Inlägg från: FDFMGA |Visa alla inlägg
  • FDFMGA

    Har du förtroende för regeringen?

    Flash Gordon skrev 2021-12-13 15:31:27 följande:
    Svårt att hävda "ironi" och "alla har gjort det" när det dessutom sker i samband med vit makt musik och i närvaro av personer som definitivt visar vit makt-tendenser och allmän rasism.

    Det är liksom inte "busiga" 13-åringar som vill ha uppmärksamhet i skolkorridoren.
    Att klanhögern inte kan släppa taget om  Karkiainen förvånar inte, snart  kommer väl någon förmåga att ta reda på vad henens brylling gjorde för 22 år sen och då kommer hela klanen att upprörasTomte

    Själv har jag inga synpunkter på 
    Karkiainens mans musicerande - kan inget om den typen av musik, men jag tvingas förstås erkänna att det finns många experter på vit makt-musik  inom klanhögern. Men frågan är ändå om inte ändamålet helgar medlen för klanhögern när man definierar Raubtiers musik som vit makt-musik.

    www.dn.se/kultur/raubtier-hamnade-i-toppolitisk-debatt-vad-star-bandet-for/

    Nåväl, drevet visar väl återigen att avståndet mellan Mellanösterns klankultur och den svenska klanhögern i vissa avseenden är en chimär.Skrattande
  • FDFMGA
    KillBill skrev 2021-12-13 17:08:02 följande:

    Jag läste för övrigt att Karkiainen sambo, som spelar trummor i Metalbandet Raubtier är folkpartist/Liberal


    Ja, det verkar troligt.

    Hursomhelst är det synnerligen obehagligt med partiarbetarnas klantänkande här i tråden - tidningarnas sensationsskriverier har jag större överseende med.

    Jag var en gång tillsammans med en moderat, det gjorde inte mig till moderat eller henne till sosse - även om klanhögern anser att familjen är en klan där man är ansvarig för andras handlingar och åsikter.

    Apropå musik så marscherar klanhögern bäst till Tomtarnas vaktparad.


  • FDFMGA
    KillBill skrev 2021-12-14 11:05:23 följande:

     


    Är det inte lite hårt att Karkiainen borde lämna politiken pga. att hennes trumspelande sambo är folkpartist?


    Förtroendet är lågt för folkpartister - men desto högre för sossar, så för anhängare av klankultur så dras ju Karkiainen ner av att dessa ser klanen som den naturliga enheten. Hon är ju närmast folkpartist.

    Jag har inte en susning om vad Magdalena Anderssons make röstar på - men så skulle jag heller aldrig ens drömma om att konvertera till klanhögern, islam eller något liknande.

    Förtroendet för Magdalena Andersson är däremot i toppSolig

    www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/a/Jx35RP/andersson-har-hogsta-fortroendet
  • FDFMGA
    Martinetto skrev 2021-12-14 16:12:56 följande:
    Precis,
    sedan måste jag säg att några känslodrivna debattörer här tröttar ut mig.
    Dels beroende på en total oförmåga till att se bjälken i det egna partiet men också det reflexmässiga användandet av *klanhöger* och *blåbrun*.
    Med tanke på den senaste utvecklingen tycker jag att man kan börja använda epitetet *nationalsocialdemokraterna* på regeringen. Åtminstone en av ministrarna vet ju hur man hälsar?
    Det är väl bara delar av tennsoldatshögern som inte förstått att människor är känslodrivna.

    Ta klanhögern som anser att kvinnor ska vara underordnade sina män och därmed också en del av sina mäns åsikter, den åsikten bygger på känslor.

    Precis som vuxenvärldens avsky inför SD-ledarnas judeskämt eller fyllskrålande  om mordet på Olof Palme.

    Inte konstigt att förtroendet för Magdalena Andersson är så pass mycket större än för Ebba och Ulf som svassar omkring SD-ledarnaSkrattande
  • FDFMGA
    KillBill skrev 2021-12-19 09:37:24 följande:

    Rebecca Weidmo Uvell är alltså arg på att regeringen ska skicka stöd till PYD och dess styrkor i YPG. Rebecca kallar dem för kommunister, enligt Wikipedia handlar det om frihetliga socialister.


