Inlägg från: Baktakt |Visa alla inlägg
  • Svar på tråden Gravida 30+ som kämpat & längtat länge efter plus
  • Baktakt

    Korta fakta om mig:


    37 i år Ett barn sedan tidigare. Lilla E blir 4 år strax innan #2 är beräknad. BF 25/10-2014 14 försök innan det tog sig Vi har inget arbetsnamn på tvåan, vilket grämer mig, eftersom E's namn i magen var klart redan när vi bestämde att vi skulle skaffa barn, vilket var 2-3 år innan nedkomsten. (Jag tycker om att ha namn på människor som står mig nära, OK?)
  • Baktakt

    Grattis Anecka! Var det ett daterings-UL, eller hur kom det sig att ni fick kika redan? Mia: ska ni också kika? Håller tummar Mår lite diffust illa, men smaken och luktsinnet är som vanligt (ännu). Magen är svullen och det är inte helt skönt att sitta ner med knäppta byxor. Får kolla vad jag sparade från förra gången. Tacksam över att jag kommer att vara gravid vid samma tid på året den här gången, med tanke på hur stor skillnad det var på rumpmåttet mellan början och slutet sist. Då gick jag upp 17 kg... Inskrivningen är bokad till v 8

  • Baktakt

    Mia: jag har 173 cm att fördela det på, tack och lov. Alla påstod att jag bara fått kula på magen, men de måste ha sett illa, för jag gick upp 2-3 storlekar och fick dubbelhaka! 9-11 kg låter underbart! Jag hade sista trimetern kvar när jag nådde dit...

  • Baktakt

    Tur i oturen Var på stan idag och såg en alldeles nykläckt bebis. Jösses så små de är! Och snart har vi våra Som jag längtar! Jag borde kanske inte göra det, men jag tar definitivt ut glädjen i förskott. Då får man iaf vara glad en gång.

  • Baktakt

    Jag kunde inte äta Max pommes med Green & garlic dip (som jag verkligen älskar) när jag var gravid sist. Lösgodis gick inte heller. Nu är pommes & dip lika gott som vanligt, så jag vet inte om jag vågar testa lösgodis... Mådde inte illa så tidigt sist som nu, men mer när det väl kom. Sedan igår är jag mest trött och lite yr emellanåt. Lite hjärtklappning om jag anstränger mig. Inte illamående och ingen växtvärk.

    Försöker tänka att det inte är samma barn och graviditet den här gången och att kroppen kanske inte behöver slå på stora trumman för att annonsera vad som är på G, men oron gnager ju även utan mf och ma i bagaget. Kan tänka mig att det inte är lätt för dig Mia. Håller tummar och tår

  • Baktakt

    Ni undrar om jag just skickade iväg mannen för att köpa lösgodis med motiveringen "Men herre Gud! Jag är ju gravid!"? Svaret är ja.

  • Baktakt

    Haha! Vi får se hur det hela utvecklats när jag nått fram till v. 9 som du  Jag har själv mest lagat mat efter orken den sista veckan. Tur E gillar pannkakor och gröt! 

    Mannen var lyckligtvis snabb och jag kunde konstatera att lösgodis inte smakar illa, så som det gjorde när jag väntade E. Sa att jag var orolig och ville kolla så att allt var ok och han var fullständigt oförstående. Han hade dessutom fräckheten att påpeka att jag var mycket tuffare för en knapp vecka sedan, just efter testet. Mmmm...men det var då! 

    Vi tog bilder på magen (just nu bara otrivselkilon) i morse. Efter att E somnade har jag roat mig med att klippa in bilden i de vi gjorde när jag var gravid senast. En för foton framifrån och en för foton från sidan. Kunde konstatera att jag är rejält sned i kroppen. Dels lutar jag så pass mycket åt vänster att det skiljer flera centimeter på höger och vänster axel. Dels sträcker jag inte lika bra på mig som förra gången, så jag ser framåtlutad ut. Dessutom är mina axlar mer framåtvända än förr. Inte så att jag har dålig hållning: det är bara inte lika mycket "stuns" i den.

    På måndag blir det till att ringa en kiropraktor och se om jag kan bli mindre sned i sidled iaf. Och skjuta fram massagetiden jag hade inplanerad till slutet av april. Fast den kanske inte kommer att behövas lika väl efter en (ett par?) rundor hos kiropraktorn?

  • Baktakt

    Det finns inga restriktioner för kiropraktorbesök vid graviditet då, antar jag?

    Friskvårdsbidrag har jag också turen att ha. Blir trevligare att registrera de kvittona än det hade varit med de från IVF-kliniken

    Var hos svärisarna idag och sitter nu och undrar om de misstänkte något. De bjöd inte på vin till maten som vanligt. Kanske är jag lite paranoid

Svar på tråden Gravida 30+ som kämpat & längtat länge efter plus