Inlägg från: Tom Araya |Visa alla inlägg
  • Tom Araya

    Varför hatar folk MP?

    Solidaritet skrev 2015-05-22 17:09:26 följande:
    Det var för det första inte dig jag diskuterade med, och följdaktligen inte dig jag bett om fakta. Det är påståendet om att Miljöpartiet använder sig av pseudovetenskap jag ifrågasatt. Det var anton chihuahua som påstod det. 

    Det står dig fritt att avsluta diskussionen när du vill. Inte mig emot. 
    ...och jag har frågat dig vilken fakta du saknar för att förstå att det mp sysslar med är pseudovetenskap och la upp ett flertal exempel att plocka ur. Anton har antagit det som svar på dina aktuella frågor till honom, så nu väntar vi bara på dina svar...
  • Tom Araya
    Solidaritet skrev 2015-05-23 12:07:11 följande:
    Jag saknar fakta på att miljöpartiet använder sig av pseudovetenskap. Drömmer
    ...och jag undrar vilken fakta du saknar, innan jag ägnar en massa tid åt att ta fram den åt dig?!
    Jag gav dig en massa exempel att plocka ur, så det är inte svårt eller jobbigt för dig, det handlar bara om vilja...
  • Tom Araya
    KillBill skrev 2015-05-23 13:35:04 följande:
    Foliehattar finns inom alla partier...
    Håller med.
    KillBill skrev 2015-05-23 13:35:04 följande:
     ...det är väl partiets officiella hållning spm vi ska diskutera?
    Jag tycker det är intressant att belysa och diskutera även vad partier och deras representanter uttalar och gör, även om det inte överensstämmer med partiets officiella linje.

  • Tom Araya
    KillBill skrev 2015-05-23 14:40:56 följande:
    Så om vi exempelvis pratar om sverigedemokraterna så tycker du att det är intressant att lyfta fram, belysa och diskutera att representanter för sverigedemokraterna gjort sig skyldiga till våldtäkt, grovt vapenbrott, narkotikabrott osv. (Jag förstår att detta bör diskuteras i en annan tråd)?
    Ja, det tycker jag, men framförallt hur de uttalar sig och gör sitt jobb som politiker, för det är ju välkänt att mängder av uttalanden, förslag, röster och beslut kommer från politiker fast de inte stämmer överens med partiets officiella linje.
    Detta handlar mycket om förtroende och vad man står för.
  • Tom Araya
    Tom Araya skrev 2015-05-23 15:27:36 följande:
    Ja, det tycker jag, men framförallt hur de uttalar sig och gör sitt jobb som politiker, för det är ju välkänt att mängder av uttalanden, förslag, röster och beslut kommer från politiker fast de inte stämmer överens med partiets officiella linje.
    Detta handlar mycket om förtroende och vad man står för.
    Rutgers skrev 2015-05-23 15:09:44 följande:
    Vad har det med politik att göra med?
    Jo, det har med politik att göra.

  • Tom Araya
    KillBill skrev 2015-05-23 15:35:41 följande:
    Jag är beredd att hålla med, särskilt om det är en vanligt förekommande uppfattning bland partimedlemmar. Ett bra exempel är alla de hundratal medlemmar i Sverigedemokraterna som blivit påkomna med grovt rasistiska uttalanden. Även om rasismen inte är sanktionerad av SD som parti så säger det en del att så många partimedlemmar ger utryck för rasismen.
    Javisst är det så. Vi har ju även personval, d.v.s. att man kan välja en särskild representant för ett parti och då är det väl självklart att just den personens förtroende hos väljarna spelar roll och inte bara partiet och partiets politik.

    "Skandaler" (om man väljer att kalla det så) med järnrörsvåld, rasistiska uttalanden, fortkörning, fylla, giftfärger, sexköp, fusk och slarv med skatt, avgifter och utgiftsredovisning ger inget bra förtroende och att det svider lite extra att bli avslöjad som politiker tycker jag ingår i uppdraget (med påföljande lön och förmåner).
    Jag kräver inte att våra politiker är perfekta som människor, men ett gott föredöme vad det gäller moral och att följa samhällets lagar och regler tycker jag man kan avkräva dem, eller i alla fall säga att jag har inget förtroende för dig som politiker och då ska du inte ha det här uppdraget.
  • Tom Araya
    Rutgers skrev 2015-05-23 15:50:31 följande:
    Jag tycker det är en jävla skillnad vad en polikter säger i politiska frågor mot vad icke-poliker säger. Det sker som bekant olagligheter inom alla yrken, så det är inte särskilt intressant.
    Mmm, fast nu talade vi om vad politiker säger och gör, även när det går utanför partiets officiella linje. Det anser jag är relevant i diskussion om politik.
Svar på tråden Varför hatar folk MP?