• Camilla83

    Novemberbarn 2014

    Hittade ingen tråd med Novemberbarn 2014 så jag tänkte göra en :) Plussade precis och beräknar det till 1a november. Väntar mitt andra barn, har en dotter född 2012" Fler som hunnit plussa ?? :)

  • Svar på tråden Novemberbarn 2014
  • Petite87
    Mam02 skrev 2014-03-18 05:45:43 följande:
    Hej! Jo såklart ja berättade, blev som lite ställd och rädd först. Han tog de inte så bra så nu får vi diskutera hur vi ska göra framöver, vill gärna behålla barnet.



    Jo klart man får bli ställd :) Jag skulle också bli lite förvirrad om vi inte hade planerat den här graviditeten. Hoppas ni kan hitta en väg som passar båda när chocken lagt sig!
  • rosalack
    kristin10 skrev 2014-03-17 22:33:05 följande:
    Rosalack: jag är gravid nu efter FET. Första IVF:n misslyckades i december, men fick då tre embryon till frysen. Jag hoppas det kommer gå bra nu, för äggplock och all väntan är så jobbigt. Jag förstår inte hur du orkat så många gånger, men det visar ju bara att man inte aka ge upp.

    Grattis! Oj om du bara visste vilken kris vi gått igenom innan vi bestämde attb0 göra fler försök efter de tre första.... nog om det :) När ska du kontakta din barnmorskemottagning, mvc, för inskrivning?
  • choklaa

    Tittar in och försökte läsa ikapp en veckas skrivande men gav lätt upp. Nu är vi åter i sverige efter en vecka sol och bad. Resan gick så bra och lillen klarade värmen :) blev två badomgångar endast för mig en i korralreven ute på havet och en i lagunen. Dock lite smutsit vatten upptäckte jag efter att ha hoppat i.

    Så i dag blev de badhuset och färdigbadat för denna gången..

    9+5 i dag ska ringa bm i morgon för inskrivningssamtal.

    Mår hur bra som helst känner inga krämpor eller täcken på graviditet. Lite jobbigt i bland när man läser alla inlägg här på de som orar sig och som de visat sig vara missfall men vi har fått se vår lilla älskling för 10 dagar sen så lugnet sitter fortfarande i :)

  • jenniejuhlin

    Hej! Kul med november barn. Väntar min första bebis. Känns super spännande. Hur har era killar reagerat? Min är jätterädd för, för stora förändringar osv. Ha en bra dag

  • Ljusgläntan
    MjölkChoklad skrev 2014-03-18 08:18:54 följande:

    Idag ska jag på VUL - nervöst!!!! Hoppas att allt ska se bra ut!!!


    Hur gick det för dig??
  • MjölkChoklad
    Ljusgläntan skrev 2014-03-18 17:26:49 följande:
    Hur gick det för dig??

    Det gick jättebra!!!! Det finns en liten krabat där inne och hjärtat slår Så lättad och glad Var du också på VUL idag? Hur såg det ut?
  • kristin10

    Rosalack: jag ska på VUL 2:a april till polikliniken hos läkaren vi gått till senaste tiden, efter det flyttas vi över till mvc. Ringer troligtvis samma dag, men vill helst se att det finns nåt där inne innan jag hör av mig nånstans.

  • Ljusgläntan
    MjölkChoklad skrev 2014-03-18 18:31:30 följande:

    Det gick jättebra!!!! Det finns en liten krabat där inne och hjärtat slår smile1.gif Så lättad och glad smile2.gif Var du också på VUL idag? Hur såg det ut?
    Hur stor var din?

    Vi blev tillbakaflyttade en vecka och läkaren visste inte om han såg nåt hjärta ticka så vi ska på nytt vul om fyra veckor!? Lång väntetid.
Svar på tråden Novemberbarn 2014