Inlägg från: nihka |Visa alla inlägg
  • nihka

    Hur mycket kan Socialdemokraterna minska?

    HSOF skrev 2022-09-04 22:49:04 följande:
    Vad är det för hat och ilska du svamlar om?

    Men visst känner man ett förakt mot dessa politiker som förstört vårt land så. Det är synd att de slipper ta ansvar för det, då sossarna avskaffade tjänstemannaansvaret..
    Det du uttrycker i det här inlägget till exempel.

    Tjänstemannaansvaret har inte avskaffats och det behövs inget utökat tjänstemannaansvar då myndighetspersoner inte längre är i princip oavsättliga förutom vid just tjänstefel så som det var längre tillbaka i tiden.

    st.org/rad-och-stod/jobba-statligt/statligt-anstalld/myndighetsutovning/tjanstemannaansvar
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    HSOF skrev 2022-09-05 18:55:44 följande:
    Nä att ett parti har 100% i vissa områden tyder på att något är galet. Speciellt när partiet i sig har misslyckats så fatalt.

    Det är så i de flesta områden med hög andel utomeuropeiska invånare och de speciellt där många muslimer bor.

    Så inget jag kokat ihop mitt huvud, utan ren och sker logik som en 5 åring kan se om man bara vill se det.
    Fast det finns inga sådana områden mer än i din fantasi. Du har förstått att 100% betyder alla
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    HSOF skrev 2022-09-05 18:53:29 följande:
    Jag försvarar inte M och moderaterna under Renfeilds tid var verkligen inget bra för Sverige. Reinfeld led av hybris på hög nivå den sista mandatperioden. Men det var troligen pga miljöpratiet som de började samarbeta med 2011 för att hämna på alla SD-väljare.

    Och att Moderaterna fortfarande har en hel del att göra upp med efter sin tid med Reinfeld vid rodret vet jag mycket väl om. Bara se på Stockholm och det du nämner i Malmö. Men jag tror även att Sossarna kommer att göra samma sak om de kommer i den situationen, allt för makten, är ju sossarnas högsta prioritet.

    Men även om det är 28 år sedan så gäller detta än idag då sossarna har sin största väljarbas där. Utan muslimerna skulle de troligen tappa 10-15% minst.

    Det är ju därför som Nyans och liknande partier är ett stort hot för S, de inte för deras åsikter de är oroliga, utan för att de slåss om samma röster..
    Kan du nämna NÅGON som du tycker har varit bra för Sverige? Det kan jag: mer eller mindre alla. Iaf fram tills nu.

    Och exakt vilka partier vill att man inte ska rösta på dem så de inte får någon makt? Nämn ett parti som inte skulle vilja vara i regeringsställning. Det räcker med ETT.

    Alla partier "slåss" om samma röster. Nämligen folkets. Blockgränserna är upplösta och det verkar som fler än någonsin kan tänka sig att vandra över den.
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    Mentat skrev 2022-09-05 20:13:35 följande:
    Inlägget du svarade på säger inte "100%" utan "Men det är inte så svårt då vi har områden där majoriteten är utomeuropeiska invandare eller barn till dem. Där även nästan alla rösta rött."
    Ett av Malmös mest invandrartäta områden är kvarteret Herrgården i Rosengård. Valresultatet 2018 gav (s)+(v) litet drygt 89%: Herrgården - Röster - Val 2018
    J
    ag har inte brytt mig om att kolla utsatta områden runt Göteborg eller Stockholm, det här räcker för att belägga påståendet om att "nästan alla röstar rött" i minst ett område med mycket hög andel "utomeuropeiska invandare eller barn till dem".
    Men för all del, kika gärna vidare på andra områden som figurerar i nyheterna.
    Hoppeliskutt! Här kommer lilla du utan att känna till att det galna påståendet kom lite tidigare. "S nästan har 100% av rösterna" var det sagt och exakt så.

