• babylove78

    Ni som gjort flera ivf försök. Hur har ni lyckats sköta jobbet?

    Hej underbara kämpar.{#emotions_dlg.flower}
    Själv gjort flera misslyckade ivf försök. Femte försöket nu som troligtvis blivit ett missfall. Mitt första plus... suck.
    Haft svårt med både sorg och smärta vid behandlingarna, svårt att vara närvarande på jobbet. Det är en tuff process vi är inne i, vi som gör ivf.
    Undrar. Hur har ni lyckats få det att gå ihop på jobbet. Har ni varit sjukskrivna mycket? Gått ner i tid?
    Sjukskrivna på heltid ?
    Har en svår situation på jobb med en chef som är mycket svår. Har ni fått mycket stöd?

    Hade varit skönt om någon av skulle vilja dela med sig. Tillsammans är vi starka! Stor kram

  • Svar på tråden Ni som gjort flera ivf försök. Hur har ni lyckats sköta jobbet?
  • babylove78
    Zaky skrev 2014-04-28 23:14:47 följande:
    Håller verkligen tummarna Libra!

    Jag var på rmc idag. Fick reda på att allt från mitt missfall hade kommit ut. Skönt så man slapp nått mer...

    Och dom vill att vi ska börja redan i övermorgon på en ny omgång! Galet. Så here we go again! Blir förmodligen två vid insättningen denna gången :)

    Min chef blev SKITSUR. Sa i princip att om jag inte skärper mig, stänger av alla hormoner etc under arbetstid så kan jag ta mitt pick och pack och dra! Hon har redan försökt få mig att sluta hela förra veckan. Hon är inte klok.
    Jag gör fortfarande ett bra jobb, men man kan inte alltid vara 100 procentig på arbetet. Men hon fattar inte det. Det är liksom inte en vitamintablett man tar. Suck. Är så kluven! Har ångest för att åka till jobbet. Ren magont ärligt talat. Jag gillade mitt jobb innan, nu är det bara skit att åka dit. :-/ vill helst bara säga upp mig! Men det går ju inte nu....
    Spännande med ny omgång Håller tummarna! Din chef verkar helt omänsklig! Fy att ha det så! 
    Det är lätt att säga att man skall säga upp sig när man har det så. Fått det rådet själv. Men det är lättare sagt än gjort. Jag är också tvungen att jobba med en jätte jobbig chef som kräver så otroligt mycket uppmärksamhet när hon är ett vrak. Totalt omänsklig! 
    Just nu försöker jag bara undvika henne så gott det går men det är inte lätt på ett litet företag.
    Tycker inte att man kan begära som chef att man skall vara 100 procentig när man går igenom en sån här sak. Barnlöshet klassas som sjukdom enligt regeringen! 
  • Zaky

    Jag är med i ett fack! Pratade med dom nu på morgonen. Har dom på min sida...men som killen sa så ändrar inte det på hennes attityd och inställning. Dom är villiga att skicka en ombudsman som jag tackade ja till.
    Pratar väldigt mycket med min mamma som alltid har varit kroniskt sjuk. Hon fick utstå mycket mobbing på sitt arbete, så hon har rätt mycket erfarenhet. För du har rätt Libra, detta är ren mobbing. Man är liksom ingen robot! Man är en MÄNNISKA! Och jag blir både arg på henne och på mig själv. Blir arg på henne för att hon är en omänsklig kärring, och arg på mig själv för att jag ens tillåter att bli manipulerad och mobbad! Jag kan bättre än så här!

    Och det där med liten arbetsplats. Känner igen det, babylove. Tyvärr kan jag inte undvika min chef ALLS. Enbart på dom dagar hon är ledig.

    Förlåt om jag frågar detta men bor ni nära Lund/Landskrona/Helsingborg? Jag känner att det hade varit så skönt att träffa tjejer som är i samma situation....kanske för framfusigt och ni behöver absolut inte svara om ni inte vill :)

  • Libra1

    Ni är väldigt välkomna på träffar som jag och några tjejer har. För tillfället i Malmö och Helsingborg. Skicka PM vid intresse! De enda kraven vi har är att man gör någon typ av behandling, inte har egna barn eller är gravid. :)


  • babylove78

    Hej,

    Tyvärr bor jag i Göteborg. Synd hade varit kul att träffas
    Zaky! Säg detta  till din dumma chef!!! 

    Ofrivillig barnlöshet är även klassat som ett funktionshinder och finns med i internationell klassifikation av funktionstillstånd, funktionshinder och hälsa under kod b6600.

    - "Ofrivillig barnlöshet klassas av riksdagen såväl som av WHO som en sjukdom. 

    Blir så arg när jag läser att du blir så illa behandlad! In med fackmannen och sätt dit chefen nu! Fy skäms! 

    Om man tänker logiskt. Man har svårt att bli gravid något som skall höra till naturen att man skall kunna bli.
    FUNKTIONS HINDER och även SJUKDOM i många fall. Kan inte bli mer logiskt varför fattar inte folk! Folk tror man ber om detta själv bara för att man söker behandling för det!? Fick en dum kommentar av min pappa en gång när jag var ledsen. Han sa - "Men du har ju själv bett om detta?. Det ångrade han snabbt att han sa kan jag säga! Blev så förbannad! På vilket sätt har jag "bett om detta?" Man söker ju hjälp. Väldigt stor skillnad. 
    Inte som om man skulle gå och "skönhetsoperera" sig precis.

    SUCK!!!! 

    Hoppas du får rätt och upprättelse Zaky! Om detta hade varit i USA så hade man stämt alla möjliga för förtal och få högt skadestånd. Vi i samma situation som dig står på din sida! Hjärta

    När blir insättningen förresten? 




  • Zaky

    Nu är min chef anmäld för kränkning och diskriminering, riskerar skadestånd!

    Vi är igång med sprutorna oxå!:)

    Hur går det färdig babylove?

  • babylove78

    Oj zacky! Helt rätt! Håll oss gärna informerade. Intressant. Hur har din chef reagerat på anmälningen ?
    Spännande att ni är igång. Håller tummarna!

    Vi befinner oss i Grekland på en semestervecka. Glad att min mens kommit igång igen efter missfallet. Pause över sommaren. Drar igång med ivf2 i augusti.

Svar på tråden Ni som gjort flera ivf försök. Hur har ni lyckats sköta jobbet?