• FiiaN

    Fler som planerar barn 2015?

    Lilla L skrev 2014-09-07 19:15:13 följande:

    Tack så mycket, trevligt att vara välkommen! :)


    Har även en bästa kompis som nyligen gift sig och slutat med sina p-piller. Så där är bebisverkstaden i full gång.. vilket ju gör min längtan ännu mer påtagligt! :P


    Usch, vad tråkigt! :( hoppas det tar nästa gång!


    Åhh då blir det ju extra jobbigt att vänta :D Min syster ringde i onsdags och sa att hon va gravid :D Skulle vara kul att gå och vara tjock ihop med syrran!

    Tack så mycket :) Ja hoppas!
  • FiiaN
    Lilla L skrev 2014-09-07 19:45:50 följande:

    Ja, verkligen! ^^)


    oh, vad roligt. Förstår det, hoppas ni får vara baby-buddies! ;)


    Hahha ja hoppas :D
  • FiiaN
    Sarah1990 skrev 2014-09-08 11:03:12 följande:

    FiiaN - har också haft väldigt många UVI under åren och mitt tips till dig är att se över din kost! :)
    Jag har dragit ner mycket på gluten och socker och och dricker MYCKET vatten får inte alls många längre, var säkert ett halvår sist!
    Tidigare brukade jag få vid varje ny sexpartner och nu "den senaste tiden" (läs med min fästman) då vi haft sex eller vid samband med blödning eller liknande.

    Vet ju inte hur din kost ser ut nu självklart men jag är helt övertygad om att det var min omställning som bidrog för mig :) Kan väl även tillägga att jag aldrig tvättar mig med vanlig tvål längre heller, något jag också tror ställde till det lite tidigare..


    Jag hade UVI några ggr för 3 år sedan, men efter det har jag inte haft det... Så det bara kom från ingenstans. Vet inte alls vad det kan bero på :/ Men får väl ringa VC idag. Kommer väl antagligen på penicillin, men hur fungerar det om man försöker bli gravid? Någon som vet? :P
  • FiiaN
    Sarah1990 skrev 2014-09-08 11:24:48 följande:
    Har du försökt bli av med det på egen hand eller har det gått för långt?
    Då jag började känna symtom brukade jag alltid dricka MASSOR vatten och grönt té med citrus, inte käka något socker alls (inga söta frukter heller), klä mig varmt (sitta varmt, ha tjocka byxor) och sen bara hoppas ;P
    Det där med penicillin kan jag tyvärr inte hjälpa dig med :/
    Ne det känns inte så mycket, men känner av det. Drack upp en förpackning tranbärsdryck igår, men ska försöka dricka mycket vatten idag. Så det kan ge sig av sig själv? :) Trodde man va tvungen att få penicillin.
  • FiiaN
    fruannie skrev 2014-09-08 11:33:55 följande:
    Det där med kosten slår jag med ett slag för:) Hade jag en sån där kväll när man både drack läsk och åt godis slog de nästan aldrig fel så hade man känningar dagen efter.

    Ny partner med förstås vart de ju nästan alltid känning av. Men de antar jag ingen av oss här som planerar barn har ;)
    Dricker inte läsk och vi har inte haft någon söt helg heller :/ Så hmm vet inte alls. Men dricker citrus-te nu :)

  • FiiaN

    Alltså jag fattar nada! Någon som kanske kan hjälpa mig lite? :)
    5 dagar innan BIM hade jag molvärk/mensvärk, rätt kraftiga sådana. Igår BIM+1 fick jag det jag trodde va mens, men va mer en rödaktig flytning och nu en dag senare är det ingenting på pappret :O Känner av lite molvärk ibland, men det är knappt.

  • FiiaN
    Sarah1990 skrev 2014-09-08 15:29:12 följande:

    Både lingon- och tranbärsjuice har ju tyvärr tillsatt socker så vet inte riktigt om det gör mer skada än nytta trots att jag också brukade köra det förr.. Drick istället vatten med citronjuice (pressad citron) och sedan bara vatten, vatten, vatten. Det är ju, vad jag förstått, just det sura och c-vitaminsrika man är ute efter med att dricka lingon- och tranbärsjuice och detta har ju även citron mängder av :)


    Hahhaah tur man får så smarta svar här :D Får köpa mängder av citron sen! TAck så himla mycket, har druckit mer än jag brukar idag, så hoppas på det bästa :)
  • FiiaN
    kvinna16780 skrev 2014-09-08 15:26:22 följande:
    Jag har fick så när jag var gravid...
    Men hjälp vad säger du? Vågar inte hoppas så mycket men skulle bli så lycklig! Började må lite illa för ca 30 min sedan,  fått huvudvärk och såg nyss att jag fått väldigt synliga bristningar på brösten, som inte varit där tidigare. Men har inga ömma bröst och ingen direkt trötthet :/
  • FiiaN
    Sarah1990 skrev 2014-09-08 15:44:03 följande:
    Haha visst är det bra? ^^ Köp ekologisk citronjuice på Willys eller Hemköp (finns i alla fall där jag bor) för typ 10kr på glasflaska, mycket billigare! :) Citronjuice är alltså pressad citron.
    Håller tummarna för dig för övrigt också, jag har inte någon vidare koll på min menscykel just nu, vill inte tänka på det FÖR mycket nu heller för jag vet att jag bara kommer bli helt besatt ;P
    Då ska jag kolla efter det! :) Ska till Willys när min "gubbe" slutat jobba :D

    Tack så mycket! Haha jag har lovat mig själv att inte bli någon galning som tar en massa tester och sånt :) Men igår när jag trodde mensen kom så beställde jag faktiskt äl-tester och grav-tester. :) Har stenkoll på min menscykel, den är alltid på pricken, men nu är den 2 dagar sen eller den kommer inte igång. Vet inte hur jag ska tolka det ljusrosa... Men väntar tills testen kommer, så får jag se :)
  • FiiaN
    kvinna16780 skrev 2014-09-08 16:30:41 följande:
    Jag trodde att jag hade mens men det var inte riktigt som mens då det var mer brunt men samtidigt lite blod men jag satte i en tampong. När jag bytte tampong så var det likadant men inte lika mycket. Dagen efter var det helt borta. Tog gravtest 2 dagar efter och då var jag gravid. Jag hoppas att du plussar nu :)
    Åhh hoppas det är samma för mig :) Kollade nu och då va det dock mer, men det är liksom inte riktigt mens heller. Men har haft lite mer molvärk nu sista kvarten också, så mensen kanske kommer ändå :( HOPPPPAS på plus!
Svar på tråden Fler som planerar barn 2015?