Inlägg från: Tom Araya |Visa alla inlägg
  • Tom Araya

    Varför hatar folk MP?

    Tom Araya skrev 2016-04-22 00:51:55 följande:

    Vad håller Miljöpartiet på med egentligen...får de betalt av religiösa och politiska krafter i andra länder för att släppa fram islamister till makten i Sverige?
    Man börjar ju fan undra...


    ...eller kan det vara så att just muslimska män med ursprung i mellanöstern är särskilt framstående och strävar efter de värden mp utåt håller högt, som miljö, jämställdhet mm?
  • Tom Araya

    Om vi nu ska bryta mot trenden och försöka säga något positivt om Miljöpartiet... Vad har exempelvis Kaplan åstadkommit som bostadsminister?
    Frågan är seriös, jag har dålig koll på vad Kaplan försökt driva och vad han åstadkommit.

  • Tom Araya
    KillBill skrev 2016-04-23 09:58:09 följande:
    MP infiltrerat av islamister och SD infiltrerat av Ryssland. Det känns inget vidare det här. eublogg.wordpress.com/2014/09/19/putins-svenska-vanner/
    Det känns rentutsagt förjävligt! Tillräckligt illa att ha dem i riksdagen, ännu värre i regeringen...NEJ TACK! Nej tack säger jag även till livets ord och radikalfeminister i maktens korridorer.
  • Tom Araya
    nordanvinden skrev 2016-04-23 11:57:50 följande:
    VaDå vi har ju köpt kapitalisterna och kapitalismens infiltration av politiken i decennier som med nyliberalisternas försorg framställts som ett naturligt och nödvändigt tillstånd för ekonomisk framgång. Varför inte bjuda in islamister och allehanda andra extremister med. Fan nazister kommunister fascister fundamentalister kapitalister och islamister är alla välkomna. Nu kör vi.
    Eftersom kapitalism är en del av vårt politiska system har den en naturlig roll i makten, det har inte fascism/fundamentalism/extremism.
  • Tom Araya
    Efter extremtecknet: Han får sitta kvar
    Publicerad 23 apr 2016 kl 12.54

    MP-politikern Salahaden Raoof gjorde det kontroversiella och islamistkopplade rabiatecknet bakom SVT:s Anne Lundberg.


    I ett krissamtal har han nu lovat Grön Ungdom att inte göra om det ? därmed får han sitta kvar.


    ? Han har sagt att han inte tänker göra så igen, säger Hanna Lidström, språkrör för Grön Ungdom.

    www.expressen.se/kvallsposten/efter-extremtecknet-han-far-sitta-kvar/

    Sakine Madon
    Röstjakt får MP att flörta med islamister
    Publicerad 22 apr 2016 kl 22.56


    Avslöjandena om Miljöpartiets Mehmet Kaplan är bara toppen på ett isberg.


    Partierna måste göra upp med den destruktiva identitetspolitiken.

    www.expressen.se/ledare/sakine-madon/rostjakt-far-mp-att-florta-med-islamister/


     


  • Tom Araya
    Konstatera skrev 2016-04-23 22:46:23 följande:
    Feminism och mångkultur går inte hand i hand i Sveriges fall, vilket varit det MP velat signalera de senaste åren.Naturligtvis går det inte att vilja ha världens mest jämnställda land, samtidigt som en bedriver stor invandring från länder med världens mest konservativa kvinnosyn. 

    Jag tillhör inte skrikhögern, utan jag är en intelligent person. Jag kan köpa en öppen invandring och feminsm. Finns något vackert med det! Men jag förstår givetvis att det är oerhört svårt att kombinera dessa hjärtefrågor. Om vi satsar på fri invandring måste vi också vara villiga att tumma på det sekulariserade samhället och på så vis måste också feminsmen stå tillbaka. 

    Ett barn förstår detta. 