    Det intressanta i sammanhanget är att flera tunga företrädare för Sverigedemokraterna nämligen Markus Wiechel (utrikespolitisk talesperson), Björn Söder (säkerhetspolitisk talesperson) samt Ludvig Aspling, Lars Andersson utrikesutskottet, Sara Gille utrikesutskottet, Mats Nordberg (alla från utrikesutskottet) tillsammans med den tidigare underrättelseofficeren Jesper Söder tidigare gått ut i media och krävt att regeringen skulle skicka humanitärt stöd politiska styret i Rojava (PYD är det styrande kurdiska partiet i Rojava). Medförfattaren Jesper Söder som Sverigedemokrater har skrivit artikeln tillsammans med har själv stridit tillsammans med YPG.


    Ni kan själva läsa Sverigedemokraternas debattartikel här: https://www.svd.se/konflikten-kan-vaxa--aven-i-svenska-fororter


    Hur ska detta tolkas?  Vad betyder det att Sverigedemokraterna har skrivit en debattartikel tillsammans med en soldat som stridit för en kommunistisk grilla med band till terrororganisationen PKK? Vad betyder det att Sverigedemokraterna har gått ut offentligt och krävt att regeringen ska skicka humanitärt stöd till det politiska styret i Rojava (PYD) dvs det parti som Rebecca Uvell kallar för kommunister? Vad säger Kristersson om att SD vill att Sverige ska agera mot Turkiet som styrs av Moderaternas systerparti AKP?


    Vad tror du?


    SD har väl inte så där värst mycket till övers för IS medan pojkrumsradikalernas ikoner krigar mot S till varje prisSkrattande

    I den mån regeringens stöd till dem som tog striden mot IS påverkar förtroendet för regeringen så inte lär det vara negativtSolig
  • FDFMGA
    KillBill skrev 2021-12-19 11:31:56 följande:
    Nä, jag tror som dig att en majoritet av Svenskarna anser att det är befogat med stöd mot dem som tog fighten mot IS. Det är nog framförallt Rebecca Uvell och enstaka radikaler här på Familjeliv som blir upprörda över något sådant.  
    Precis, vanligt folk brukar sympatisera med dem som får göra skitjobbet till skillnad från pojkrumsradikaler som väl ropar på mamma när rummet blivit smutsigt.

    Efter vad jag har förstått anser pojkrumsradikalerna att det är kurdernas uppgift att ta hand om fängslade svenska medborgare som stridit för IS.

    Själv är jag uppfostrad efter devisen att man ska ta hand om sin egen skit - men det finns ju folk och pojkrumsradikaler som aldrig fått lära sig det.
  • FDFMGA
    Flash Gordon skrev 2021-12-19 17:33:14 följande:

    Och dyker genast partianställda upp för att försvara sitt Partis vidrigheter?

    Skiter björnen i skogen?

    Bottenlösa.


    Aha, så det är björnskiten du spår i under dina seanser där du avgör vilka av FL:s skribenter som är anställda av S.Skrattande

    En svår vecka för pojkrumsradikaler, inte nog med att de tvingas grymta förtrytsamt över att Sverige skänker medel till motståndet mot IS. Dessutom vinner S allt fler väljare i opinionen.

    Inte det lättaste att vara radikal i dessa tider Solig
  • FDFMGA
    Rataxes skrev 2021-12-19 17:43:57 följande:
    Klägget, som Juholt sa.
    Det var illa av Juholt om det är sant, människor ska man inte kalla klägg.


  • FDFMGA
    KillBill skrev 2021-12-19 20:36:10 följande:
    Partianställda? Varför ljuger du? Vad är det som gör att du inte klarar av att debattera med hederliga argument?

    Det är ynkligt av dig att ljuga.
    Jag tror inte att hen medvetet ljuger utan att det handlar om autoromantik i pojkrummet.

    Hen upplever att hen är bevakad av anställda socialdemokratiska partiarbetare och åtminstone förr brukade hen klocka hur lång tid det tog innan partihögkvarteret noterat hens inlägg och skickat ut partiarbetarna för att försöka minimera skadan hens briljanta analyser åsamkat partiet.

    Pojkrumsromantik kan vara rätt självcentreradSkrattande
Svar på tråden Har du förtroende för regeringen?