Inlägg från: SysterAnna |Visa alla inlägg
  • SysterAnna

    BF Oktober 2014

    Bara idag och imorgon att jobba och sedan väntar 3 dagar ledigt! Och på måndag är det rul Har precis gått upp till heltid på jobbet men det är ju bara i 7,5 vecka till. Har börjat räkna ner

  • SysterAnna

    Tyckte jag kände mig yr på jobbet igår, även när jag satt ner. Bad en kollega kolla blodtrycket på mig. Hade ett övertryck på 106 och då hade jag varit lite upprörd bara ett litet tag innan... Ligger uppenbarligen inte i den övre gränsen på blodtrycket denna gången. När jag väntade sonen låg jag lite över normalt på ca 130.

  • SysterAnna

    Igår var vi och köpte det första till bebisen :) Vi har ju kvar allt från sonen men några nya saker kommer det ändå bli. Polarn och pyret hade kampanj i helgen att man fick en gosekanin (som vi pratat om att vi skulle köpa till skrutt sen innan) om man köpte 3 andra produkter. Så vi gick hem med ett par hängslebyxor och två bodys. Har tänkt att det blir hemresekläderna från BB. Imorgon ska vi på RUL. 

  • SysterAnna
    swallin skrev 2014-05-11 21:41:51 följande:
    Är det någon mer här inne som har problem med mycket sammandragningar? Jag är i vecka 18+6 och de senaste dygnen känns det som jag har sammandragningar nonstop på kvällarna, hela magen är stenhård. Det blir värre när jag ligger ner så jag har börjat att stå upp när vi ser på tv om kvällarna. Vet att det är vanligt med sammandragningar men det känns ändå lite obehagligt.
    Jag! Vissa dagar värre än andra. Ibland är dem riktigt obehagliga också... 
  • SysterAnna

    Lyckat RUL idag! BF stämmer med 3:e oktober, var en livlig krabat som inte låg still en sekund. Barnmorskan hade till och med svårt att få en bra bild över hjärtat för att den rörde sig så. Maken tyckte att han såg antydan till pojke men är långt ifrån säker, tids nog kommer vi ju få veta Bild finns i bildtråden. 

  • SysterAnna
    Tamara skrev 2014-05-13 21:19:47 följande:
    Suck. Ska på bröllop i Pingst, det är ju jättetrevligt men det är ju alltid svårt med vad man ska ha på sig och hur svårt är det inte som gravid?

    Kommer vara i v.24 då och jag har redan rejäl mage. Vill inte köpa en dyr klänning för en kväll men samtidigt måste jag ju ha en fin klänning.

    Kollat runt massor på nätet men usch vad svårt det är och nu är det ju bara 3,5 v kvar.

    Någon som har tips?
    Har du kollat på mamalicious? Jag har köpt en klänning därifrån (en amningsklänning visserligen men med mycket tyg framtill så den går att använda även som gravid) som jag ska ha på ett dop i sommar. mamalicious.se/mama-licious/short-dresses/wedd-sl-mary-woven-dress-nf/20002714,sv_SE,pd.html
  • SysterAnna
    Emma90 skrev 2014-05-14 16:51:10 följande:
    Är det någon som har börjat tänka på det här med hur just ni ska bädda i vagnen?
    Jag är så förvirrad om man ska köpa en åkpåse eller fårskinn i botten och täcke/ tjock filt.
    Det är låg tid kvar tills vi ska köpa det, men jag kan inte sluta tänka på det sen min kära mamma drog upp det på tal.
    Jesper är född i februari 2012 och då var det väldigt kallt. Vi hade ett fårskinn i botten av liggdelen och ovanpå det ett täcke och sedan locket till vagnen. På sig hade han en lite tunnare overall. Fungerade super så vi ska köra på samma denna vinter med lille skrutt. 
  • SysterAnna

    Vi hade brio primo sist och det var väldigt bra. Lutar åt att det blir det även denna gång. När vi var färdiga med babyskyddet sist sålde jag det till min kompis som i sin tur sålde det vidare till min syster. Eventuellt så kan vi köpa tillbaka det av min syster till hösten om dem har bytt till större stol. Hennes pojk är född nu i mars. Jag ska sy en babywrap att ha i babyskyddet. 

  • SysterAnna
    swallin skrev 2014-05-15 19:53:08 följande:
    Dags för mig att lämna denna tråd :'( lycka till alla!!

    Beklagar, vad som än hänt! Ta hand om er...
  • SysterAnna

    Vi köpte ny stol (den större) till sonen när han var 4,5 månader. Han vägde då inte 9 kg men de sa att kunde de hålla huvudet själva så var det bättre att byta. Den större stolen ska vara säkrare. Jesper blev så mycket nöjdare när vi gjorde det! Han avskydde att sitta i babyskyddet och helt plötsligt var det inga problem längre. Så vi hade långt kvar innan han skulle växa ur babyskyddet när vi bytte. 

Svar på tråden BF Oktober 2014