Inlägg från: Padirac |Visa alla inlägg
  • Padirac

    Smutsiga sanningar om SD!

    tobbe01 skrev 2018-05-21 19:16:03 följande:
    Ursäkta OT OT MEN HERREGUD vad jag längtar till valet då jag får lägga min röst på SD. Jimmie Åkesson spelar i en helt egen division. Briljant intelligens, aldrig ett ord för mycket, fullständigt samlad i alla sammanhang och tappar ALDRIG koncepterna fast han ofta ansätts från alla håll och kanter. Jag tror SD kommer att göra ett kanonval.
    Då JÅ häromdagen fick frågan om Sd-ledamöterna som lekte Camp Auschwitz  så visste inte JÅ vad det pratades om.

    www.expressen.se/gt/sd-politiker-mitt-i-camp-auschwitz/

    En partiledare med så dålig koll gör bäst i att inte säga för mycket. Smart att inte avslöja sig Drömmer
  • Padirac

    Nu finns det en lista på vilka partier som är mest avskydda - är det svårt att gissa vilket parti de är, nä...

    SD 64%
    FI 64%
    V 51%
    MP 49%
    KD 49%
    S 29%
    M 28%
    L 27%
    C 25%

    Mest perfekt
    S 20%
    C 12%
    SD 12%
    M 11%
    V 10%
    L 6%
    KD 5%
    MP 5%
    FI 4%

     
    Hur sätts rubriken då ´, kom ihåg att skrikhögern brukar skälla över att media är infiltrerat av MP och vänstern.. ändå är det SD som utmärker sig tillsammans med FI som mest avskydda partiet.  

    www.expressen.se/nyheter/val-2018/valjarnas-dom-over-mp-partiet-allt-hemskare/  

  • Padirac
    Gabbe75 skrev 2018-05-25 22:30:08 följande:
    Din lista säger absolut ingenting. Hur skulle du själv svara om du fick frågan, vilket parti du tycker sämst om? Sannolikt på det parti som står längst ifrån dig själv.

    Därmed är det inte särskilt konstigt att "mellanmjölkspartier" hamnar högt upp, dvs få väljare tycker de är sämst.

    Nu fungerar ju inte valsystemet riktigt på det viset. Vi röstar på det parti vi tycker bäst om, inte det vi tycker sämst om. Jag är övertygad om att SD:are tycker VP eller FI är ett värre parti än KD eller L. Jag är också övertygad om att MP:are eller VP:are tycker SD är ett sämre parti än KD eller C.
    Nädu, listan säger att 2/3 av de som deltog i sifos undersökning anser att SD står längst från dem, att SD och FI är partier som de finner mest avskyvärda.

    Det säger en hel del om det inte alls breda stöd SD har - SD driver ett särintresse och är ett enfrågeparti som en 2/3 majoritet finner avskyvärd.
  • Padirac
    Anton Chigurh skrev 2018-05-26 10:12:13 följande:
    Samma lista visar att MER än hälften av svenskarna finner Vänsterpartiet vara det mest avskyvärda...!

    Samma lista visar att MER än var fjärde svensk finner moderater vara dom mest avskyvärda inom politiken. Var fjärde svensk.......det är en helvetes massa människor.....!

    Samma lista visar att närapå hälften av svenskarna tycker att KD och MP är dom absolut mest avskyvärda....

    Samma lista visar att MER ÄN VAR FJÄRDE, faktiskt på god väg mot var tredje, av oss svenskar finner Löfven och hans gelikar vara dom mest avskyvärda.

    Intressant lista. Sannerligen.
    Ingen slår dock Åkessönerna i vidrighet enligt listan
  • Padirac
    Anton Chigurh skrev 2018-05-26 10:55:09 följande:
    Och därmed saknar resten av listan all relevans....!

    Underbart, Padi.......underbart.
    Ja, visst är det underbart att så många avskyr SDs bruna ideologi. Det ger hopp om framtiden.
  • Padirac
    nihka skrev 2018-05-26 11:39:40 följande:
    Så länge SD finns och inte ändrar sitt budskap kommer kritiken vara densamma.

    Logiskt.
  • Padirac

    Så här har det sett ut länge  - med mindre variationer. Sd får vänja sig vid att sitta på bänken efter detta val också är mitt tips.

    SD+M är för magstarkt för UK och fler bland moderaternas ledning - även om en del av distrikten (speciellt skåne verkar det som) vill ha en affär ihop med Åkessönerna . Åkessönerna ryktas f.ö få en annan ledare efter valet. 

    JÅ var för på P1 idag - han beklagade sig över att andra hatade hon hånade honom... Det är tydligen ok att Åkessönerna gör det samma om invandrare, men då han själv får smaka sin egen medicin .. ja då är det synd om stackaren

    källa: pollofpolls.se

  • Padirac

    M ligger där de historisk haft sina röstandelar - de är ett 15-22% parti sedan 70-talet (sen har de val då de gått lägre och val då de gått högre , högre gick de då de profilerade sig som närmare mitten än höger)

  • Padirac
    Anton Chigurh skrev 2018-05-29 23:00:09 följande:
    Jaja, att du skulle associera sex med piss och skit, det förvånar mig inte alls när det gäller dig. Men men, jag struntar i vad fan folk tänder på när det gäller sex, fd, så vad mig beträffar kan du köra på som vanligt...

