• babylove78

    Ni som gjort flera ivf försök. Hur har ni lyckats sköta jobbet?

    Hej underbara kämpar.{#emotions_dlg.flower}
    Själv gjort flera misslyckade ivf försök. Femte försöket nu som troligtvis blivit ett missfall. Mitt första plus... suck.
    Haft svårt med både sorg och smärta vid behandlingarna, svårt att vara närvarande på jobbet. Det är en tuff process vi är inne i, vi som gör ivf.
    Undrar. Hur har ni lyckats få det att gå ihop på jobbet. Har ni varit sjukskrivna mycket? Gått ner i tid?
    Sjukskrivna på heltid ?
    Har en svår situation på jobb med en chef som är mycket svår. Har ni fått mycket stöd?

    Hade varit skönt om någon av skulle vilja dela med sig. Tillsammans är vi starka! Stor kram

  • Svar på tråden Ni som gjort flera ivf försök. Hur har ni lyckats sköta jobbet?
  • babylove78

    Alla chefer har gjort ivf haha!!! Galet!
    Libra- min säger bara att hon inte minns och allt gick så snabbt. Tyvärr är hon inte riktigt som hon skall vara, hon har väldigt svårt med empati över huvudtaget och är väldigt själv centrerad.
    Jobbigt med att du inte kom fram idag. Gå akut så kanske dom mer förstår att du absolut inte orkar! Synd man skall behöva gå ytterligare till ny läkare som inte sysslar med ivf. Ivf läkarna borde kunna ha mer makt. Skall man behöva trasas sönder ännu mer?!

    Blomflugan- lider med dig. Själv varit inne i det du beskriver att man gråter hela tiden. Gråt ut, du har all rätt att sörja! Starkt av dig att du funderar på KBT. Försöker själv komma i kontakt med psykolog nu. Man behöver stöd utifrån, nån form. Håller tummarna för dig . Kram

  • Libra1

    Idag fick jag en akuttid på vårdcentralen. Tror det var knas på deras växel igår. Så kl 13 blir det kuratorn och sen 15:45 läkare. Hoppas jag får bra hjälp av båda. :)

    Jag tycker det är så jobbigt att gå och prata med någon om hur man mår. I alla fall läkare. Jag hatar att gråta offentligt inför någon jag inte känner. Det är nog det som känns jobbigt. Men det är ju egentligen det bästa. För då ser de att det är på riktigt och inte påhittat.


  • Solkattan

    Precis misslyckats med vår 7:e insättning... :(. Brunt på pappret ruvardag 14 och helt blankt test. Hade det visserligen på känn... inget drag i ligamenten som jag tidigare haft när implantationen lyckats.
    Jag är helt okoncentrerad på jobbet. Lever som i en bubbla just nu. Känns som om det inte är mitt liv. Som om jag står o tittar på. Hade denna gång även kört med immunsupport. I februari tog jag mina sista sparpengar o åkte till grekland o träffade en fertilitetsexpert. Utredning om mitt immunsystem motarbetar mig. Fick ett lite tvetydigt svar. "Möjligt". Körde nu med IL-dropp. Åkte 3 ggr upp till Stockholm för droppet. En nätt kostnad på dryga 6000 kr. Sen 6000 kr för 2 st  E2 prov och ett VUL inför IVF:en. Sen IVF:en på 37000 kr. Alltså bränt typ 50000 kr för att bara misslyckas IGEN. Sen alla mediciner... 10-12 tabletter om dan, sprutor, vaggisar...
    Känner mig totalt utblåst. Sen som grädden på moset så ska jag till psykologen med vår son (vårt LJUS i livet!!) imorgon. Han är inte som andra 4 åringar. Har jättesvårt för kontakter med andra barn. Leker helst själv eller med vuxna. På dagis hittar han på "dumheter". Häller upp mjölken bara för att provocera. Är "dum" mot de mindre barnen osv. Känns som om min bägare av helvetets jävla saker börjar bli full.... :(.
    Sen ytterliggare en punkt. Har inlett en process mot landstinget i Värmland om att de ska hjälpa mig med medicinering (IL-droppet). Igår ringde en högt uppsatt politisk person och kanske hade en öppning.
    Typ en vecka för sent. Kommer antagligen inte hinna FET innan sommaren.
    Skulle bara vilja teleportera mig till en stubbe långt ut i en storskog o bara sitta där o ANDAS...!!
    Så nu har jag kräkts ur mig min situation...
    Nåt positivt i det hela är faktiskt min chef. Hon är så förstående.. mer förstående en min egen mamma. Hennes spontana reaktion när jag för 2 år sen (herregud är det så längesen?!) berättade om IVF:en var "så spännande ... jag känner ingen som gjort det!"

    Kram till Er andra härinne... Ni är alla riktiga kämpar....

  • babylove78

    Vart tog mitt långa inlägg vägen! Suck!

    Solkatten. Sjutton vad svårt du har det och orättvist! Hoppas att du får en öppning snart. Styrke kram till dig! Du får spy ut allt här! Helt ok! Jag har gjort fem insättningar privat. Vi har inga fel på oss och allt är så jätte bra hela tiden. Suck. Vi har ett ägg kvar nu men tar paus och börjar på landstinget istället i augusti. Vill börja om, litar inte på det sista ägget. Orkar inte mer nu. Höll på att bli knäpp. Tack för att du delade med dig.

  • Libra1
    babylove78 skrev 2014-04-28 09:32:30 följande:
    Libra1 hur går det för dig? Fick du sjukskrivning? Kram
    Glömde ju skriva. Jo jag är sjukskriven nu i 2 veckor. Känns jättebra. Jag känner mig alldeles för förvirrad för att klara av mitt jobb just nu. Ibland önskar jag att jag hade ett monotont jobb där man inte behövde tänka alls. Att man kunde gå dit och göra det man ska och sen gå hem igen.

    Ruvardag 9 idag och blanka test. Idag kan dessutom mensen komma. Usch vad dåligt jag mår. Tur det är sol i alla fall. Ska sätta mig på balkongen och försöka läsa lite. Koppla bort tankarna. :-/
  • babylove78

    Så skönt! Det e du värd att få bara ta hand om dig själv. Tråkigt men blankt men det behöver inte betyda något! Fy jobbig med oro. Håller tummarna ! ❤️

  • Zaky

    Håller verkligen tummarna Libra!

    Jag var på rmc idag. Fick reda på att allt från mitt missfall hade kommit ut. Skönt så man slapp nått mer...

    Och dom vill att vi ska börja redan i övermorgon på en ny omgång! Galet. Så here we go again! Blir förmodligen två vid insättningen denna gången :)

    Min chef blev SKITSUR. Sa i princip att om jag inte skärper mig, stänger av alla hormoner etc under arbetstid så kan jag ta mitt pick och pack och dra! Hon har redan försökt få mig att sluta hela förra veckan. Hon är inte klok.
    Jag gör fortfarande ett bra jobb, men man kan inte alltid vara 100 procentig på arbetet. Men hon fattar inte det. Det är liksom inte en vitamintablett man tar. Suck. Är så kluven! Har ångest för att åka till jobbet. Ren magont ärligt talat. Jag gillade mitt jobb innan, nu är det bara skit att åka dit. :-/ vill helst bara säga upp mig! Men det går ju inte nu....

  • Libra1

    Zaky: Men så kan du ju inte ha det. Är du med i något fack som kan hjälpa dig? Finns det någon annan som du kan få hjälp av? Detta låter ju som ren mobbing tycker jag. :(((

Svar på tråden Ni som gjort flera ivf försök. Hur har ni lyckats sköta jobbet?