• Camilla83

    Novemberbarn 2014

    Hittade ingen tråd med Novemberbarn 2014 så jag tänkte göra en :) Plussade precis och beräknar det till 1a november. Väntar mitt andra barn, har en dotter född 2012" Fler som hunnit plussa ?? :)

  • Svar på tråden Novemberbarn 2014
  • Terese09

    Liten uppdatering, grymt onda bröst, illamående så det samlas saliv munnen hela tiden. Dock inte kräkts och hoppas det håller i sig så. Men jädrar vad växtvärk, vill bara ligga ner för det ömmar och drar. Någon som känner igen sig? Sen galen trötthet fick tvinga upp mig i morse. Går in i v 7 nu i morgon, ska på vul den 27:e om en vecka. Efter det blir det inskrivning om allt ser bra ut! Hoppas

  • Dakine
    Camilla83 skrev 2014-02-23 19:32:27 följande:
    Vad kul å se att det redan är flera här :) Kan själv inte riktigt ta in det... Hade ett missfall i oktober och inte plussat förrän nu... Så jag hoppas verkligen jag får behålla detta barn !

    Jag hade också ett missfall i oktober 2009, men blev gravid Januari efteråt och det gick hur bra som helst! Han är snart 4 år :) 


     


    Vet inte vart ni alla bor, men jag var ju tok nojjig efter mitt missfall och ville absolut göra ett VUL. Fick dock inte det i det landsting jag bor i, så jag bokade in privat på Norrlandskliniken i Umeå. De var inte så farligt dyrt (tror det kostade 650 kr) och när jag väl kom dit såg de bara hinnsäcken. Så jag blev framflyttad två veckor (och behövde då inte betala något mer). När jag kom dit den gången såg man en liten böna med ett tickande hjärta. Lyckoruset befann sig, och man kunde koppla av lite bättre iaf :) 

    Så fråga och tjata på ert landsting och säg att ni är oroliga, får ni inte. Boka privat om det finns möjlighet. Onödigt att gå och stressa och vara orolig om det inte behövs :) 

  • finder

    Känns som om man inte vill berätta för någon för än man har svart på vitt eller hur man ska säga.. Dock kan allt hända ändå men som sagt..


    Dakine skrev 2014-03-19 08:40:03 följande:
    Jag hade också ett missfall i oktober 2009, men blev gravid Januari efteråt och det gick hur bra som helst! Han är snart 4 år :)  Vet inte vart ni alla bor, men jag var ju tok nojjig efter mitt missfall och ville absolut göra ett VUL. Fick dock inte det i det landsting jag bor i, så jag bokade in privat på Norrlandskliniken i Umeå. De var inte så farligt dyrt (tror det kostade 650 kr) och när jag väl kom dit såg de bara hinnsäcken. Så jag blev framflyttad två veckor (och behövde då inte betala något mer). När jag kom dit den gången såg man en liten böna med ett tickande hjärta. Lyckoruset befann sig, och man kunde koppla av lite bättre iaf :) 

    Så fråga och tjata på ert landsting och säg att ni är oroliga, får ni inte. Boka privat om det finns möjlighet. Onödigt att gå och stressa och vara orolig om det inte behövs :) 

  • Dakine
    finder skrev 2014-03-19 08:48:39 följande:
    Känns som om man inte vill berätta för någon för än man har svart på vitt eller hur man ska säga.. Dock kan allt hända ändå men som sagt..
    Förstår det. När vi hade varit på VUL och fått se hjärtat så berättade vi för våra närmaste (föräldrar och syskon) sedan efter RUL berättade vi för övriga! 

    Allt kan ju hända, så är det ju... Men man blir ju själv lugnare av att få se att det ser bra ut. 
  • kristin10

    Eftersom jag gjort IVF vill läkaren som behandlat oss göra VUL innan jag skickas vidare. Som tur har vi gjort allt kommunalt så det har inte kostat en förmögenhet, men mycket tid har gått...

  • MjölkChoklad
    Ljusgläntan skrev 2014-03-19 06:26:07 följande:
    Hur stor var din? Vi blev tillbakaflyttade en vecka och läkaren visste inte om han såg nåt hjärta ticka så vi ska på nytt vul om fyra veckor!? Lång väntetid.

    Jobbigt att vänta 4 veckor!!!! Men det är nog ganska vanligt att man blir tillbaka flyttad - ibland är väl ÄL senare och sen kan de väl ta olika tid för ägget att fästa. Det är säkert ingen fara - men fy att behöva vänta 4 veckor. Kunde väl få komma tillbaka en vecka senare? Håller tummarna för dig!!! När han mätte barnet så var den ca 8 mm, så då motsvarar det inte 7 + 1, utan några dagar tidigare. Hinnsäcken var ca 24 mm och motsvarar då 7 + 0, så det känns som om det stämmer bra ändå. Jag brukar alltid bli tillbaka flyttad några dagar på RUL, men sen brukar barnen komma 1-2 veckor före BF ändå (fött tre barn hittills).
  • Malinbarre

    Hej allihopa! Hoppar in här med! Vi plussade för en vecka sen och är nu i vecka 5, 4+4. Växtvärk, krypningar i benen, lite illamående, ont och svullna bröst. Svullen mage, ser mer gravid ut än vad jag är. Folk har redan börjat stirra på min mage! Hoppas pyret mår bra i min mage och ska troligtvis på vul nästa vecka. Lycka till allihopa!

  • Lindaskablimamma
    jenniejuhlin skrev 2014-03-18 15:10:15 följande:
    Hej! Kul med november barn. Väntar min första bebis. Känns super spännande. Hur har era killar reagerat? Min är jätterädd för, för stora förändringar osv. Ha en bra dag
    Hej Jennie!

    Va roligt! Jag väntar oxå mitt första barn.. 
    Min kille blev chockad, började googla en massa grejer... Fick panik då han såg att sexlivet ev försvinner hahaha
    Men nu har allt lagt sig och han har slappnat av.
    Jag väntar i början av november, runt samma dag som min egen födelsedag.

    Dock är jag förtegen om graviditeten, då det är så nytt och jag vill inte jinxa något.

    Hoppas allt bra!
Svar på tråden Novemberbarn 2014