• Baktakt

    Gravida 30+ som kämpat & längtat länge efter plus

    Det är vi som har tråden med alla cliffhangers

  • Baktakt

    En liten, sprattlig boxare med pickande hjärta bor i min mage. Allt såg ut som det skulle så långt, men jag fick BF satt till 23/10. Känner mig så glad och lugn nu. Tycker lite synd om min man som missade titten. Jobba, liksom. Kan man göra vilken annan dag som helst! Men jag fick iaf bilder med mig som han kan få titta på, plus en lapp till min BM.

  • Baktakt

    Rent krasst är risken med mkp lägre än risken som kom fram med blodprovet, så det känns inte omotiverat att göra testet. Skönt att du har fått tid snabbt också! Om man vill kan man förresten få reda på kön när man gör mkp. Inget som avslöjas per default dock. Iaf inte i Malmö. Min kompis som gjorde det fick ett nummer att ringa i brevet med beskedet. Min man vill förresten ta reda på kön, men det vette 17 om jag vill. Sist var det tvärt om! Hur tänker (och tänkte) ni om det?

  • Baktakt

    Lite som jag då! Sist mådde jag rätt bra, förutom tröttheten, fram till v. 10. Sen kom illamåendet. Nu har jag mått illa sedan BIM iaf. Sist var jag övertygad om att det var en pojke, men det var fel. Nu har jag ingen sådan känsla. Fast imorse när jag låg och drog mig fick jag plötsligt en känsla av att hålla en liten, sovande och varm kropp mot mig där jag låg. Ett minne som kom när jag var på väg att somna om, antar jag, men åh så härlig de sekunder det varade!

  • Baktakt

    Nu har mannen programmerat en namnväljare till oss. Får se om det gör det lättare eller svårare när man har 1347 st att välja mellan...

  • Baktakt

    Lycka till Mia! Får hoppas att det inte blir mer kräk. Annecka! Lite medusin kan inte skada att ha hemma dock. Kanske kommer väl tillpass på slutet, om inget annat. Jag har haft en surrande känsla i livmodertappen (?) i ett par dagar nu. Är det något endera av er känner igen? Samtidigt försvann illamåendet, så nu nojjar jag om att något är snett igen. Fast det är 15 dagar till KUB idag och 17 till min första glukosbelastning, så nu känns det ändå som om det börjar hända något (mer än bara att magen sväller ohämmat).

  • Baktakt

    Ja, nu får det gå bra  

    Så skönt att ha fina värden. Varje avklarad milstolpe är guld värd!

    Imorgon är det dags att hålla tummar för Annecka igen. Det måste ju vara en stark och fin filur när den blivit till mot alla odds!

Svar på tråden Gravida 30+ som kämpat & längtat länge efter plus