• Sarah1990

    Fler som planerar barn 2015?

    Jag har alltid velat ha barn på våren, innan sommarlovet. Minns hur tråkigt det var att fylla år så sent (hösten). Vill egentligen inte heller att barnet ska fylla år under sommarlovet eftersom många ofta är bortresta och liksom glömmer då.

    Sedan vet jag att den ekvationen lär bli lite svår nu ifall det inte tar sig denna månad, haha.

    Men INTE ett december-barn, i så fall ska jag knipa tills januari ;)

  • Sarah1990

    Nej vad tråkigt för er!

    Hoppas bara det är så att kroppen inte hunnit "ställa om sig" med att vara utan tillsatta hormoner (alltså preventivmedel) än så det är därför..

    Kommer säkert sluta med att vi får novemberbarn hela bunten! ;p

  • Sarah1990
    klumposaurisen skrev 2014-09-14 12:04:21 följande:

    Hejsan tjejer!
    Är de okej om an hoppar in här? ska försöka läsa tråden så jag hänge med lite.)


    Mest bara skitprat i tidigare kommentarer men fyll gärna i listan som vi skrev i för några dagar sedan :)

    Välkommen!
  • Sarah1990
    mavidyz skrev 2014-09-14 12:03:47 följande:
    Haha, jag har aldrig vågat köpa test i butik, har alltid beställt ;D
    Haha ja jag tror nog också att jag kommer göra det! Kändes som om jag stod där och smygtittade på "porrfilmsavdelningen" i filmbutiken haha
  • Sarah1990

    Förresten, det där med folsyra, jag käkar en vitamin som heter "Kvinna" från Apotekets egna serie, har jämfört en heeeel del mellan olika tillskott och denna var den absolut bästa som täcker mest. Ta en sådan om dagen istället för att köpa flera olika :)

    Ett litet tips bara..

  • Sarah1990

    Klättrar på väggarna! Tänk att jag skulle bli så påverkad av detta, det trodde jag inte!

    Jag kan verkligen inte för mitt liv avgöra ifall min halsbränna är relaterat till graviditet/kommande mens eller om det bara är ett resultat av att jag varit så stressad över det så det gett mig halsbränna! Mår jag illa pga magkatarr? Har tröttheten samma grund? Och magvärken?

    Några olidliga dagar kvar tills jag ska ta och kissa på en av dedär stickorna jag köpt, så länge mensen inte kommit tills dess dvs..

  • Sarah1990
    NattaLind skrev 2014-09-15 09:32:17 följande:
    Ja absolut! Är avis på dem som känner av sin ÄL :) Man lär sig väl genom tidens gång, vilken cykel man har och hur den fungerar. Men man vill ju inte ha tid att lära sig utan man vill ju bara bli gravid direkt ;)

    En idé: Man kan ju lägga till tilläggskommentarer i första inlägget. Ska vi göra en lista med oss aktiva? :) Typ:

    NattaLind, 25 år, Östergötland. BIM 30/9.

    Och så fyller man på listan :) Iofs krävs det ju att man måste hålla den uppdaterad, men om man orkar kan det vara en kul grej att hålla reda på alla! :)
    Kul idé :)
    Sarah1990, 24 år, 1a försöket, BIM 20/9.
  • Sarah1990

    Såååå, av listan att avgöra är det alltså min BIM som väntas nu först? Tror faktiskt mer och mer att det är just blod som kommer komma, inget annat. Kanske är bra att jag tänker så dock för då kommer jag ju inte direkt bli besviken ifall det visar något annat? ;)

  • Sarah1990
    FiiaN skrev 2014-09-15 10:20:14 följande:
    Ja precis :) Den som lever får se, kan ju lika gärna vara en liten bebis i magen :)
    Jag tänkte också negativt, så jag inte fick för mycket förhoppningar. Dock fick man ju det i alla fall, men kändes ändå bra att jag va lite inställd på att mensen skulle komma.

    Håller tummarna för dig! och alla andra såklart :)
    Jag tror tyvärr att jag är precis som dig här egentligen.. Jag VILL tänka negativt så jag inte blir besviken men visst har jag fortfarande förhoppningar och ständigt kommer på mig själv med att tänka "men tänk om, tänk om"..
    Förresten, har några av era pojkvänner/sambos/män barn sedan tidigare?
  • Sarah1990
    FiiaN skrev 2014-09-15 11:57:34 följande:
    Ja men precis! Jag kände mig nervös hela tiden dagarna innan och dagarna efter BIM, hade förhoppningar i hela kroppen. Men ah sen blev det ju som det blev, skönt att slippa den där nervositeten, men den börjar ju snart om igen xD HAHA!

    Nope inte min.
    Haha jaaaa det är väl det värsta antar jag? Här har man stått ut med spänningen, väntan och den där nerviga väggklättrande känslan i flera veckor för att sedan börja om från början igen! Usch! :P
Svar på tråden Fler som planerar barn 2015?