    Förstår inte vad som är en konspirationsteori? Jag konstaterar enkom att tonaliteten förändras över tid. Det är så. Med allt!
    Du menar att mp drivit linjen med generös invandringspolitik och att släppa fram personer med utländsk och muslimsk bakgrund i partiet medvetet för att visa att det fungerar dåligt?
  • Tom Araya
    nordanvinden skrev 2016-04-23 16:00:26 följande:
    Nä kapitalismen är en ideologi och inte ett nödvändigt system. Kapitalismen som den ser ut i nyliberalismens tolkning är absolut en det av vårt politiska system men inte på något sätt en naturlig följd av eller förutsättning för handel och tillväxt. Det är en skapelse som successivt införts utav mäktiga och välbeställda affärsmän som på detta sätt gjort det möjligt att låta pengarna arbeta och växa utan egentlig värdeökning. Detta ihåliga och skapade värde är orsaken till alla ekonomiska kollapsen i modern tid. Och tvärtom vad vi blir indoktrinerade till att tro,inte alls nödvändigt som ekonomiskt system utan snarare ett stort hinder gör utveckling.
    Du får gärna starta en tråd och vidareutveckla frågan om ekonomiska system.
  • Tom Araya
    FDFMGA skrev 2016-04-23 23:29:58 följande:
    Haha, det är ditt försök att fylla det konspirationsteoretiska tomrummet med innehäll som roade mig.

    I den här och andra trådar har skrikhögerns gapat om massmedias konspiration, att de favoriserar MP, att journalisterna har en agenda, att de är miljöpartister hela bunten och att det är journalisterna som bestämmer publiciteten och dess innehåll, inte chefer och ägare.

    Man får inte glömma att minsta barn har större kunskaper om hur medierna funkar än skrikhögern.

    Nåväl, nu har MP gjort bort sig riktigt jävla ordentligt ett antal gånger och naturligtvis rapporterar medierna om detta. Journalister är yrkesmän och skriver om det som de får i uppdrag av cheferna att skriva om oavsett personliga sympatier.

    Det som var roande var just att du hittat en ny konspirationsteoretisk knorr, att när agendan att gynna MP kom i konflikt med agendan att gynna feminismen så fick MP-agendan ge vika för den överordnade feministiska agendan.

    Det påminner om när Gudasänds astrologiska förutsägelser gick fel och han glatt justerade kristallkulan och uppgav ett nytt datum för när prins Charles ska bli kung.

    Fast samtidigt har du ju rätt om man kokar ner din konspirationssoppa så den får lite substans och omfattar MP:s organisation.

    Där tycks man inte veta vilket ben man riktigt ska stå på när det visar sig att de vill gå åt olika håll. Den föreställningen tycks nyss ha börjat och verkar vara en fars.
    Tänk lite längre....
    Tänk att det finns folk inom partiet som kritiserat och kritiserar detta, men vars röst inte kommer fram, inte hörs i media. Vad säger att det i media inte sitter ett antal sådana personer också, som inte grävt och uppmärksammat dessa fenomen förrän det blev uppenbart om dess existens och senare även omfattning...personer som bekänner sig till politiska flanker som mp och/eller övrig vänster och i synnerhet till feminism.

    Ytterligare en påverkande aspekt i detta är ren kommersialism - tidningarna vill sälja och känner av vad folk vill läsa om just nu och då gärna anstränger sig lite extra att få fram just sådant material att publicera.

    Ibland är det så bara att ett antal personer går samma väg utan att det finns någon planering i att de ska vara där samtidigt och gå samma väg samma dag.
  • Tom Araya
    Konstatera skrev 2016-04-23 23:54:19 följande:
    Nej. De har bedrivit linjen om en generös invandringspolitik eftersom det varit ett populärt ställningstagande att göra. De har nog inte tänkt särskilt långt och har säkerligen inte heller reflekterat kring personers ursprung. Eller ptjao, alla människor reflekterar kring andra människors ursprung. Men de har nog snarare sett det som representativt för samhället i stort och även beskådat sig själva som stilbildande i det avseende att de fört fram flera ledare med just muslimskt ursprung. 

    De har givetvis inte gjort detta för att visa hur dåligt det fungerar, utan har hoppats på stordåd. Klassiskt exempel på att vilja äta hela kakan. De är korkade, helt enkelt!
    Ja, de är ju ofantligt korkade om de inte fattar att mp's officiella ställning för demokrati, jämlikhet, feminism mm krockar med en mindre moderat tolkning av valfri abrahanistisk religions lära.
    Jag undrar hur stort miljö- och miljöpolitiksintresset är bland de personer av utländsk bakgrund som söker sig till mp?
Svar på tråden Varför hatar folk MP?