    Och många av dessa röster har de fått genom att "lura" folk som inte har en aning.... Jo, det är hög nivå på argumentationen
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    Kockobello skrev 2022-09-05 20:18:45 följande:
    Exakt.
    Lr inte.
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    HSOF skrev 2022-03-12 14:39:29 följande:
    Hur mycket kan Socialdemokraterna minska?
    Ja tyvärr, så är folk för dumma i detta land. Vill man ha fortsatt vanstyre och total förstörelse av det lilla som finns kvar av detta land så fortsätter man att rösta på samma politik igen. 
    Mps aktivistiska förstörelsepolitik kommer att fortsätta. Men det är kanske kört redan innan valet lite pga hur illa vår minoritets-regeringens hanterar ukraina och Ryssland-kriget.
    Tycker du inte att Sverige ändå är ett utomordentligt fantastiskt land?

    Sverige har alltså varit kollapsat sedan slutet på 80-talet när SD gjorde sin vitmakt-entré och så kollapsar landet dagligen inom samtliga områden och ändå finns det något kvar att kollapsa till nästa dag. Imponerande!

    Nu tänkte jag gå ut bland ruinerna som tidigare var mitt kök och ta mig lite barkborregröt innan jag lägger mig i min kollapsade säng så jag orkar ta det kollapsade kollektivtrafiknätet till min kollapsade arbetsplats. På vägen dit kan jag beskåda effekterna av det pågående inbördeskriget som ödelagt landet. kooolappps!
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    Mentat skrev 2022-09-05 20:54:55 följande:
    Jag har inte läst igenom hela tråden, nej. FL:s format inbjuder ju inte direkt till det. Så länge man säger "nästan alla" är påståendet i alla fall korrekt. Jag har ju svårt att tro att någon på allvar menar bokstavligen 100%, det vore i alla fall helt galet givetvis.
    Nästan 100% är inte detsamma som nästan 59%. Det är nästan 40% ifrån i området i fråga.

    Dessa ständiga överdrifter gör ju all seriös debatt omöjlig.
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    Mentat skrev 2022-09-06 06:35:22 följande:
    Absolut inte. En seriös debatt förutsätter att man visar motparten en viss respekt. Om ni hade diskuterat något område med 59% så må det vara en klar överrepresentation men det är inte i närheten av några 100%, det är helt rätt. Det område jag refererade till, Herrgården, visade dock på 89% för (s)+(v) vilket är bra mycket närmare.
    Den som störtar in och hugger på den som visar att någon annan överdriver grovt gör sig själv del av en oseriös debatt.
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    Mentat skrev 2022-09-06 06:43:49 följande:
    Det handlade alltså om att  "nästan alla röstar rött" i minst ett område med mycket hög andel "utomeuropeiska invandare eller barn till dem".
    Hur definierar du att "rösta rött"? Jag har inte ens tagit med det utpräglade vänsterpartiet (mp) så uppenbarligen försöker jag inte blåsa upp siffrorna. I mitt första inlägg i det nuvarande meningsutbytet, #7295, skrev jag klart och tydligt (s)+(v). 
    Vänligen läs innantill innan du kommenterar vad jag skriver, tack.
    "S nästan har 100% av rösterna" var det sagt och exakt så. Och det är inte sant.
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    HSOF skrev 2022-09-10 16:08:58 följande:
    Jo det är för tunt som det är idag ingen tjänsteman kan idag likt i andra länder ställas inför svars om de missbrukar sin ställning. Detta kan ske både av okunskap såklart och medvetet, då det ända du riskerar är att du blir avsatt. Bara kolla på Dan Eliasson, där har du ett väldigt bra exempel på tjänstefel gång på gång och vi blir ändå inte av med honom..

    Men som det ser ut idag, då Sverige har blivit allt mer infiltrerat och korrupt, så behöver man verkligen kunna utkräva ansvar även rättsligt av våra tjänstemän inom politiken.
    Det kan man redan. Det finns redan ett tjänstemannaansvar. Man kan inte införa något som redan finns och det är redan utrett att ett utökat tjänstemannaansvar inte är nödvändigt av de orsaker jag redan har uppgett.

    Eller kan du peka på de delar av utredningen där du anser att utredningen brister?

    Nej, Sverige är inte infiltrerat och korrupt bara för att du och ditt SD inte får som ni vill varje gång.
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
Svar på tråden Hur mycket kan Socialdemokraterna minska?