illa. Och så är jag hysteriskt trött.

  • L1977
    Mymmlan skrev 2014-01-29 10:01:04 följande:

    Grattis till de nya plusen som hoppat in!

    Idag mår jag mycket bättre. Skönt. Bokade hälsosamtal med min bm också men ska inte dit förrän 20/2.

    Ska ni göra kub?


    Härligt att du mår bättre! Jag har fått tid hos bm 11/2. Och tid för tidigt ul (som troligtvis blir vanligt ej vul 19/2)

    Kommer att göra kub test. Ev fbp oxo
  • L1977

    Funderar på det där med kub. Det ger ju bara en sannolikhet. Inget exakt svar. Kanske lika bra att gå på fvp direkt? Något av dem ev båda kommer vi att göra iaf. Det bestämde vi långt innan jag blev gravid. Längtar redan till första ul det är tre veckor dit.

  • L1977
    Yarrow skrev 2014-02-01 00:08:31 följande:

    Jaha, så kom min man hem från jobbet med två kassar full med mat. Han hade fått från chefen för att han ställt upp i tid och otid det senaste. Massa juice och sånt som går åt och längst ner i ena kassen ligger det massvis med goda ostar, olika mögelostar, brie och kex. Chefen hade lagt ner lite till frugan med som han hade sagt.... Åååååh, 9 månader utan brie igen, vadå ar jag gjort?? Hahaha ;)


    Åååh vilken bra present! Men brieostar o sånt gott som bara ska stå i kylen o retas! Haha! Det är ju iofs värt att få vara utan ett tag.

    Min kille var på bolaget igår och gick igenom hela det alkoholfria sortimentet i jakt på något "roligare" än Fanta o Ramlösa. Fanns en riktigt god äppelmust som var helt alkoholfri. Tipsar om den om man ska iväg på event. Flaskan ser ut som vilket bubbel som helst.
  • L1977

    Kommer ihåg tröttheten från mina tidigare graviditeter. Dock hade jag förträngt vaknandet mitt i natten! Vaknar flera gånger varje natt, går på toaletten och kan inte somna om..... Fler som är nattugglor?

  • L1977

    Hej! Så nervös att liten inte finns längre. Att jag har fått ett MA som kroppen inte fattat än. Hade väldigt väldigt ont i brösten men nu i vecka 6+2 är de knappt ömma. Inga andra symptom heller. Mer än att jag behöver kissa oftare och humörsvängningar. Funderar på att begära ett vul imorgon på inskrivning hos Bm.

  • L1977
    L1977 skrev 2014-02-10 12:02:50 följande:

    Hej! Så nervös att liten inte finns längre. Att jag har fått ett MA som kroppen inte fattat än. Hade väldigt väldigt ont i brösten men nu i vecka 6+2 är de knappt ömma. Inga andra symptom heller. Mer än att jag behöver kissa oftare och humörsvängningar. Funderar på att begära ett vul imorgon på inskrivning hos Bm.


    Är det någon mer med lite/få symptom?
  • L1977

    Tack för era tröstande ord! Jag har bokat ul redan så jag ska dit nästa onsdag 19/2. Men det är så lång väntan tills dess.

    Kommer inte ihåg hur det var med mina symptom sist, då mina barn är lite större. 12 & 10 år.

  • L1977

    Inskrivning hos bm idag. Lyckades få ett tidigt vul redan på fredag!!!! Önskade även att få mkp men det får man ju inte besked om riktigt än. Det görs ju isåfall v11.

  • L1977

    Hur har vi det med shoppandet tjejer? Någon som handlat något till sin bebis än? Jag har bara kollat lite, inte köpt något ännu. Tänkte ev premiär handla på fredag efter vul

  • L1977
    majamys skrev 2014-02-12 13:55:57 följande:

    VUL avklarat! Det fanns en fostersäck, men det är så tidigt ännu så det gick inte att se mer än så. Läkaren gissade på kanske 5+0 eller något sådant, så jag fick ny tid om 2 veckor. Nu känns det bara märkligt, jag hade ju nog förväntat mig att det skulle synas NÅGOT mer än bara inget. :/


    När hade du mens sist? O vilken dag är ditt bf?
  • L1977

    Nu har jag panik för att jag fick vul så tidigt. Redan på fredag morgon. Kommer då vara i vecka 6+6

    Tänk om det inte syns något?

  • L1977

    Var på vul idag. Såg ett fint litet tickande hjärta! Kan man få en bättre present på alla hjärtans dag? Lyckan är total!

  • L1977
    Jennifer skrev 2014-02-14 12:47:35 följande:
    Vilken vecka och dag är du på idag? Världens bästa present!
    Jag är i vecka 6+6 enl sista mens. Verkligen en lättnad att se hjärtat idag! Nu återstår väntan på mkp.
  • L1977

    Kan knappt vänta tills jag får gå hem o vara mammaledig med mitt lilla knyte. Har en kollega som jag verkligen är på kollisionskurs med. Han är dum i huvudet på riktigt. Ingen på min arb plats vet än, det kommer att dröja lite till innan jag berättar. Har ni sagt på jobbet? Lr till vänner släkt? Jag har bara sagt till mina två bästa tjejkompisar. Svårt att hålla tyst och snart kan jag inte dölja det heller haha

Svar på tråden BF Oktober 2014