    För övrigt kan jag konstatera att din statsministers förtroende är i ständig utförsbacke. 34 % har stort förtroende för gubben din jämfört med 46 % juni 2014.

    Löfven har onekligen problem. Stora problem.

    Herr Åkesson har under samma period ökat till 24 %
    Hans förtroende har ökat från 12 % till 24 %.

    En fördubbling. Under samma tid.

    Faktum är, fd, att bland manliga väljare är det idag FLER som har stort förtroende för Åkesson än för Löfven.
    33 % resp 30 %.
    Lite tråkiga nyheter kanske. Apropå mest avskydde parti och deras företrädare... smile1.gif

    Allt enl DN/Ipsos.

    Förresten, så blev det ytterligare en avsugning ute i skärgården. Mer än en förresten. En rent....ljuvlig, och synnerligen tillfredsställande, afton.
    34% är fler procent än 24% på samma sätt som 5 myror är fler än 4 elefanterSolig
  • Padirac
    Gabbe75 skrev 2018-05-30 21:58:40 följande:
    När det inrikespolitiskt knakar i sömmarna på det sätt som nu sker i Sverige försöker vissa element tuta i oss att det finns en stork hemsk fiende utanför landets gränser som vill oss ont. Sosseministern Dan Eliasson är ju numera GD för MSB och bland det första han gör är att ge ut och distribuera foldern "Om kriget kommer". Känns ju inte trovärdigt för fem öre. De är desperata i Rosenbad nu.Skrattande
    Så du har inte följt med i nyhetsrapporteringen de senaste åren?  Var har du haft din bostad Drömmer

    www.svd.se/i-veckans-medieflode-overtid-i-trollfabriken

    "EU:s Disinformation Review har intressanta saker att berätta om hur den ryska trollfabriken i S:t Petersburg arbetar, det så kallade Sanningsministeriet som döljs bakom det officiella namnet Internet Research Agency. Radio Liberty har intervjuat ännu en avhoppare därifrån, trött på 12-timmarspassen i ljugande på nätet."

    "Ett populärt tema i desinformationen är hur väst suger ut öst genom suspekta affärer. Ett exempel med bäring på Sverige är ett påhitt om hur ukrainsk svartjord fraktas till Dalarna, en lögnhistoria som fick spridning också i Dagens Nyheter."

    osv osv..

    www.sydsvenskan.se/2017-10-22/i-putins-kolonn

    "Det är grundligt belagt att Putinregimen utnyttjar högerextrema och populistiska partier för att underminera EU och Nato och därmed den västliga fronten mot rysk revanschism och aggression, till exempel i Ukraina. Detta pågår parallellt med att ryska ”trollfabriker” sprider falska nyheter och grundlösa rykten om politiker som är kritiska till Putins politik. Ett prioriterat mål är att få bort EU:s sanktioner mot Ryssland."

    "FPÖ har ingått ett femårigt samarbetsavtal med Putins maktparti, Förenade Ryssland. En av punkterna är ”att fostra yngre generationer i patriotismens och arbetsglädjens anda”. Från rysk sida undertecknades avtalet av Sergei Zheleznyak, vice talman i den ryska statsduman och vice ordförande i Förenade Ryssland. Zheleznyak har tilldelats en nyckelroll i kontakterna mellan Ryssland och Europas populist- och extremistpartier.
    Häromåret publicerade den fristående och Budapestbaserade tankesmedjan Political Capital en uppmärksammad studie om Putins högerextrema vänner i Europa. Här framträder spjutspetsen i den Moskvasponsrade femtekolonnen: FPÖ i sällskap med bland andra ungerska Jobbik och belgiska Vlaams Belang. I år har samma institut sammanställt en rapport om den ryska infiltrationen i österrikisk, ungersk och tjeckisk politik, det vill säga centraleuropeiska länder i Ukrainas närhet; i fredags och lördags höll Tjeckien parlamentsval.
    Nästa år är det val i Sverige. Risken för rysk inblandning är överhängande, särskilt med tanke på Sveriges Natorelationer och de skarpa svenska markeringarna mot Ryssland i Ukrainafrågan. De ryska ”trollen” är redan här.
    ”Säkerhetspolisen ser att Ryssland har en avsikt att påverka det politiska beslutsfattandet och den allmänna opinionen”, skrev svenska Säpo i sin årsrapport för 2015 och varnade för ”förvrängda, felaktiga och förvanskade budskap” som ofta sprids via sociala medier: ”Syftet är att få ut pro-ryska budskap samt spä på oro och skapa splittring i samhället.” "
Svar på tråden Smutsiga sanningar om SD!