• Redan47

    Redan47's samlade pärlor-resan efter plus

    Skade tack för info ! Ja, känner mig i kroppen mkt gravod, är redan tjock på mage, mkt mer än tidigare.... Snart svårt att dölja, ni fattar hur jag menar. Kan bara ha ett par kvar av mina jeans... Tror jag. Ändå känner jag behov av att veta att det verkligen är okey, skönt med framflyttat UL.

    Jz: kan instämma med övriga blödare... Jag blödde en hel dag... Varje gång på toa rann det. Det är slemhinnorna som är mkt känsliga vid ÄD. Kemiskt uppbyggd, därav blödningsbenägemheten och så viktigt med vila. Jag tog ett extra hcg till för att kontrollerA, på så vis bli lugnare. Visst är det så, blod när vi inte ska blöda är nervigt.

    Häftigt verkligen, att vi blivit så många som äntligen lyckats!

  • Redan47

    Rapport: KUB : enäggstvillingar!!!!!

    De är jämnstora, en moderkaka, varsin hinnsäck. De ligger våningssäng med varandra. Allt såg jätte fint ut enligt henne. Nästa vecka läkbesök på spec Mvc då får vi mer info och nytt UL för att kontrollera moderkaka o hinnsäckarna....fick info att jag kommer förmodligen oxå gå på kontroll varannan vecka fr v14, som det ser ut idag.

    Klart vi blev glada, men känns ängsligt oxå, känns samtidigt bra att länet tydligen håller koll framöver. Tagit massa rör med prover oxå.... Hiv mm, järndepå, trombosproverna, kontroll av Fragmin Konc, KUB , RH prov på mig o på bebisar nytt prov fr.o.m. Idag tydligen. TSH T3 T4,

    Skönt med svar varför jag mått som jag mått och är sååå trött och blivit så stor redan.

    Får smälta detta under dagen.

    Hur gick KUB för dig HRE?

  • Redan47

    SL. det har bara synts en bebis en säck på tidigare 2 VUL. MEN, vi har ju typ skymtat en skugga 1/100s som första ggn trodde Gyn det var något om höll på att absorberas...ggn nr2, skymt av två mörka runda skuggor, sedan bara en. Men hon som undersökte tyckte det var konstigt att hon inte sett det på VUL4/5...
    Visst är jag glad, känner mig lättad av definitivt besked, eftersom jag känt mig sååå gravid så tidigt. Undrade nästan om det är något annat fel på mig. Har alltid önskat tvillingar tidigare i livet oxå, varför vet jag inte. Min ängslan är det att de är enäggs, större risk ändå, utanpå donationen...händer det ena något...påverkas den andre. Jag vill verkligen ha levande födda. Två äggs är ju som två gravidieteter i en livmoder. 

  • Redan47

    missen vad skönt att få grav konstaterad ändå om än så tidigt ul. jag gjorde ju mitt första 7+2, då syntes en liten pixel fladdra. så lägg inte så stor vikt på kommentarer du fick...du är gravid, kör il, och satsa på att bibehålla den nu!

  • Redan47

    Hre, då är du riktigt tjenis med dina! Mina låg jättebra för dagens kub, men fick det flyttat till idag just för om det inte funkat bra... Så hade det blivit för sent efter nästa vecka. Vaken bm.

    De ligger som i en våningssäng m ryggarna neråt o moderkaka i bakväg. Nästa vecka till spec Mvc.

    Har du haft problem med blödningar?

  • Redan47
    JZ79 skrev 2015-05-18 22:23:02 följande:

    Redan..wow!!! Tvillingar smile2.gif Grattis :)


    Det blir det nog för dig oxå! Snart får du veta. :)

    Ja om båda delats ....oj oj, 4. Konstant oro för im de ska överleva då.. Hua! Jag vill verkligen ha levande födda, så hoppas bli lugnad nästa vecka kring grav m enäggs.
  • Redan47

    Frk röd, strålande! Du ÄR gravid ju! 38 är okey nu, men behöver gå upp. Har du utrogest ta fler. Jag ökade med 200mg under några veckor. Kram!!!

  • Redan47
    Frk Röd skrev 2015-05-19 16:37:06 följande:

    Penny har svarat snabbt och hon frågar vilken enhet progesteronet är mätts i. Har det mätts i nmol så ska jag öka med 2x utragestan 200g oralt till natten, men är progesteronet mätt i ng så är nivån tydligen okej. Jag vet förstås inte i vilken enhet, håller på att jaga min gynekolog för svar. Tänker dock ta extra Utrogestan i säkerhetsfall tills jag får besked.


    Du ska få en länk av mig! Eller sök på converter! Lätt som en plätt!
Svar på tråden Redan47's samlade pärlor-resan efter plus