• Redan47

    Redan47's samlade pärlor-resan efter plus

    HRE skrev 2015-05-10 13:23:53 följande:

    12+0 idag;.)

    KUB-UL på onsdag! Tänkte först inte göra det eftersom äggen är unga men har hört att det är ett kul UL så jag kör på!


    Säger som du, får ett UL ! Fanns dock ingen tid förrän 27/5... Jag är idag 11+1.

    Spännande, då får du berätta din upplevelse. Hur mår du annars?

    Jag är så konstant trött att det är otäckt. Illamående upp o ner. Idag ska jag prova att inte äta kvällsmat, utan något lätt typ yougurt bara. Om det blir bättre för annars är hela kvällen förstörd bara går och vill kräkas, och magen så spänd.

    Ja, Man kan göra uppehåll med omega3 vid blödning då det är lätt förtunnande oxå , men sedan återuppta dem igen när blödning upphört. Det är viktigt för fostrets utveckling av hjärnan bl a.
  • Redan47

    HRE hur var det på UL?

    Hur mår ni alla i tråden?

    Jag har inte mått illa två dagar!!! Men kan inte äta vad som helst...

  • Redan47
    JZ79 skrev 2015-05-12 20:32:32 följande:

    Idag tog jag nya blodprover, hcg och progesteron. Hcg har ökat till 2818 smile2.gif och progesteronet ligger på 57,2. Penny på Serum är mycket nöjd med dessa värden och skrev tidigare idag: "you are very pregnant my dear" Skrattande Vul om ca 2 veckor Drömmer

    Bullenochgrisen, fina bilder smile1.gif


    Twins !
  • Redan47

    Tar alla utrogest vaginalt. Blir inte i närheten så drogad som när jag i Riga tog oralt- katastrof. Idag mer normalt progestoron trött .

  • Redan47

    Ja missne känner igen den ovissheten. En dag i taget! Din ökning var fin. Och visst är det så, vi har alla upplevt det, välkommen!

    Tyckommig , tryggt att barnen växt fint o att du mår så bra fast du bär två!

    Zaq; jobbar du fortf heltid?

    Fick en ny tid av bm igår att göra kub, framflyttat till nu på måndag! Tyvärr är inte min man hemma då...känns ledsamt, han sett fram så mot UL. Kanske vi försöker få till ett privat eller så... För övrigt kändes mötet inskrivningen bra på Mvc. Men planeringen kommer göras på spec Mvc fick jag info om så inga nya tider bokas förrän den är klar.

    Mitt illamående är fortf borta! Men kan bara äta viss mat ff. Känns nästan ängsligt när symtom försvinner ... Men bm ville lugna mig med att den tiden jag är i nu, är vanligt illamående avtar. Tyvärr får jag inte forts m henne för hon får pension till sommaren. Hade jag aldrig kunnat gissat. Men det känns bra ändå. Hon va noga o förstående o empatisk. Trött o andfådd är jag... Trevlig helg till er alla, ingen nämnd ingen glömd!

  • Redan47

    Missne va skönt, då utveckar det sig vidare iallafall! Har du tagit fler IL? Hur mkt kortison knaprar du?

    Skade det kändes väl ändå lite lättnad att se liv. Låg bebis o gömde sig, vad får man se på RUL?

    Jag frågade om min svärmor vill följa med mig på kub måndag, det ville hon, kul! Och lite skönt ändå känner jag att ha någon med sig att dela upplevelsen med.

  • Redan47

    Missne; var noga med att ange den mätenhet som vi har. Så de verkligen jämf m rätt. Jag skulle absolut inte vänta med att ta mer progestoron. Tar du vaginalt? Progestoronet kan sjunka när östrogen ökar... När mitt sjönk till 48 ökade jag 200mg till 1000mg vaginalt. Senare några veckor efter andra VUL ner på 800 igen.

  • Redan47
    weeme skrev 2015-05-15 23:00:09 följande:
    Var får du ta HCG? På din vårdcentral? Jag skulle gärna ta men vet inte hur och var när inte GYN är öppet.
    Har du inget werlab / unilab i närheten? Kolla. Ring Mvc o fråga om de vill hjälpa. Du kn ju bara få nej.
Svar på tråden Redan47's samlade pärlor-resan efter plus