• babylove78

    Ni som gjort flera ivf försök. Hur har ni lyckats sköta jobbet?

    Hej underbara kämpar.{#emotions_dlg.flower}
    Själv gjort flera misslyckade ivf försök. Femte försöket nu som troligtvis blivit ett missfall. Mitt första plus... suck.
    Haft svårt med både sorg och smärta vid behandlingarna, svårt att vara närvarande på jobbet. Det är en tuff process vi är inne i, vi som gör ivf.
    Undrar. Hur har ni lyckats få det att gå ihop på jobbet. Har ni varit sjukskrivna mycket? Gått ner i tid?
    Sjukskrivna på heltid ?
    Har en svår situation på jobb med en chef som är mycket svår. Har ni fått mycket stöd?

    Hade varit skönt om någon av skulle vilja dela med sig. Tillsammans är vi starka! Stor kram

  • Svar på tråden Ni som gjort flera ivf försök. Hur har ni lyckats sköta jobbet?
  • Zaky

    Jag jobbar som aldrig förr,min chef gör allt för att skjuta upp mötet vilket hon lyckas med. Men hon är MYCKET trevlig! Så på något sätt känns det lite lättare att jobba. Imorgon ska jag till rmc, ultraljud väntar för att se om ÄP blir på måndag. Skönt med en paus??

  • babylove78

    Oj så det kan bli bra gjort! Lycka till på äggplocket! Ja jätte skönt måste jag säga! Var så slut psykiskt i slutet.

  • Libra1

    Hur går det för er?

    Jag har problem med en som jobbar på kontoret. Jag har varit väldigt sjuk i gallsten nu sen i december. Jag har blivit opererad och väntar på en annan operation. Ändå ska det gnällas när jag ringer och sjukskriver mig. Har försökt förklara för denna person hur dåligt jag mår. Men att jag gärna vill jobba när jag mår bra. Men hon förstår inte. Hon bara suckar och försöker ge en dåligt samvete för att man mår dåligt. Säger att vi får väl se om någon kan jobba i mitt ställe. Ska man behöva ta skit bara för att man är sjuk? Jag gråter varje gång jag pratat med denna person för hon är fullkomligt dum i huvudet.

    Ursäkta! Mådde så dåligt över att ha pratat med henne och var tvungen att skriva till några som förstår. Vad kan man göra?

  • babylove78

    Så fruktansvärt Libra! Ryt ifrån om du har orken! Inte rätt att du skall behöva må så dåligt pga av en empatilös person! Nej man skall inte behöva ta skit för att man är sjuk! Har personen du talat med någon chef över sig ? Kanske du skall tala med den personen isåfall? Hoppas du snabbt blir frisk. Stor bamse kram

  • Libra1

    Tack! Jag kontaktade en annan person som är vår kontaktperson. Hon bad så mycket om ursäkt på företagets vägnar. Hon vet om allt som vi gått och går igenom. Så känns bra att få lite förståelse. Upprepas det kommer jag nog att kontakta chefen. Även om jag inte har någon kontakt med honom. Det kan ju vara bra för honom att veta.

  • babylove78
    Libra1 skrev 2014-06-04 10:15:45 följande:
    Tack! Jag kontaktade en annan person som är vår kontaktperson. Hon bad så mycket om ursäkt på företagets vägnar. Hon vet om allt som vi gått och går igenom. Så känns bra att få lite förståelse. Upprepas det kommer jag nog att kontakta chefen. Även om jag inte har någon kontakt med honom. Det kan ju vara bra för honom att veta.
    Det låter jätte bra! Skönt för dig. Tycker du skall kontakta högsta chefen om det händer en gång till. Du skall inte behöva ta emot sånt här från din arbetsplats vi går igenom tillräckligt! Skönt du fick en ursäkt!

    Man är så lätt känslig och extra sårbar när man har kontakt med jobbet eller är på jobbet i samband med ivf. Tycker själv det har varit jätte svårt men mycket pga min helt oförstående chef som tänker mest på sig själv. Att hon själv gått igenom ivf det kan jag inte förstå. Finns ingen förståelse.
  • Libra1

    Här väntas det fortfarande på operation och sen ny IVF. Känner mig lite nere för vår kontaktperson på jobb ska sluta. Hon vet om hela vår resa. Orkar man berätta för en ny? Eller ska man bara låta det vara? Får se! Förhoppningsvis så lyckas vi nu nästa gång. :)

    Hur går det för dig Zaky?

  • Zaky

    Jag hade nog struntat i att berätta det...önskar att jag hade hållt truten från början :P

    Jo hon blev anmäld och vi hade ett möte! Sen har jag inte träffat henne pga semestrar etc :)

    Är iaf gravid fortfarande! Går in i vecka 15 imorgon, och vi var på ultraljud i måndags och fick se det lilla livet hihi. Vilket känns så jävla skönt eftersom att jag snart slipper mitt arbete...tråkigt att man ska behöva känna så inför något man tyckte så mycket om från början!

    Hoppas på att det blir en bättre höst för dig nu, håller verkligen alla tummar och tår för dig! <3

Svar på tråden Ni som gjort flera ivf försök. Hur har ni lyckats sköta jobbet?